Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od adinka33 » Štv Jan 29, 2009 10:01 pm

ahojte studentky,,,, :lol: :lol: :lol: vitaj medzi nami Kvietok,,,aky pekny nick... :wink:

...tak teda, dole klobuk pred vami,,,ja mam co robit pri nadstavbe a vy ste vsetky na VS....fuha....mate moj obdiv.... :D :D :D

...tani a andrejka, nebojte, tu bakalarku napisete na vybornu, uvidite,,,drzim palceky...

to LS je letny semester? len tak pre info... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Bialea » Pia Jan 30, 2009 10:50 am

Čaute tak už aj ja čakám na letný semester :wink: nech už je po ňom :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pia Jan 30, 2009 6:38 pm

No ja chodim na sv.Alzbety v Presove, odbor socialna praca. No neviem preco na nasej skole tak poskracovali vsetko.Do konca februara mame odovzdat pracu,index a mat podanu prihlasku na statnicove skusky. Akurat dnes mi prisiel papier, ze statnice su od 4.-7. maja.
Ja som s bakalarkou pomaly zacinala uz v lete...som si myslela,ze ju do zaciatku skoly dokoncim aby som mala pokoj....no lenivost bola silnejsia :lol: ,tak som ju dokoncila teraz. Ale aspon to mam z krku. Ja sa tiez ucim a pisem po nociach, ked deti spia a je bozsky klud. Ja aj napriek poplatkom uz nevaham,ci ist na Mgr., pretoze za par rokov...co to bude Bc.? A ked je moznost a este mam akou-taku chut ucit sa :roll: :lol:
Aj ja vsetkym drzim palce,nech to zvladneme.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pia Jan 30, 2009 6:59 pm

Tak my s Tanou chodime k Alzbete do Piestan :lol: Len ja uz ani teraz nemam chut sa ucit. Ako dobre mi bolo len na materskej. Ale zase mozno do roka si to este rozmyslim. :roll:

Aaaano Adi, spravne si odhadla ten LS. Inac tebe tiez nezavidim to preskusanie 2x do roka, mne staci ked mam 2 skusky po sebe a uz som hotova. Inac my sme sa uz s Tanou aj stretli osobne, panicky studentky, minulu sobotu (dost mi pomohla). Takze to vase streko co preberate s babami v inej teme sa urcite podari. :wink: Zatim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Sob Jan 31, 2009 9:24 am

Dnes rano v radiu hovorili o vasej skole :lol: , hovorila Ondrusova....my sme s nou mali skusku,nastastie pisomnu.

Ja si tiez obcas hovorim,ze ako mi bolo dobre,nic som nemusela tlacit do hlavy, ziadne stresy zo skusok,ze nestiham....dufam,ze to raz niekto aj oceni,ze na materskej som si zvysovala kvalifikaciu :roll: ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Sob Jan 31, 2009 9:25 am

Tana a na aku temu pises pracu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Sob Jan 31, 2009 9:45 am

Ahojte, tak to je teda sranda,ze sme sa tu nasli sice kazda z ineho mesta, ale vsetky chodime na tu istu skolu.

Uz len, aby sa aj Andrejka, ked dokonci nadstavbu, rozhodla pre tuto skolu, to by bolo....

Tak je len dufam, ze nam to neskratia, my este nemame ani temy prac schvalene, a tlacivo na statnu skusku, dohodu s konzultantom sme mali odovzdat este v decembri.

Ja mam temu starostlivost o seniorov, a ty mas aku? Len som si aj tu mudru knihu kupila, co vydala nasa skola a mame sa nou riadit, ale nejako mam problem dat vsetko dokopy, tak ako ma byt.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Sob Jan 31, 2009 1:43 pm

A čo múdre hovorila Onrušová? My s ňou máme akurát ročníkové a pokec k praxi. Ja ju mám celkom rada ona dodá vždy optimizmus, že treba vydržať. Dnes som mala 3.sektor skúšku za A (šak ja bifloš). Táni mala si pravdu, ale bolo to celé čudné potom Ti napíšem. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Sob Jan 31, 2009 3:38 pm

Ja som si vybrala celkom lahku temu Rodina a jej vyznam pre vyvin dietata.
V podstate hovorila o studiu a o studentoch,lebo akoze s nou mali akurat studenti skusku,ktora prebiehala formou diskusie...to si neviem predstavit to hodnotenie....
A mozem sa spatat ohladom polatkov? Kolko platite za skolu na cely ak.rok? My sme platili 14 000 a teraz nam chcu magisterske zvysit na 20 000...tak to neviem ako utiahneme. A za statnu skusku pytaju 100eur.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Sob Jan 31, 2009 4:12 pm

Veď smernice sú rovnaké pre všetky detašované, takže taky tak. Ja som mala minulý rok Voľný čas a formovanie identity detí a mládeže, ale keď že som nezohnala žiadnu literatúru, tak som to kopčila z netu jedna radosť, a neviem o čom by som písala budúci rok, na nejakých 40-50 strán, tak som si tento rok vybrala zábudlivého kamoša z Nemecka a snáď mi zásoby vydržia aj k budúcemu roku. Ešte by som chcela ísť aj na prax tu u nás je zariadenie kde sa na to špecializujú, tak uvidím. Priznám sa, že ja si tú školu robím len kvôli papierom, lebo s gymplom čom už dnes? Aj keď ma občas niektoré prednášky bavili, ale, že by som mala robiť v tejto oblasti to veru neviem. Ty si robila?
Skúška formou diskusie môže byť to sebapoznanie ... Ma sme tak mávali, 4 hoďky sme pokecali dostali písmenko a adios. 8)
V rámci, že toto je už asi biznis škola, by mohli byť všetky skúšky takéto. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Ned Feb 01, 2009 10:47 am

Ja sa hanbim to priznat, ale ja si skolu robim tiez len koli titulu, ja mam zdravotnu...ale odtial som na mile daleko,ucila som anglinu,ale pred nastupom na prvu MD som dostala od zriadovatela podmienku,ze zacnem studovat pedagogiku.... :roll: ...no tak som zakotvila na tej skole,lebo sa nerobili prijimacky a brali skoro kazdeho,kto si dal prihlasku.
V prvom rocniku som bola taka poctivka, na ziadnej prednaske som nesmela chybat :lol: ,teraz v tretom som bola len na povinne SPV... :lol: Kazdu skusku istim tahakom :lol: ...no a tak nejako "studujem".Niektore predmety ma fakt bavia,ale neviem,ci tuzim skoncit ako nejaka socialna pracovnicka :?
Pocuvaj,skulecova( prepac,ale neviem tvoje "normalne" meno)...a to sa nebojis odovzdat orafanu pracu? Ja nieze by som bola poctivka, mna to laka tiez,dokonca aj do zaverecnej prace som nieco pekne krasne opisala z netu, ale ja sa len trocha bojim toho,ze mi povedia," ze to uz niekde citali a ja dostanem padaka. Ja sa trocha bojim,ze mozno na to niekto pride, ze to uz ktosi kdesi napisal..
A tiez mam najradsej takych kazatelov,ze "drzis miesto poctivemu studentovi" ,no a co? kolki studuju len pre papiere?
Skulecova,ty si v ktorom rocniku?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Feb 01, 2009 11:55 am

Ahoj,

mam jednu otazocku na Teba, ako Vam vysvetlovali to pisanie bakalarky. Mne ide o to, ze ci treba za kazdym odstavcom uviest autora a rok. Jeden vyucujucu nam zdoraznuje,aby sme na to nezabudali,ze to treba uviest a ma to byt tak...
Ale potom ta praca bude cela prebrata iba z knih, svoje myslienky budu v uvode a zavere /teda,ak pouzijes parafrazu, tak to nejako svojsky pozmenis,ale aj tak,..,/
a kolko mate mat pouzitych liter.zdrojov? My minim.25. Kedy ste stihli spravit letny semester,ked my este len zaciname?

Skulecova je Andrejka -- je v 2.rocniku, takisto aj Adinka33 je andrejka.
a Tvoje meno?
Naposledy upravil tajkar dňa Ned Feb 01, 2009 12:50 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Feb 01, 2009 11:59 am

tajkar píše:Ahojte, tak to je teda sranda,ze sme sa tu nasli sice kazda z ineho mesta, ale vsetky chodime na tu istu skolu.

Uz len, aby sa aj Andrejka, ked dokonci nadstavbu, rozhodla pre tuto skolu, to by bolo....

Tak je len dufam, ze nam to neskratia, my este nemame ani temy prac schvalene, a tlacivo na statnu skusku, dohodu s konzultantom sme mali odovzdat este v decembri.

Ja mam temu starostlivost o seniorov, a ty mas aku? Len som si aj tu mudru knihu kupila, co vydala nasa skola a mame sa nou riadit, ale nejako mam problem dat vsetko dokopy, tak ako ma byt.

ahojte, maminky, to je krasna nahoda, ze vsetky studujeme rovnaky predmet.... :wink: :wink: :wink:

tani, ak sa mi podari a budu korunky, ano chcela by som ist aj na VS smer socialna praca.... 8) ale musim si pozistovat, ake su tam podmienky na prijatie, kolko sa plati, z coho by som robila prijimacky a ci je takato VS aj tu u nas v Blave....ale velmi by som chcela ist,,,aspon na titul Bc.... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Feb 01, 2009 12:24 pm

andrejka, pozri stranku www.vssvalzbety.sk. tam sa dozvies vsetko. Skola sidli v BA,a vacsinou vsade brali bez prijimaciek. skolne bolo 7 tisic za semester,ale na sk.r. 2009/2010 sa to bude zvysovat.

titul je titul,ten nikto nikomu nevezme,nech potom robi hocico. Mysli, ze asi s titulom je potom aj nejaka lepsia sanca najst si pracu.
Tak TI drzim palceky,aby si sa potom spravne rozhodla, a vybral si tu spravnu skolu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Feb 01, 2009 12:28 pm

tajkar píše:andrejka, pozri stranku www.vssvalzbety.sk. tam sa dozvies vsetko. Skola sidli v BA,a vacsinou vsade brali bez prijimaciek. skolne bolo 7 tisic za semester,ale na sk.r. 2009/2010 sa to bude zvysovat.

titul je titul,ten nikto nikomu nevezme,nech potom robi hocico. Mysli, ze asi s titulom je potom aj nejaka lepsia sanca najst si pracu.
Tak TI drzim palceky,aby si sa potom spravne rozhodla, a vybral si tu spravnu skolu.

jej tani, velmi pekne dakujem, idem si to pozriet....ano titul je titul a urcite to nie je na skodu, ked ho budem mat.... :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť