no to neboj,ze budes mat surove lebo to budes dost dlho robit ked budes stale podlievat vodou aby si mala hodne omacky takze nema sancu sa neurobit

paradajka píše:cvilinge píše:no ja to asi dám na špágátya varíš pokiaľ sa mäsko nezačne oddeľovať od kosti aspoň ja som tak varila. No a syr? My máme radi aj neúdený. Nejaký sa vždy nájde v mrazáku
dakujem,a hodi sa aj nieco ine ako spagety na prilohu?

paradajka píše:no super,tak zajtra dam vediet ako to dopadlo...
Dobre ránko,no poviem Vam varím tu vasu špecialitku a vonia to tu skvele.Uvidime ešte ako to bude chutit.
A vcera co ste vsetky isli spat tak skoro,aby ste nic nejedli???

paradajka píše:paradajka píše:no super,tak zajtra dam vediet ako to dopadlo...
Dobre ránko,no poviem Vam varím tu vasu špecialitku a vonia to tu skvele.Uvidime ešte ako to bude chutit.
Halooo

bubufo píše:paradajka píše:paradajka píše:no super,tak zajtra dam vediet ako to dopadlo...
Halooo
ahoooj
no nech sa vydarija som tu bola dlhooo som pozerala film, ale nikto ani necekol tu tak ,ja ze vsetky drichmete
ja osm zrala o 11 hranolky
![]()

paradajka píše:No tak ja to uz mam hotove!!Ta omácka je fantastickáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

paradajka píše:Tak čo ste všetky uz pomreli od hladu alebp čo?????(alebo od zimy)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

cvilinge píše:paradajka píše:Tak čo ste všetky uz pomreli od hladu alebp čo?????(alebo od zimy)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie nie,ja piekla koláč,lebo obed už mám od včera to italiános kurča,tak som musela niečo okrem toho,že som dva krát musela popratať z kuchyne hračky,lebo už som nemala ani kde stupiť a deti sa tiež podkýnali a padali ako keby som im to ja nahádzala pod nohy

ahoj martinka ja som sa tiez riadne vyjasila s moju dceru a pak som isla este na rotoped.ale mam sa tiez fajn.MartinaGinov píše:Ahoj baby, ako víkendujete? Ja som mala na večeru ryžu a zeleninový šalátik a nedávno som cvičila, cítim sa skvele .... ešte sa bláznim s malou, spálim aspon nejaké tie kalórie![]()
![]()