Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od dannii » Pia Jan 09, 2009 4:22 pm

cviling,orechy mozes dat do mrazaku a nic sa im nestane :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 4:50 pm

sisu22 píše:
adinka33 píše:
sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujem :lol: ale ja som ako prutik :D

sisu, si nasa, tak ta tu vitame a dufam, ze nas nepodrazis....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chcela som podporit paradajku,aj som to s nou prezivala a ta zaba zhresila :twisted: :lol: :lol: :lol: s palacinkou :!:

Tak som se dnes postavila na vahu a ja son neschudla ani1 kg!!!!!!!!!!Tak som sa nasr...,že som si naložila dukatove buchtičky,bolo mi do plaču...Je to mozne???? :cry:
Inac fajn receptiky prilozte este nieco,už som si aj zaznamenala,ze vyskusam.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Pia Jan 09, 2009 4:53 pm

dannii píše:cviling,orechy mozes dat do mrazaku a nic sa im nestane :wink:

no už mám aj tam a ja v chladničke a aj na balkóne,ale keď príde jar musím ich z balkóna spratať :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pia Jan 09, 2009 5:02 pm

paradajka píše:
sisu22 píše:
adinka33 píše:
sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujem :lol: ale ja som ako prutik :D

sisu, si nasa, tak ta tu vitame a dufam, ze nas nepodrazis....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chcela som podporit paradajku,aj som to s nou prezivala a ta zaba zhresila :twisted: :lol: :lol: :lol: s palacinkou :!:

Tak som se dnes postavila na vahu a ja son neschudla ani1 kg!!!!!!!!!!Tak som sa nasr...,že som si naložila dukatove buchtičky,bolo mi do plaču...Je to mozne???? :cry:
Ahojte kočky.
Paradajka,treba sa merať v cm,mne tiež neubudlo ani kilo ale aspoň 1cm.A na váhe to bude vidno neskôr.Ty to nemôžeš,teda nesmieš vzdať :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: My sme sa pridali s tebou chudnúť,tak nemôžeš sklamať.Ok?????
Už žiadne palacinky ani buchtičky,ale ovocie a zeleninka a zachvílu z nás bubú zajačikovia z Playboya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 5:05 pm

martuskab píše:
paradajka píše:
sisu22 píše:
adinka33 píše:

Ahojte kočky.
Paradajka,treba sa merať v cm,mne tiež neubudlo ani kilo ale aspoň 1cm.A na váhe to bude vidno neskôr.Ty to nemôžeš,teda nesmieš vzdať :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: My sme sa pridali s tebou chudnúť,tak nemôžeš sklamať.Ok?????
Už žiadne palacinky ani buchtičky,ale ovocie a zeleninka a zachvílu z nás bubú zajačikovia z Playboya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Dakujem za podporu,jasne že budeme bojovať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 5:06 pm

daj si facku :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 5:08 pm

bubufo píše:

:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: l:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Pia Jan 09, 2009 5:10 pm

baby od včera ste niekde nevideli,nepočuli o MajciRii? Po tom teste ju niet. Či šla k lekárovi? :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 5:10 pm

my mame DVD popoludnie s dekcami som v posteli a cumeli sme
idem si ted daku kavu zjest :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sunava » Pia Jan 09, 2009 5:11 pm

no ahojte,aj ja chcem schudnut, aspon 3 kilá ,a darmo jem menej a cvicím viac , mám pocit ze je to iba horsie. Ked si pomyslim, že pred pár rokmi som sa snažila jest ako debil len aby som pribrala, čo som sa hanbila nost mini jak som bola chudá, a teras !!! :twisted: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pia Jan 09, 2009 5:13 pm

sunava píše:no ahojte,aj ja chcem schudnut, aspon 3 kilá ,a darmo jem menej a cvicím viac , mám pocit ze je to iba horsie. Ked si pomyslim, že pred pár rokmi som sa snažila jest ako debil len aby som pribrala, čo som sa hanbila nost mini jak som bola chudá, a teras !!! :twisted: :twisted:
Ty si zo Šuňavy?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sunava » Pia Jan 09, 2009 5:15 pm

pochadzam,ale teraz tam už nebyvam, prečo poznás ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Jan 09, 2009 5:16 pm

bubufo píše:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: aká škodoradosť,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

kočky, ja som sa pre istotku ešte ani nevážila ,,,,,,, a cm som si takisto nemerala, lebo veď keby som to spravila a oznámila by som vám moje miery, tak ma zabijete aj cez net a ešte vám budem musieť dávať prvú pomoc cez obrazovky...no jednoducho najdokonalejšia z vás nemá konkurenciu.... :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pia Jan 09, 2009 5:17 pm

cvilinge píše:baby od včera ste niekde nevideli,nepočuli o MajciRii? Po tom teste ju niet. Či šla k lekárovi? :(

:?: :?: :?: :?: :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 5:21 pm

paradajka píše:
sisu22 píše:
adinka33 píše:

Ale paradajka, lepšie je zhadzovať kilečká pomaly a natrvalo, ako ich zhodiť rýchlo a potom sa ti naspäť vrátia jojo efekt .... neboj, časom sa to ukáže, ja som zhodila len kilo, no už cítim, jak perfektne môžem brucho stiahnuť :lol: lebo po vianociach mi vystrkovalo :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť