Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

od kvietok686 » Pon Mar 09, 2009 8:24 am

Ja som sa len preto pytala ohladom tych otazok,lebo ja mam vypracovane z metod este z min. roka, niektore musime sami vypracovt,lebo nam pridavali nove otazky. No a tie z min. roka su vypracovane aj na 7 stran,co sa mi zda veeelmi vela. Chcela som len porovnat s tvojimi, ze na kolko vyjde u vas jedna odpoved. Ked chces, mohla by som ti poposielat a ked budete mat vy,tak mohla by si mi poslat,prosim ta,na porovnanie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Mar 09, 2009 9:07 am

ahoj,

jasne, mozes poslat, potom poslem ja Tebe. Teraz ma napadlo, ze tiez mi jedna poslala z min.roku z Piestan vypracovane, ale nepozerala som to, kolko toho je.
Skusim to pohladat, a pripadne Ti to poslem.
moja adresa: [email protected]
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Mar 09, 2009 9:11 am

ahojte kocky, tak uz mame marec a ja mam na buduci mesiac koncorocne skusky,,,, o necele dva tyzdne idem este na jeden vikend do skoly a potom uz len skusky a mam prvy rocnik za sebou,,, ale musim sa vam pochvalit, polrocne vysvecko som mala, ze "prospela s vyznamenanim"...normalne som na to pozerala - asi takto :shock: :shock: :shock: , ze ci dobre vidim :?: :roll: no ja to mam v porovnani s vami lahucke,,,,,moc vam vsetkym drzim palceky, aby ste spravili vyborne skusky a tu pracu, o ktorej tu pisete,,,,ahojte zatial,,,, :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Pon Mar 09, 2009 10:10 am

Ahoj Adi, tak gratujem k dobremu vysvedceniu, urcite aj to koncorocne bude take iste. A kolko skusok Ta caka, to mas naraz,ci nejako podelene?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Mar 09, 2009 11:06 am

tajkar píše:Ahoj Adi, tak gratujem k dobremu vysvedceniu, urcite aj to koncorocne bude take iste. A kolko skusok Ta caka, to mas naraz,ci nejako podelene?

Ahojcek Tani, kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem,,,,,no keby som mala take na konci roka, to by ma fakt potesilo,,,, :wink:

mame 8 predmetov, takze v piatok nieco, v sobotu nieco a v nedelu by sme mali zas nieco napisat,,,ale v decembri, ked sme pisali, tak sme si v piatok a v sobotu spravili vsetko a tym padom sme v nedelu uz nemuseli,,, mozno sa aj teraz na konci roka tak dohodneme s profesormi a budeme mat pokoj,,,, :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Mar 09, 2009 2:13 pm

Tak blahozelam aj ja :D Ja si nespominam,ze by som bola niekedy na vysvecku vyznamenana :oops: :lol: Snad v 8 tr. v druhom polroku,ale to uz bolo aj tak vsetkym jedno. Aj teraz budem rada,ked skoncim, nieto este cerveny diplom :lol:
A ako "skulecova" (prepacte,zabudla som jej normalne meno)? Ona je tiez v 3 roc.,nie? Na akej skole?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pon Mar 09, 2009 6:01 pm

Čafte ženy, "skulecova" ledva dýcha. Ja som od štvrtku totálne v čudu. Horúčka, kašel, nádcha, no chrípka jak vyšitá. Minulý týždeň som mala poslednú skúšku v zimnom semestri (2.r.), ešte neviem výsledok. Prácu som dohotovovala za 1 minútu 12. Teraz ma v sobotu čaká prvá letná skúška, ale neviem či sa to naučím, keď si na to iba ľahnem a budem sa do toho potiť. Ja vám baby normálne závidím, že už to máte skoro za sebou, ja začínam byť v stave, že vzdávam sa, kašlem na prachy a končím. Už sa mi vôbec nechce učiť. Minule sme mali síce perfekt profáka, ktorý povedal, že "túto školu nespraví, len ten koho prejde električka..." Tak asi budem musieť vycestovať do Blavy, keď bude najhoršie.
Vám všetkým gratulujem, keď budem mať nejaké potešujúce výsledky tak sa prídem pochváliť, ale do Veľkej noci mám 3 skúšky-zatiaľ. Tak idem ďalej niečo robiť, len nie sa učiť, lebo mi to úplne prestalo myslieť. Andrea
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Mar 09, 2009 9:20 pm

Neboj Andrea, take stavy som mavala aj ja. Co to vlastne studujes? Vsetko zvladnes. Ja sa bojim na statnice,som hrozna tremistka a proste pride moment a ja mam hlavu jak vygumovanu. To sa mi stalo aj na inych skuskach,no nastastie to zachranil tahak :lol: No na statniciach tahak asi tazko pouzijem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Betty11 » Uto Mar 10, 2009 7:03 pm

Ahojte kočky, ja sa taktiež pridávam do klubu študujúcich mamičiek. Akurát som dokončila 1 semester - zimný Mgr. Mali sme 20 predmetov a našťastie som všetky zvládla. Mám 17 mesačné dievčatko a druhé bábo na ceste - termín pôrodu mám v máji. Tak sa snažím čím kôr si urobiť skúšky, až toho nemám tak veľa po pôrode. Dúfam, že to zvládnem. Budem sa zubami - nechtami snažiť. Až už mám potom. Na budúci rok mám posledný ročník, kde budú aj štátnice, krpec bude mať okolo 1 roku. pa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Uto Mar 10, 2009 7:16 pm

Tak Betty, klobúk dole!!! Ja sa nedokážem v poslednej dobe ani 10 strán naučiť... ,a nie že 20 predmetov. Asi nemám tie správne bunky na učenie. Akú robíš školu? Inak držím palce v máji. Keď budeš o rok končiť, to si ešte aj materskú užiješ, ja niekedy len snívam ako mi bývalo dobre, len s deťmi a bez učebníc. Mne teraz v júni končí materská, a Bc. mám až o rok. Takže tak.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Uto Mar 10, 2009 8:05 pm

Betty,ty si min.r. koncila Bc.? Ako ,prosim ta, prebiehala obhajoba bakalarskej prace? Konkretne mam na mysli prezentaciu.Co vsetko mam dat do prezentacie? Len obsah prace a hovorit o nom alebo ako?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Uto Mar 10, 2009 8:12 pm

Betty,srdecne Ta vitam v nasom klube. NO, 20 predmetov je veru dost v pohode zvladnut. Tu u nas na MGr.maju v prvom rocniku iba 6predmetov, a my v tomto bakalarskom najskor 8 v zimnom a teraz 7 v letnom.
A nevieme, co mame skor robit, lebo kazdy chce okrem ucenia, este vypracovat aj seminarne prace...
aspon nam predlzili odovzdanie bakal.prac o mesiac...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Uto Mar 10, 2009 8:12 pm

Betty,srdecne Ta vitam v nasom klube. NO, 20 predmetov je veru dost v pohode zvladnut. Tu u nas na MGr.maju v prvom rocniku iba 6predmetov, a my v tomto bakalarskom najskor 8 v zimnom a teraz 7 v letnom.
A nevieme, co mame skor robit, lebo kazdy chce okrem ucenia, este vypracovat aj seminarne prace...
aspon nam predlzili odovzdanie bakal.prac o mesiac...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Betty11 » Pia Mar 13, 2009 7:21 pm

Ahojte žienky, to vám poviem, že tých 20 predmetov je i na koňa dosť. Mala som čo robiť. Z toho sme mali 9 skúšok a ostatné predmety boli hodnotené na základe 1 alebo viacerých seminárok. A ešte jeden somár učiteľ nám dál okrem skúšky napísať 4 seminárky, ktoré potom ani len nezohľadnil v známke! V tomto letnom semestri máme len 16 predmetov a už za týždeň mám skúšku, za 2 a 3 týždne ďalšie 2. Tak čo vám budem hovoriť. Je toho strašne veľa. Minulý rok som obhajovala Bc. prácu a keby som bola vedela, neučila by som sa tak poctivo - rozprávala som na úvod len toľko, čo ma napadlo a čo som mala v úvode práce. Dávali mi len otázky týkajúce sa obsahu práce a to bolo v pohode. Tak sa neboj, kvietok 686. Vyzerá to strašne ťažko, ale je to naozaj v pohode a keď to skončíš, povieš si, aká si bola hlúpa, že si sa toľko učila, a nanič! Ja som mala vtedy 7 mesačnú dcérku a ona a aj môj manžel tam boli so mnou. Boli mi oporou!
A tento letný semester chcem čím skôr dokončiť, aby som mala toho čo najmenej, keď príde druhé.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Betty11 » Pia Mar 13, 2009 7:23 pm

Tajkar, kde študuješ? A čo študuješ? Ja študujem v BB - Učiteľstvo 1.-4.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť