tuto diskusiu som zalozila preto, lebo som chcela poznat nazory viacerych mamin, ci mam pravo ziadat aj svoje postovne, kedze vymenu rusi iba jedna strana a mna by to vlastne zbytocne stalo uvedenych cca 4Eur.
Mila Kristinka (nick Nicolett), pisala som vam, ze som s malou v Stockholme a vratime sa vo stvrtok, ze vam balik pripravim na odoslanie a potom napisem. Prileteli sme vcera cca 16.45, presny cas priletu na bratislavske letisko si mozete vyziadat priamo na letisku. Ak ste mali predstavu, ze len co pridem domov ako prve zabalim balik a pobezim s nim na postu, nemala som to ani len v plane. Predpokladam, ze je dostatocne, ze som suhlasila so zrusenim vymeny a napriek tomu, ze sa mi to nepacilo aj s vratenim knihy, aj ked to povazujem za neseriozne z vasej strany (presne som tiez napisala, ze sa mi nepaci, ze ste ju predavali za 10Eur s postovnym pripadne dohoda, pretoze ste boli ochotna ist s cenou dole a teraz argumentujete, ze v obchode je drahsia).
Rovnako som nemala problem urobit pred vymenou foto veci, ktore som vam ponukala, pretoze je rozdiel vo vkuse aj style obliekania, vy ste ho nakoniec nechceli a tak som ho nemusela urobit. Neviem ci sa v -50 stupnoch nosia nepodsite mencestraky, minimalne ja by som v takej zime malu von ani nepustila, nieto jej este do takej zimy obliekla nepodsite nohavice, ale mozno na take pocasie sa hodia aj tenunke suknicky a suknicka na plavky ci letna siltovka - ale to je tiez nedolezite...
Prosim nezavadzajte - sama ste pisala, ze vecicky su pekne, zachovale, ale najskor ste sa vyhovorili na manzela, neskor ze vam veci budu neskor male (ak teraz vasa dcerka nosi velkost 110, o ktoru ste mali zaujem, tak nechce sa mi verit, ze veci 110 a 116 by jej boli na jesen male), neponukli ste mi, ze mi uhradite postovne, ale ziadali ste spat vratit vsetky veci a celu sumu a teraz pridavate, ze s vami nekomunikujem.
Nic sa nezmenilo, ja som suhlasila, ze veci aj peniaze vratim, len som si chcela overit, ci uvazujem spravne, ked vas poziadam o uhradenie aj mojho postovneho. A neviem, co je na tom zle, ze som chcela poznat nazory viacerych mamin, ktore tu predavaju.
Mam nazor, preco ziadate vratit aj knihu, ale necham si ho pre seba. Ja som z tohto obchodu sklamana a povazujem ho za najhorsi oo zaciatku ako fungujem tu.
Ak je tu nejaka maminka, ktora so mnou obchodovala a nebola spokojna, alebo ma povazuje sa neserioznu, budem rada, ked sem napise - nie som si vedoma ziadneho obchodiku, pri ktorom by ma mohli povazovat za neserioznu predavajucu (alebo aj kupujucu)... a tych obchodikov bolo zopar desiatok
tu pripajam kopiu mojej reakcie na rusenie vymeny:
Sashka 20.05.2009 - 9:06
dobry den, mrzi ma, ze nie ste spokojna. foto som mohla urobit a boli by sme sa vyhli sklamaniu na oboch stranach

ten hruby sveter som vam pribalila k veciam, o ktorych som pisala, ze mam a vy ste neuviedli, ze chcete iba ruzove veci, pretoze ten svetrik Gap je podla mna super aj ked je modry... co sa tyka knihy - nerozumiem o akych 600 Sk hovorite, ponukali ste ju za 10Eur a to uz vratane postovneho pripadne ste boli ochotna sa aj dohodnut (takze asi na nizsej cene, nepredpokladam, ze vyssej

) Samozrejme veci vam poslem spat, rozhodnutie ci mi kamaratka vrati knihu, na ktoru som ju nalakala necham na jej rozhodnuti, preto uvitam z vasej strany pochopenie, ak vam poslem spat veci okrem knihy a peniaze za nu. zajtra priletime, takze dam veci do poriadku a napisem vam.
a tu su odpovede Nicolett:
nicolett 20.05.2009 - 10:06
dobry den ja tiež nechcem riešit veci konfliktom dá sa dohodnut ale mohla by ste mi prosim poslat veci tak spat ako ja vam všetky ja som myslela tym že ano bola kniha za 300sk ale ked pojdete do obchodu kupite ju za 600 dakujem za odpisanie mrzi aj mna keby som tie veci využila tak ano čert to ber ale ani manželovi sa nepáčia a kázal mi to dat do poriadku nehnevajte sa dakujem
nicolett 20.05.2009 - 10:31
a ešte aby ste sa neurazila tie veci aj svetriky su naozaj zachovale a pekne ale nedaju sa využit v tomto obdobi a možno neskor nam budu male dakujem