sisu22 píše:Matka nebec,niekto ma aj povinnosti![]()
![]()
![]()
ja si veselo klikam na nete,a roboty mam vyse hlavy
drobec nana,tak reku daco porobim,no a zase sa len motam

sisu22 píše:vsak som len tak pisala,za tie povinnosti..nie aby si sa jedovala![]()
casopis alebo BB?
boze lietam ako trafena od okna k oknu,cakam dobierku sa neviem dockat

sisu22 píše:no dockala som sa..dobierka dorazila.leginy su uuuuuuuuzasneeeee!!!!!!Luci29...dakujem za dobierku

bubufo píše:sisu22 píše:no dockala som sa..dobierka dorazila.leginy su uuuuuuuuzasneeeee!!!!!!Luci29...dakujem za dobierku
cavte
no sisu davaj fotku

Jarka29 píše:caute zeny...ako sa dnes mame?u nas prsi od rana,uz to zacina a bude prsat aj tyzden

sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:no dockala som sa..dobierka dorazila.leginy su uuuuuuuuzasneeeee!!!!!!Luci29...dakujem za dobierku
cavte
no sisu davaj fotku

lulyinka píše:caute dietarky ako???chudnete pekne???ja som k.o....chrbat ma nepocuva...boli az som plakala...len sa natieram no horor...a kedze mam bolesti tak nepapam ...tak aj chudnem..

MartinaGinov píše:lulyinka píše:caute dietarky ako???chudnete pekne???ja som k.o....chrbat ma nepocuva...boli az som plakala...len sa natieram no horor...a kedze mam bolesti tak nepapam ...tak aj chudnem..
Ahoj, aj mna bolí chrbát, ale preto lebo som s ním dnes buchla do držiaka na pevnú linku, priamo do ostrého rohu, dostala som to vzadu na chrbte medzi rebrá, dobre že som nebuchla do ľadvín ... bolí to, až do predu ma to pichá, no už je to lepšie, manžel mi to pomastil, tak dúfam, že to rýchlo sa vstrebe