Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od tajkar » Sob Feb 14, 2009 9:27 pm

Ahoj,
oni by nam aj dali viaceri ustne skusky, vzdy povedia, ze vBA iba ustne skusaju, ale nas je dost, tak poniektori sa toho asi zlaknu.
z metod soc.prace ma skuska este len caka.
aj my mame taku skusenost, ze ti mladi su horsi - vpredu titul., vzadu titul, a su este mladsi hadam ako ja, na prednaske bola sice s nimi sranda, ale skuska je za to pravy opak.
JA zase idem pokracovat v pisani bakalarky.....

Tak sa zatial maj fajn.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Ned Feb 15, 2009 12:08 pm

baby poradte aj ja by som chcela studovat na výške no zial matika je umn ahrozný problem!

viete mi poradit výšku bez matiky???

niečo čo nieje príliž tažké čo by som zvládla.

som totiz uz skoro rok po skole a bojím sa ze nespravím skusky na výšku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Feb 15, 2009 1:59 pm

veronci89 ahoj, tak na tejto skole kde mi studujeme nie ani matika, fyzika, cudzi jazyk. myslim, ze by sa to do zvladnut, aj ked popri detoch to ide tazsie - zadelit si cas a tak podobne....
, je to celkom zaujimave, aj niektore predmety,....
Ja som strednu skoncila v 1994. potom v r. 1996 nadstavbu, az teraz studujem na VS - teraz ten 3.rocnik.
Dialkovo mozes studovat v akomkolvek veku. aj my mame dost starsich, aj mladsich....

tu prijimacky neboli, na Bc.stupen brali vsetkych, tak skus pozriet tu stranku: www.vssvalzbety.sk

a urcite su aj ine skoly, skus pozriet tu knihu: " Kam na VS "" - mozno najdes nieco zaujimave...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Ned Feb 15, 2009 6:41 pm

dik za radu

si zlatá :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Ned Feb 15, 2009 6:43 pm

a kde sa tam daju pozriet termíny prijmacích pohovorov???

naozaj beru bez prímačok????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Feb 15, 2009 7:59 pm

ked si das tu stranku a otovri sa potom, tak po lavej strane su rozne informacie v tom sedom, a tretie od vrchu je prijimacie konanie. na to ked kliknes tak sa sa ti na obrazovke zobrazi: informacie o prijimacom konani v akad.roku 2009/2010 - tam sa dozvies viac, aj kde vsade maju detasovanie pracoviska. Neviem, odkial si ty, mozno nieco budu mat aj v okoli Tvojho bydliska.

Je tam sice pisane, ze z coho su prijimacky, aj v tej knihe: Kam na VS. ja ked som si poslala prihlasku, a potom som sa isla ucit na prijimacky, a za nejaku dobu prisiel papier, ze som prijata.

A neviem ani, ze by niekto robil tam prijimacky na tie detasovane pracoviska
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Feb 16, 2009 1:07 pm

Aj ja som sla bez prijimaciek,"brali do uvahy" len maturitne vysvecko a za 4 roky na strednej.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Feb 16, 2009 2:09 pm

A možno raz konečne budú prijímačky!!! 8) Nabrali toľko ľudí, že teraz od radosti nevedia, že kam ich majú dať, lebo pre 3x100 možno až 4x100 ľudí zohnať pravidelnú miestnosť, to je iná sranda. :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Feb 16, 2009 3:54 pm

Ano,to je pravda, nas je v rocniku okolo 200 a rocnik pred nami,teda min.r. tretiaci, tak ich bolo 600!! :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Pon Feb 16, 2009 7:50 pm

čím viac žiakov tým viac penazí aj tak to to treba brat.

inak kolko stojí jeden semester na dialku??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Feb 16, 2009 8:03 pm

jeden semester stal 7 000 korun,takze za rok 14 000. Vraj je to este lacne, niekde sa plati 14 000 za semester.
teraz od septembra sa to ma zvysovat, nieco cez 8 000 to bude stat, tak sa mi zda.... a na Mgr. je to este drahsie....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Ned Mar 08, 2009 8:35 pm

Ahoj Tana a aj ostatne mamicky- studentky. Tak ako v skole? Ja som mala vcera poslednu skusku a uz sa pomaly zacinam ucit na statnice. Tana, prosim ta, uz mas nejake otazky vypracovane?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Ned Mar 08, 2009 8:41 pm

Ahoj Tana a aj ostatne mamicky- studentky. Tak ako v skole? Ja som mala vcera poslednu skusku a uz sa pomaly zacinam ucit na statnice. Tana, prosim ta, uz mas nejake otazky vypracovane?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Mar 08, 2009 9:52 pm

Ahoj Erika,
tak ty to mas dobre. My sme mali uz 4 prednasky z letneho semestra, a pevny termin mame stanoveny iba na jednu skusku z nich. Ostatne nemame vobec, a prednaska bola davnejsie. Ja som v piatok mala skusku este zo zimneho semestra, a este ma jedna caka, a aj vsetkych.
Dnes som bola za skolitelkou, a tiez mi pochvalila pracu, boli iba drobne pravopisne chyby, este musim dokoncit prieskumnu cast.
No, s tymi otazkami Ta asi nepotesim, este len vcera sme sa dali jedna partia dokopy, a podelili sme si otazky, ktora co vypracuje, kazda sme si vybrali, co sme chceli a vypracujeme 2 otazky,potom sa to bude preposielat. Tak trosku to budeme mat zlahcene.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Mar 08, 2009 9:53 pm

Ahoj Erika,
tak ty to mas dobre. My sme mali uz 4 prednasky z letneho semestra, a pevny termin mame stanoveny iba na jednu skusku z nich. Ostatne nemame vobec, a prednaska bola davnejsie. Ja som v piatok mala skusku este zo zimneho semestra, a este ma jedna caka, a aj vsetkych.
Dnes som bola za skolitelkou, a tiez mi pochvalila pracu, boli iba drobne pravopisne chyby, este musim dokoncit prieskumnu cast.
No, s tymi otazkami Ta asi nepotesim, este len vcera sme sa dali jedna partia dokopy, a podelili sme si otazky, ktora co vypracuje, kazda sme si vybrali, co sme chceli a vypracujeme 2 otazky,potom sa to bude preposielat. Tak trosku to budeme mat zlahcene.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť