-Som z PP.sunava píše:pochadzam,ale teraz tam už nebyvam, prečo poznás ?

MartinaGinov píše:To poznám.Ja si pripadám byť ľahšia,aj ked váha to neukazuje.paradajka píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
sisu, si nasa, tak ta tu vitame a dufam, ze nas nepodrazis.......![]()
![]()
![]()
![]()
chcela som podporit paradajku,aj som to s nou prezivala a ta zaba zhresila![]()
![]()
![]()
s palacinkou
Tak som se dnes postavila na vahu a ja son neschudla ani1 kg!!!!!!!!!!Tak som sa nasr...,že som si naložila dukatove buchtičky,bolo mi do plaču...Je to mozne????![]()
Inac fajn receptiky prilozte este nieco,už som si aj zaznamenala,ze vyskusam.
Ale paradajka, lepšie je zhadzovať kilečká pomaly a natrvalo, ako ich zhodiť rýchlo a potom sa ti naspäť vrátia jojo efekt .... neboj, časom sa to ukáže, ja som zhodila len kilo, no už cítim, jak perfektne môžem brucho stiahnuťlebo po vianociach mi vystrkovalo

paradajka píše:No asi aj ja mam pokazenu vahu,je stara,trebalo by ju vymenit za digitalnu ,mozno som zhodila 20deka a aspon by ma to potešilo

martuskab píše:-Som z PP.sunava píše:pochadzam,ale teraz tam už nebyvam, prečo poznás ?

lulyinka píše:ahojte kocky tak ako ide dieta??ja som sa dnes tak ojedla halusiek z bryndzu do puknutia hehe

ahoj sandras ja som ju drzala a da sa to vydrzat.drzim ti palcesandras píše:nedržíte nikto 90-dnovku?
ja to mam v PC v pdf formáte,a le neviem, počula som len dobre na nu ... len ja neviem, či budem vladať jesť tie jedla odtial

a fungovala?11zdenka11 píše:ahoj sandras ja som ju drzala a da sa to vydrzat.drzim ti palcesandras píše:nedržíte nikto 90-dnovku?
ja to mam v PC v pdf formáte,a le neviem, počula som len dobre na nu ... len ja neviem, či budem vladať jesť tie jedla odtial

jo fungovala schudla som 12 kil.za 2 mesiace dalej som ju nedrzalasandras píše:a fungovala?11zdenka11 píše:ahoj sandras ja som ju drzala a da sa to vydrzat.drzim ti palcesandras píše:nedržíte nikto 90-dnovku?