Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Co mam robit? Prosim poradte :)

od ivustek » Pia Máj 22, 2009 11:52 am

nicolett píše:teraz prisaham na svoj život viacere maminy ma poznaju ja zaplatim poštovne aj predam knihu ale chcem spat aspon tie vecičky čo boli na vymenu alebo aspon peniaze 300sk z ktorych si odpočita pani saška pošt.

riešenie je jasné, takže sashka určite bude už spokojná.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Sashka » Pia Máj 22, 2009 12:56 pm

tuto diskusiu som zalozila preto, lebo som chcela poznat nazory viacerych mamin, ci mam pravo ziadat aj svoje postovne, kedze vymenu rusi iba jedna strana a mna by to vlastne zbytocne stalo uvedenych cca 4Eur.

Mila Kristinka (nick Nicolett), pisala som vam, ze som s malou v Stockholme a vratime sa vo stvrtok, ze vam balik pripravim na odoslanie a potom napisem. Prileteli sme vcera cca 16.45, presny cas priletu na bratislavske letisko si mozete vyziadat priamo na letisku. Ak ste mali predstavu, ze len co pridem domov ako prve zabalim balik a pobezim s nim na postu, nemala som to ani len v plane. Predpokladam, ze je dostatocne, ze som suhlasila so zrusenim vymeny a napriek tomu, ze sa mi to nepacilo aj s vratenim knihy, aj ked to povazujem za neseriozne z vasej strany (presne som tiez napisala, ze sa mi nepaci, ze ste ju predavali za 10Eur s postovnym pripadne dohoda, pretoze ste boli ochotna ist s cenou dole a teraz argumentujete, ze v obchode je drahsia).
Rovnako som nemala problem urobit pred vymenou foto veci, ktore som vam ponukala, pretoze je rozdiel vo vkuse aj style obliekania, vy ste ho nakoniec nechceli a tak som ho nemusela urobit. Neviem ci sa v -50 stupnoch nosia nepodsite mencestraky, minimalne ja by som v takej zime malu von ani nepustila, nieto jej este do takej zimy obliekla nepodsite nohavice, ale mozno na take pocasie sa hodia aj tenunke suknicky a suknicka na plavky ci letna siltovka - ale to je tiez nedolezite... :D
Prosim nezavadzajte - sama ste pisala, ze vecicky su pekne, zachovale, ale najskor ste sa vyhovorili na manzela, neskor ze vam veci budu neskor male (ak teraz vasa dcerka nosi velkost 110, o ktoru ste mali zaujem, tak nechce sa mi verit, ze veci 110 a 116 by jej boli na jesen male), neponukli ste mi, ze mi uhradite postovne, ale ziadali ste spat vratit vsetky veci a celu sumu a teraz pridavate, ze s vami nekomunikujem.
Nic sa nezmenilo, ja som suhlasila, ze veci aj peniaze vratim, len som si chcela overit, ci uvazujem spravne, ked vas poziadam o uhradenie aj mojho postovneho. A neviem, co je na tom zle, ze som chcela poznat nazory viacerych mamin, ktore tu predavaju.
Mam nazor, preco ziadate vratit aj knihu, ale necham si ho pre seba. Ja som z tohto obchodu sklamana a povazujem ho za najhorsi oo zaciatku ako fungujem tu.
Ak je tu nejaka maminka, ktora so mnou obchodovala a nebola spokojna, alebo ma povazuje sa neserioznu, budem rada, ked sem napise - nie som si vedoma ziadneho obchodiku, pri ktorom by ma mohli povazovat za neserioznu predavajucu (alebo aj kupujucu)... a tych obchodikov bolo zopar desiatok :wink:

tu pripajam kopiu mojej reakcie na rusenie vymeny:
Sashka 20.05.2009 - 9:06
dobry den, mrzi ma, ze nie ste spokojna. foto som mohla urobit a boli by sme sa vyhli sklamaniu na oboch stranach :( ten hruby sveter som vam pribalila k veciam, o ktorych som pisala, ze mam a vy ste neuviedli, ze chcete iba ruzove veci, pretoze ten svetrik Gap je podla mna super aj ked je modry... co sa tyka knihy - nerozumiem o akych 600 Sk hovorite, ponukali ste ju za 10Eur a to uz vratane postovneho pripadne ste boli ochotna sa aj dohodnut (takze asi na nizsej cene, nepredpokladam, ze vyssej :)) Samozrejme veci vam poslem spat, rozhodnutie ci mi kamaratka vrati knihu, na ktoru som ju nalakala necham na jej rozhodnuti, preto uvitam z vasej strany pochopenie, ak vam poslem spat veci okrem knihy a peniaze za nu. zajtra priletime, takze dam veci do poriadku a napisem vam.

a tu su odpovede Nicolett:
nicolett 20.05.2009 - 10:06
dobry den ja tiež nechcem riešit veci konfliktom dá sa dohodnut ale mohla by ste mi prosim poslat veci tak spat ako ja vam všetky ja som myslela tym že ano bola kniha za 300sk ale ked pojdete do obchodu kupite ju za 600 dakujem za odpisanie mrzi aj mna keby som tie veci využila tak ano čert to ber ale ani manželovi sa nepáčia a kázal mi to dat do poriadku nehnevajte sa dakujem

nicolett 20.05.2009 - 10:31
a ešte aby ste sa neurazila tie veci aj svetriky su naozaj zachovale a pekne ale nedaju sa využit v tomto obdobi a možno neskor nam budu male dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Pia Máj 22, 2009 2:34 pm

ja sa nebudem handrkovat aj ja by som mohla zverejnit všetky prispevky ktore su a tam som vam navrhla vyplatenia pošt.za baliky spat za OBE podotykam a knihu vam alebo vašej kamaratke Predám za 10EURO tak AKO SOM TO MALA V INZERCII PREDTYM nekomunikujte cez diskusiu NAPI3EM ADMINISTR:TOTO JE NA NAŠEJ DOHODE OPAKOVANE POSIELAM VÁM BALIK SPAT NA MOJE NAKLADY A AJ TEN POŠLITE MOJ NA MOJE NAKLADY A PLUS SUMU KTORU SOM VÁM ZAPLATILA ZA VECI A KNIHU VÁM PREDÁM VAŠEJ KAMARATKE ZA 10EUR AKO SOM MALA V INZERCII DAKUJEM A HADAM STE TO UŽ KONEČNE POCHOPILA ŽE KOMUNIKUJE SA S TYM DOTYČNYM A NIE CEZ INE STRANKY
ABY STE NIEČO VYBAVILA ALEBO VYRIEŠILA
a nech aj mile mamičky posudia mam tie vecičky v inzerci dakujem dalo sa to aj inač vyriešit nie takto nahnevane poslali by sme si baliky spat na moje naklady aj peniaze čo som uhradila a nie vystrihovat uryvki z našej komunikacie a ked neverite teraz hadam už vam to dojde čo vám pišem ved si to može prečitat každy a keby som to nesplnila bola by som sv......
v očiach mamičiek ani mne sa to nestalo odkedy fungujem ale ludia su všelijaky a nič by sa nestalo keby sme to chceli vyriešit slušne ale čo už niektore mamičky nemaju čo robit napr.ako vy radšej sa budete takto natahovat a hrat mrtveho chrobaka ako komunikovat so mnou a doriešit to!!!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Pia Máj 22, 2009 11:10 pm

sandras píše:nuž ludia sme rozni a deti tiež obliekame rozne ... a čo podla niekoho može byť "letné" podla ineho može byť "prechodné" alebo "zimné"
veci len podla popisu bez fotky je riziko, mačka vo vreci a ja by som isto tak nekupovala

no a teraz je to už len medzi vami - vec dohody ako to vyriešite, dufam že rýchlo a k obojstrannej spokojnosti :wink: Myslím, že ste obe rozumne ženy a nie je to až taky strašny problem, aby s anedalo dohodnuť :wink: Držím plačeky.

:lol: :lol: :P :lol: hovoríš ako z múdrej knihy...mám rada tvoj humor :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Pia Máj 22, 2009 11:21 pm

nicolett píše:teraz prisaham na svoj život viacere maminy ma poznaju ja zaplatim poštovne aj predam knihu ale chcem spat aspon tie vecičky čo boli na vymenu alebo aspon peniaze 300sk z ktorych si odpočita pani saška pošt.

Neprisahaj :cry: ,to nikto nežiada :wink: .Nabudúce 2 krát meraj a raz strihaj :) .

Ja keď zle kúpim,ponúknem ďalej.Samozrejme okrem vecí,ktoré nezodpovedajú popisu.Vtedy to riešim zľavou alebo vrátením peňazí.
Naposledy upravil bublinkam dňa Pia Máj 22, 2009 11:26 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Pia Máj 22, 2009 11:24 pm

Sashka píše:tuto diskusiu som zalozila preto, lebo som chcela poznat nazory viacerych mamin, ci mam pravo ziadat aj svoje postovne, kedze vymenu rusi iba jedna strana a mna by to vlastne zbytocne stalo uvedenych cca 4Eur.

Mila Kristinka (nick Nicolett), pisala som vam, ze som s malou v Stockholme a vratime sa vo stvrtok, ze vam balik pripravim na odoslanie a potom napisem. Prileteli sme vcera cca 16.45, presny cas priletu na bratislavske letisko si mozete vyziadat priamo na letisku. Ak ste mali predstavu, ze len co pridem domov ako prve zabalim balik a pobezim s nim na postu, nemala som to ani len v plane. Predpokladam, ze je dostatocne, ze som suhlasila so zrusenim vymeny a napriek tomu, ze sa mi to nepacilo aj s vratenim knihy, aj ked to povazujem za neseriozne z vasej strany (presne som tiez napisala, ze sa mi nepaci, ze ste ju predavali za 10Eur s postovnym pripadne dohoda, pretoze ste boli ochotna ist s cenou dole a teraz argumentujete, ze v obchode je drahsia).
Rovnako som nemala problem urobit pred vymenou foto veci, ktore som vam ponukala, pretoze je rozdiel vo vkuse aj style obliekania, vy ste ho nakoniec nechceli a tak som ho nemusela urobit. Neviem ci sa v -50 stupnoch nosia nepodsite mencestraky, minimalne ja by som v takej zime malu von ani nepustila, nieto jej este do takej zimy obliekla nepodsite nohavice, ale mozno na take pocasie sa hodia aj tenunke suknicky a suknicka na plavky ci letna siltovka - ale to je tiez nedolezite... :D
Prosim nezavadzajte - sama ste pisala, ze vecicky su pekne, zachovale, ale najskor ste sa vyhovorili na manzela, neskor ze vam veci budu neskor male (ak teraz vasa dcerka nosi velkost 110, o ktoru ste mali zaujem, tak nechce sa mi verit, ze veci 110 a 116 by jej boli na jesen male), neponukli ste mi, ze mi uhradite postovne, ale ziadali ste spat vratit vsetky veci a celu sumu a teraz pridavate, ze s vami nekomunikujem.
Nic sa nezmenilo, ja som suhlasila, ze veci aj peniaze vratim, len som si chcela overit, ci uvazujem spravne, ked vas poziadam o uhradenie aj mojho postovneho. A neviem, co je na tom zle, ze som chcela poznat nazory viacerych mamin, ktore tu predavaju.
Mam nazor, preco ziadate vratit aj knihu, ale necham si ho pre seba. Ja som z tohto obchodu sklamana a povazujem ho za najhorsi oo zaciatku ako fungujem tu.
Ak je tu nejaka maminka, ktora so mnou obchodovala a nebola spokojna, alebo ma povazuje sa neserioznu, budem rada, ked sem napise - nie som si vedoma ziadneho obchodiku, pri ktorom by ma mohli povazovat za neserioznu predavajucu (alebo aj kupujucu)... a tych obchodikov bolo zopar desiatok :wink:

tu pripajam kopiu mojej reakcie na rusenie vymeny:
Sashka 20.05.2009 - 9:06
dobry den, mrzi ma, ze nie ste spokojna. foto som mohla urobit a boli by sme sa vyhli sklamaniu na oboch stranach :( ten hruby sveter som vam pribalila k veciam, o ktorych som pisala, ze mam a vy ste neuviedli, ze chcete iba ruzove veci, pretoze ten svetrik Gap je podla mna super aj ked je modry... co sa tyka knihy - nerozumiem o akych 600 Sk hovorite, ponukali ste ju za 10Eur a to uz vratane postovneho pripadne ste boli ochotna sa aj dohodnut (takze asi na nizsej cene, nepredpokladam, ze vyssej :)) Samozrejme veci vam poslem spat, rozhodnutie ci mi kamaratka vrati knihu, na ktoru som ju nalakala necham na jej rozhodnuti, preto uvitam z vasej strany pochopenie, ak vam poslem spat veci okrem knihy a peniaze za nu. zajtra priletime, takze dam veci do poriadku a napisem vam.

a tu su odpovede Nicolett:
nicolett 20.05.2009 - 10:06
dobry den ja tiež nechcem riešit veci konfliktom dá sa dohodnut ale mohla by ste mi prosim poslat veci tak spat ako ja vam všetky ja som myslela tym že ano bola kniha za 300sk ale ked pojdete do obchodu kupite ju za 600 dakujem za odpisanie mrzi aj mna keby som tie veci využila tak ano čert to ber ale ani manželovi sa nepáčia a kázal mi to dat do poriadku nehnevajte sa dakujem

nicolett 20.05.2009 - 10:31
a ešte aby ste sa neurazila tie veci aj svetriky su naozaj zachovale a pekne ale nedaju sa využit v tomto obdobi a možno neskor nam budu male dakujem

Dúfam,že to dobre dopadne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Sashka » Sob Máj 23, 2009 2:56 pm

xxx
Naposledy upravil Sashka dňa Sob Máj 23, 2009 8:34 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Sashka » Sob Máj 23, 2009 4:53 pm

[quote="sandras"]nuž ludia sme rozni a deti tiež obliekame rozne ... a čo podla niekoho može byť "letné" podla ineho može byť "prechodné" alebo "zimné"
veci len podla popisu bez fotky je riziko, mačka vo vreci a ja by som isto tak nekupovala

Suhlasim, Sandra, ludia sme rozni a deti obliekame rozne. Len vobec nerozumiem tomu, ako moze dietatko, ktore bude mat 2 roky, potrebovat velkost 110 (neriesim, len sa zamyslam - moja mala bude mat 3, vyzera starsia minimalne o rok a veci 110 (okrem tricek) este nenosi, pretoze su jej obrovske).

Navyse moja ponuka pre Nicolett bola takato:
pekne popoludnie, mam nejake oblecenie po bratovej dcerke - vsetko iba po nej, takze vo velmi dobrom stave veci su velkost 110-116, aktualne nosi 122-128, takze vsetko z coho vyrastie. mam 2x teplacky (bavlnene modre, cervene tenky flis), mencestracky, 2x pancuchy, suknicku na plavky, letne suknicky, 2x tricko s kratkymi rukavmi, tricko s dlhym rukavom, mikiny, tenky pulovrik, 2x hrubsi sveter, pyzamka - plus nejake veci na donosenie (to su veci, ktore maju vacsinou flaky pripadne potrebuju opravu)...

nicolett 01.05.2009 - 21:49
dobry večer to by bolo úžasne ... mohl by sme sa nejako dohodnut dakujem

navrhla som vymenu za konkretne veci a doplatenie rozdielu. Nicolett chcela veci okrem pancuch a zlavu. Suhlasila som so zlavou, ale poslala som aj pancuchy. Chcela tiez jednu fotku, suhlasila som, len sme sa dohodli, ze ju urobim nasledujuci den - to ma uz ubezpecila, ze nechce spekulovat, veci potrebuje, foto nemam posielat a trvala na dohodnutej zlave. suhlasila som a znovu som napisala, ze veci su po jednom dietati, nie uplne nove, ale stale vo velmi dobrom stave. a ubezpecila som ju, ze tiez nepotrebujem spekulovat (moja mamina predava topanky, takze ma zasobuje papuckami a nepotrebovala by som kupovat tu, len tiez chapem, ze niektore veci maminky nevyuziju a hodi sa im nieco ine...)

odpoved nicolett 03.05.2009 - 10:22
dobre suhlasim nemusite robit fotky verím vám takže poprosim vás čislo účtu a ked vám pridu peniazky potom balik a nezabudnite vašu adresu

Takze podla mna sa stalo iba to, ze Nicolett zistila, ze veci su jej dcerke velke a namiesto toho, aby si ich nechala s tym, ze dorastie alebo bola uprimna a priznala, co je vo veci a poziadala o moznost vratenia, zacala spekulovat. A pritom sa este sama zamotala vo vlastnych vyhovorkach.

Tvrdenie, ze vo veciach, ktore ma odo mna nie je nic na toto obdobie sa uz musim iba smiat (aj ked sa uprimne priznam, ze od utorka ako toto riesim, mi to smiechu velmi nie je), pretoze tenka letna suknicka, suknicka na plavky, kratkorukavove tricka, tenucky svetrik vhodny tak na letne rana ci vecery ci siltovka su podla mna idealne na toto obdobie...

Ja som sa chcela povodne opytat, ake velke je dievcatko, ale potom som to neriesila prave preto, ze sme ludia rozni a deticky si obliekame rozne a prave mamina vie najlepsie, aku velkost jej dieta potrebuje... To by som jej radsej ponukla veci po mojej malej, pretoze tie minulorocne veci uz neoblecie a to ich mame peknu kopu a mohla si vybrat, co by sa pacilo aj manzelovi, vsetky veci mam odfotene a pomerane
Ale niekto radsej kupi vacsie veci, vsak rukavky ci nohavice ohrnie, hlavne ze ponosi dlhsie

Ako si pisala vyssie - za dobrotu na zobrotu...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od simulka » Sob Máj 23, 2009 8:16 pm

nechcem sa do toho miesat,najlepsie je podla mna aby ste si vsetky veci vymenili naspat a bude pokoj,ale to zalezi na Vas ako sa dohodnete,ale musim povedat ze mamicka nicolett je velmi mila a spolahliva mamicka s charakterom dobreho cloveka,drzim palce nech sa to vyriesi a nech je spokojnost na oboch stranach
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Sedlicka » Sob Máj 23, 2009 8:21 pm

:? neviem čo všetko bolo v tom baliku čo ste jej poslala,ale tie veci čo ma Nicolett odfotene tak nehnevajte sa ,ale to som nosila asi ešte ja ked som bola mala a to je tak-30 rokov dozadu :roll: takže neviem kde mate problem tie veci si zoberte späť a jej pošlite to čo jej patri a je to vybavene :wink: predsa sme ľudia a vieme sa dohodnúť.. :oja som mala česť s nicolett obchodovať a je to super žienka :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Sashka » Sob Máj 23, 2009 8:32 pm

Sedlicka píše::? neviem čo všetko bolo v tom baliku čo ste jej poslala,ale tie veci čo ma Nicolett odfotene tak nehnevajte sa ,ale to som nosila asi ešte ja ked som bola mala a to je tak-30 rokov dozadu :roll: takže neviem kde mate problem tie veci si zoberte späť a jej pošlite to čo jej patri a je to vybavene :wink: predsa sme ľudia a vieme sa dohodnúť.. :oja som mala česť s nicolett obchodovať a je to super žienka :P

tie veci, co ma Nicolett nafotene vo svojom albume su veci, ktore predava ona. nenasla som ani jednu fotku z veci, ktore som jej poslala :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Sob Máj 23, 2009 8:36 pm

Sashka píše:
Sedlicka píše::? neviem čo všetko bolo v tom baliku čo ste jej poslala,ale tie veci čo ma Nicolett odfotene tak nehnevajte sa ,ale to som nosila asi ešte ja ked som bola mala a to je tak-30 rokov dozadu :roll: takže neviem kde mate problem tie veci si zoberte späť a jej pošlite to čo jej patri a je to vybavene :wink: predsa sme ľudia a vieme sa dohodnúť.. :oja som mala česť s nicolett obchodovať a je to super žienka :P

tie veci, co ma Nicolett nafotene vo svojom albume su veci, ktore predava ona. nenasla som ani jednu fotku z veci, ktore som jej poslala :roll:

Aj ja to práve pozerám a nič nevidím. :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Máj 23, 2009 8:45 pm

včera to tam mala, nejaké trička, teplačky, menžestraky, sveter ... už to tam nemá
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Sashka » Sob Máj 23, 2009 8:57 pm

ja som hned po odkaze, ze nie je spokojna, suhlasila, ze veci spat zoberiem, len mi to vsetko pripadalo neseriozne a zdalo sa mi trochu od veci, ze sa hned zacala ohanat administratorom. mam cca 50 uzatvorenych obchodikov, takze mozem obratom napisat vsetkych 50 nickov mamin, ktore odo mna veci kupovali cez BB.
Nicolett suhlasila, ze zaplati cele postovne, takze nemam absolutne ziadny problem. My sme sa dohodli, aspon dufam, takze pre mna je to uzavrete...

obchodovala som aj so Sandrou, ale to nebolo cez BB a bolo to cca pred rokom. iba sa mi potvrdilo, ze nazory sa zmenia akoby zazrakom, ak je to niekto znamy a ak sa niekto nezapaja do diskusii kazdy den, zrejme podporu nedostane...
Dakujem vam vsetkym za nazory - v podstate ste mi aj tak dali za pravdu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Sob Máj 23, 2009 9:04 pm

Sashka píše:ja som hned po odkaze, ze nie je spokojna, suhlasila, ze veci spat zoberiem, len mi to vsetko pripadalo neseriozne a zdalo sa mi trochu od veci, ze sa hned zacala ohanat administratorom. mam cca 50 uzatvorenych obchodikov, takze mozem obratom napisat vsetkych 50 nickov mamin, ktore odo mna veci kupovali cez BB.
Nicolett suhlasila, ze zaplati cele postovne, takze nemam absolutne ziadny problem. My sme sa dohodli, aspon dufam, takze pre mna je to uzavrete...

obchodovala som aj so Sandrou, ale to nebolo cez BB a bolo to cca pred rokom. iba sa mi potvrdilo, ze ak sa niekto nezapaja do diskusii kazdy den, zrejme podporu nedostane...
Dakujem vam vsetkym za nazory - v podstate ste mi aj tak dali za pravdu

Hlavné je, že ste sa dohodli.Ja si myslím, že v prvom rade mala nicolett požiadať pred kúpou o foto.Mohlo sa tomuto nedorozumeniu predísť.A nemáte pravdu s tým, že kto sa nezapája denne do diskusií podporu nedostane.Nicolett nepoznám,ale podľa príspevkov sa mi javí ako milá mamina.Ale v riešení tohoto problému máte napríklad moju podporu Vy.Súhlasím zo všetkým, čo ste napísala. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť