Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od bubufo » Sob Jan 10, 2009 6:18 pm

paradajka kludne aj bez syra aj my tak jeme keed uz dojde :)
no to neboj,ze budes mat surove lebo to budes dost dlho robit ked budes stale podlievat vodou aby si mala hodne omacky takze nema sancu sa neurobit
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Sob Jan 10, 2009 6:20 pm

paradajka píše:
cvilinge píše:no ja to asi dám na špágáty :lol: a varíš pokiaľ sa mäsko nezačne oddeľovať od kosti aspoň ja som tak varila. No a syr? My máme radi aj neúdený. Nejaký sa vždy nájde v mrazáku

dakujem,a hodi sa aj nieco ine ako spagety na prilohu?

kludne halusky,kolienka,proste cestoviny
len spagety preto lebo tak je original :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 10, 2009 6:21 pm

no super,tak zajtra dam vediet ako to dopadlo...
Dobre ránko,no poviem Vam varím tu vasu špecialitku a vonia to tu skvele.Uvidime ešte ako to bude chutit.
A vcera co ste vsetky isli spat tak skoro,aby ste nic nejedli???
Naposledy upravil swedulka dňa Ned Jan 11, 2009 9:33 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Sob Jan 10, 2009 6:23 pm

paradajka píše:no super,tak zajtra dam vediet ako to dopadlo...

oka tesim sa :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Sob Jan 10, 2009 7:24 pm

Ahoj babenky, no ako sa máte? Poupratovali ste všetko, poprali ... no tie nekonečné domáce práce už máte za sebou? :roll: :roll: :roll: Ja hej, aj som s malou pol hodinky pooobede pospala ...... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Ned Jan 11, 2009 9:37 am

Dobre ránko,no poviem Vam varím tu vasu špecialitku a vonia to tu skvele.Uvidime ešte ako to bude chutit.

Halooo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Ned Jan 11, 2009 10:30 am

paradajka píše:

Halooo

ahoooj
no nech sa vydari :D ja som tu bola dlhooo som pozerala film, ale nikto ani necekol tu tak ,ja ze vsetky drichmete :D ja osm zrala o 11 hranolky :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Ned Jan 11, 2009 10:33 am

bubufo píše:
paradajka píše:

Halooo

ahoooj
no nech sa vydari :D ja som tu bola dlhooo som pozerala film, ale nikto ani necekol tu tak ,ja ze vsetky drichmete :D ja osm zrala o 11 hranolky :D :D

No krááásne!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Ned Jan 11, 2009 10:34 am

No tak ja to uz mam hotove!!Ta omácka je fantastickáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :) :P :) :P :) :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Ned Jan 11, 2009 10:51 am

paradajka píše:No tak ja to uz mam hotove!!Ta omácka je fantastickáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :) :P :) :P :) :!: :!: :!:

super som rada,ze som nekecala,tak dobru chut :wink: :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Ned Jan 11, 2009 2:32 pm

Tak čo ste všetky uz pomreli od hladu alebp čo?????(alebo od zimy) :?: :P :?: :P :) :?: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Ned Jan 11, 2009 2:41 pm

paradajka píše:Tak čo ste všetky uz pomreli od hladu alebp čo?????(alebo od zimy) :?: :P :?: :P :) :?: :lol:

nie nie,ja piekla koláč,lebo obed už mám od včera to italiános kurča,tak som musela niečo okrem toho,že som dva krát musela popratať z kuchyne hračky,lebo už som nemala ani kde stupiť a deti sa tiež podkýnali a padali ako keby som im to ja nahádzala pod nohy 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Ned Jan 11, 2009 2:46 pm

cvilinge píše:
paradajka píše:Tak čo ste všetky uz pomreli od hladu alebp čo?????(alebo od zimy) :?: :P :?: :P :) :?: :lol:

nie nie,ja piekla koláč,lebo obed už mám od včera to italiános kurča,tak som musela niečo okrem toho,že som dva krát musela popratať z kuchyne hračky,lebo už som nemala ani kde stupiť a deti sa tiež podkýnali a padali ako keby som im to ja nahádzala pod nohy 8)

To so spagetami?to sa vola talianske kurca?No to som robila dnes a bolo to super.mne mala zaspala ,boli sme vonku riadne nas vyštipalo a ja si kludne pijem kavičku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Ned Jan 11, 2009 8:43 pm

Ahoj baby, ako víkendujete? Ja som mala na večeru ryžu a zeleninový šalátik a nedávno som cvičila, cítim sa skvele .... ešte sa bláznim s malou, spálim aspon nejaké tie kalórie :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Ned Jan 11, 2009 8:47 pm

MartinaGinov píše:Ahoj baby, ako víkendujete? Ja som mala na večeru ryžu a zeleninový šalátik a nedávno som cvičila, cítim sa skvele .... ešte sa bláznim s malou, spálim aspon nejaké tie kalórie :lol: :lol: :lol:
ahoj martinka ja som sa tiez riadne vyjasila s moju dceru a pak som isla este na rotoped.ale mam sa tiez fajn.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť