Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od Ljublju » Štv Aug 13, 2009 4:39 pm

Andreake píše:Potrebovala na chvilu pocit, ze je zaujimava, ale bohuzial konecny dojem je taky, ze je to trapna hlupa baba, ktora zrejme nie je velmi spokojna so svojim zivotom, ked sa potrebuje takto odreagovavat a dodavat si pocit dolezitosti... no a podla jej gramatickych chyb ani velmi inteligentna nie je...

Takze Snehurva, je mi Ta vlastne luto :?, bolo to maximalne TRAPNE :roll:

a ak su tie deti jej synovci,skaredo o nich hovorila,ze Kubo a Samo :roll: ,moj syn je Jakub,ale Kubo mu poviem,iba ked ma nastve
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Aug 13, 2009 9:13 pm

Ljublju píše:
Andreake píše:Potrebovala na chvilu pocit, ze je zaujimava, ale bohuzial konecny dojem je taky, ze je to trapna hlupa baba, ktora zrejme nie je velmi spokojna so svojim zivotom, ked sa potrebuje takto odreagovavat a dodavat si pocit dolezitosti... no a podla jej gramatickych chyb ani velmi inteligentna nie je...

Takze Snehurva, je mi Ta vlastne luto :?, bolo to maximalne TRAPNE :roll:

a ak su tie deti jej synovci,skaredo o nich hovorila,ze Kubo a Samo :roll: ,moj syn je Jakub,ale Kubo mu poviem,iba ked ma nastve

ja mam tiez Jakubka,ale Kubo nepoviem,ked ma nahneva,hovorim mu Jakub.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Štv Aug 13, 2009 10:04 pm

Ahojte dievčatá. Tak sme si sadli a akurát v takej hlúpej téme, že? Kašlite už na to dievča, je ešte naozaj mladučká, ona dospeje a naozaj uvidí o čom je život. Myslím si, že už si toho zlízla dosť v tejto neštastnej téme.... Doplatila na svoj vek :? , lebo žiadna dospelá osoba by tu toto nerozoberala takýmto spôsobom- vypisovanie mien, tel. čísiel, presvedčovanie,.... To je znak nedospelosti a doznievajúcej puberty. Čo sa týka pravopisu, vidieť, že nedokončila školu a musela sa starat o iné veci.... :? Teda starala sa asi skôr ako bolo treba :lol: Nič to! Nerozčulujte sa a presunme sa inde. Najväčším trestom, bude zabudnutie :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pia Aug 14, 2009 9:01 am

ubinka1062 píše:Ahojte dievčatá. Tak sme si sadli a akurát v takej hlúpej téme, že? Kašlite už na to dievča, je ešte naozaj mladučká, ona dospeje a naozaj uvidí o čom je život. Myslím si, že už si toho zlízla dosť v tejto neštastnej téme.... Doplatila na svoj vek :? , lebo žiadna dospelá osoba by tu toto nerozoberala takýmto spôsobom- vypisovanie mien, tel. čísiel, presvedčovanie,.... To je znak nedospelosti a doznievajúcej puberty. Čo sa týka pravopisu, vidieť, že nedokončila školu a musela sa starat o iné veci.... :? Teda starala sa asi skôr ako bolo treba :lol: Nič to! Nerozčulujte sa a presunme sa inde. Najväčším trestom, bude zabudnutie :D

presne tak,moje slova ona len dokazala ze neni zrela a pritom chcela aby sme uverili prave to ze je na svoj vek v prvom prispevku...No ako dalej tym viac to pokaslala.A moze sa postarat o to dieta ja som sa postarala tiez v 21 rokoch a dnes mam 33 prec a druhe dieta teraz az ale teraz vidim a som presvedcena ze som bola ovela viac lahostajnejsia a este tak nezrela...Teraz ma vsetko zaujima choroby co papat co je zdrave atd...vela vela inych veci co ma s prvym este tak nenapadlo sla som podla mamy a ona by aj dnes sla podla toho a teraz nechape preco menim ze od vsetkeho sa bojim napr.rohlik mu dat do ruky som sa dlho bala kedze mal skoro zubky a nieze odkusne vela :P :P :P no ale ja si myslim ze radsej sa bat ako prekvapit sa potom.Vtedy pred rokmi som mu bez problemov dala sice nic nebolo od rohlika ale aj tak...dnes to vsetko vidim inak dnes uz to beriem dospelo a ona to este nemooooze tak brat aj ked podla veku tam uz patri k tym dospelym...No clovek potrebuje vela skusenosti v zivote aspon ja si to myslim aby opravdu dospel...ja opisujem podla seba :) :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Aug 14, 2009 9:27 am

no baby,ja som mala svoje prve dietatko v 18tke a vydavala som sa na den svojej semnastky,to co som mala okusit zivot dospelej osoby,som bola tehotna.ale nelutovala som to a nelutujem.malu som vychovala podla mna dobre,ale teraz mam 2hu skoro 3rocnu a je to nieco uplne ine.vsetko si viac vychutnavam,uzivam,davam pozor,co papa,este aj teraz,ked ma skoro tri.reagujem inac ako pri prvej,proste mat dieta v 18je fajn,pokial je dievca dost zrele,ale matky ktore maju prve takto skoro a potom druhe okolo 25citia velky rozdiel :D .

Snehurva je mlada,este hlupa,chce byt zaujimava,ma to este v hlave pubertu,je nevyburena,nevyblanena,tak chce byt aspon niekde zaujimava.na jednej strane mi je jej luto a na druhej by som ju sfackala za tie klamstva :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pia Aug 14, 2009 11:05 am

dannii píše:no baby,ja som mala svoje prve dietatko v 18tke a vydavala som sa na den svojej semnastky,to co som mala okusit zivot dospelej osoby,som bola tehotna.ale nelutovala som to a nelutujem.malu som vychovala podla mna dobre,ale teraz mam 2hu skoro 3rocnu a je to nieco uplne ine.vsetko si viac vychutnavam,uzivam,davam pozor,co papa,este aj teraz,ked ma skoro tri.reagujem inac ako pri prvej,proste mat dieta v 18je fajn,pokial je dievca dost zrele,ale matky ktore maju prve takto skoro a potom druhe okolo 25citia velky rozdiel :D .

Snehurva je mlada,este hlupa,chce byt zaujimava,ma to este v hlave pubertu,je nevyburena,nevyblanena,tak chce byt aspon niekde zaujimava.na jednej strane mi je jej luto a na druhej by som ju sfackala za tie klamstva :evil:

tak tak moja ako vzdy mas pravdu :wink:
ale danni ide o to ze si sa do tehotenstva nehrnula ,proste to tak prislo .ale ona pisala ze chcela dieta teda otehotniet v 16stke.a to je podla mna velmi hlupučka.
mala som kamaratku co ties chcela v 16 otehotniet len preto aby mohla byt s frajerom stale a mohli spolu byvat.byvali sice spolu ale u rodicou ,škola samozrejme nedokoncena a po par rokoch som ju stretla.nema ani manzela ani byvanie a ani robotu.o drobca sa jej staraju rodicia leboo ho nema s coho uzivit a teraz si moze tak akurat buchat hlavu o stenu.kazda zena mi mala byt aspom trochu sebestačna a to velmi pochybujem ze sa to v 16stych da :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pia Aug 14, 2009 11:17 am

Natus mas pravdu,ja som sa nehrnula,ale dnesne 16 si myslia,ze ked budu mat dieta,budu in.chcu a hotovo.este v zivote nic nedokazali a ked sa neposnazia,roddenie deti bude ich jedina meta,ktoru dosiahli.Snehurva je na materskej,zatial zije v ruzovom svete,ma manzela,asi aj byt,stara sa o nu,ale ked bude musiet ist do prace pochopi,ze zivot neni len dieta a plienky.treba sa postavit zivotu a robit daco,co si myslim,ze ona nebude,lebo ona predsa zije z lasky a na nose ma velke ruzove okuliare a stavia si vzdusny zamok ako sa jej paci.zamota sa do klamstiev a potom sa tak lahko nevymota.postupne ju kazdy prekukne a ostane sama.tak nech sa jej dari
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pia Aug 14, 2009 12:15 pm

Suuu ale aj vynimky:)Teraz som si vzpomenula na bratranca mal 19 a priatelka 15 ked zacali spolu chodit Ani bratranek nemal este predtym ani ona nemala nikoho.Tak sa lubili ze sa chceli zobrat samozrejme teta o tom ani pocut nechcela bola vedla z nich no oni sa postarali o to aby sa mohli vziat na sestnasku ju vzal kedze ostala tehotna a nie nahodou :) Aby som bola strucna zobrali sa bratranec robil na troch miestach o 106 aby mali vsetko podarilo sa im nakoniec byt si kupit maly:)z a teraz ma najstarsi syn 20 ten druhy ma 18 a dcerka ma 8 takze oni to zvladli a to vam poviem SAMI ona ma len matku a ta k nim nikdy az tak velmi nechodila a moja teta ich tiez brala tak tvrdsie" ak do toho sli tak nech sa staraju...Jano je teraz uz sukromnik a manzelka tiez stale nejaku pracu najde aj ked na kratsiu dobu vzdy ale snazi sa takze su aj taketo ozaj vzorne priklady.Hociake problemi sa naskytli oni sa pousmiali riesili a neplakali nikdy nad problemami proste im zavidim obdivujem ich ze takto dopadli som rada lebo dodnes sa maju radi pohadaju sa obcas ale pol hodinu na to sa uz snazia riesit a udobria sa a zivot ide dalej deti maju vsetko a su ako rodicia najstarsi isiel za kuchara je vyuceny a siel na lod robit par mesiacov.....a mohla by som opisovat ich rodinku su dobry oni ozaj to zvladli aj ked verte z nasej rodiny co ich dobre zname nikto v nich neveril nikto :) :) :) Boli este nezrely aj oni ale sami teda pomocou zivota sa posatvili na nohy.Samozrejme v dnesnej dobe je to tazsie oni maju teraz 36 a Jano 40 takze niesu ako dnesne 18ky my sme boli iny este ja som tiez zacala uz v 17ich pracovat a to v cehach kedze tu som nemohla a dovrsila som 18 a vratila sa na slovensko a tu som nasla a dodnes som vzdy robila niekedy rok na cierno niekedy tri prace som mala naraz upratovanie v madarsku dva dni v tyzdni potom v motoreste zaskocit ked treba na kuchynu a taktiez v jednej malej presso noo peniazky som potrebovala kedze som prave zila sama zo syncekom v podnajme...nooo mne sa zda ze dnesne 17ky 18ky su uz ine aspon co ja tu v okoli poznam tak nehrnu sa do prace velmi...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Aug 14, 2009 12:41 pm

inguli píše:Suuu ale aj vynimky:)Teraz som si vzpomenula na bratranca mal 19 a priatelka 15 ked zacali spolu chodit Ani bratranek nemal este predtym ani ona nemala nikoho.Tak sa lubili ze sa chceli zobrat samozrejme teta o tom ani pocut nechcela bola vedla z nich no oni sa postarali o to aby sa mohli vziat na sestnasku ju vzal kedze ostala tehotna a nie nahodou :) Aby som bola strucna zobrali sa bratranec robil na troch miestach o 106 aby mali vsetko podarilo sa im nakoniec byt si kupit maly:)z a teraz ma najstarsi syn 20 ten druhy ma 18 a dcerka ma 8 takze oni to zvladli a to vam poviem SAMI ona ma len matku a ta k nim nikdy az tak velmi nechodila a moja teta ich tiez brala tak tvrdsie" ak do toho sli tak nech sa staraju...Jano je teraz uz sukromnik a manzelka tiez stale nejaku pracu najde aj ked na kratsiu dobu vzdy ale snazi sa takze su aj taketo ozaj vzorne priklady.Hociake problemi sa naskytli oni sa pousmiali riesili a neplakali nikdy nad problemami proste im zavidim obdivujem ich ze takto dopadli som rada lebo dodnes sa maju radi pohadaju sa obcas ale pol hodinu na to sa uz snazia riesit a udobria sa a zivot ide dalej deti maju vsetko a su ako rodicia najstarsi isiel za kuchara je vyuceny a siel na lod robit par mesiacov.....a mohla by som opisovat ich rodinku su dobry oni ozaj to zvladli aj ked verte z nasej rodiny co ich dobre zname nikto v nich neveril nikto :) :) :) Boli este nezrely aj oni ale sami teda pomocou zivota sa posatvili na nohy.Samozrejme v dnesnej dobe je to tazsie oni maju teraz 36 a Jano 40 takze niesu ako dnesne 18ky my sme boli iny este ja som tiez zacala uz v 17ich pracovat a to v cehach kedze tu som nemohla a dovrsila som 18 a vratila sa na slovensko a tu som nasla a dodnes som vzdy robila niekedy rok na cierno niekedy tri prace som mala naraz upratovanie v madarsku dva dni v tyzdni potom v motoreste zaskocit ked treba na kuchynu a taktiez v jednej malej presso noo peniazky som potrebovala kedze som prave zila sama zo syncekom v podnajme...nooo mne sa zda ze dnesne 17ky 18ky su uz ine aspon co ja tu v okoli poznam tak nehrnu sa do prace velmi...

inguli, tak toto je najkrajší príspevok v celej tejto nezmyselnej diskusii... :wink:

tvoj bratranec s rodinkou majú môj veliký obdiv.... :wink: klobúk dole pred nimi, že to zvládli, lebo ja nepoznám nikoho, kto by to zvládol... aj ja mám kopu kamošiek, ktoré mali takto skoro detičky, ale ani jedna nebola ešte na to "dospelá"... :evil: a tie deti - no to radšej pomlčím...

môj názor je ten, že dieťa treba až vtedy, keď je človek už vyjašený, vydiskovaný, vybláznený,,, atď a nie vtedy, keď je baba o život zaláskovaná a myslí si, že keď si spraví v 15-16 decko, že je "hééééééééééérečka" a vyvolený ostane s ňou až do smrti a všetko bude bez jediného problémiku... treba zložiť ružovučké okuliarky z očí a až po tom sa odhodlať na dieťa,,,, :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pia Aug 14, 2009 1:48 pm

hej hej su zlaty naozaj.Ja som viedla bratranca k oltaru a nastavajuca mala 16 a ja 15 vtedy :D :D :D No ja som chodila po diskotekach a zabavach a teraz uz mam klud a pokoj rada nesla by som na diskoteku urcite..uz..ale oni to potrebovali vyskusat a raz alebo dvakrat pustil ju on a potom ona jeho a prisli na to ze im doma je lepsie a ze to nepotrebuju:)Rada sa zabavaju inak ale spolu alebo pridu k nam,v minule tu boli a moj manzel kedze mam 2ho tak on ich este nepoznal ale tolko sa nasmial ked tu boli ze ako si z nicoho problem nerobia sli na kupko a vratili sa a Jano mal tetovanie tu hemu len ci ako sa to vola a ja kto ho poznam a viem ze na taketo tetko on neni:)vravim to co mas na sebe??:):):)a on ze vsak to zena vymysla stale:):) aj ona mala samozrejme a kedze zena tak sa nechal.....:):)su super ludia:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pia Aug 14, 2009 1:50 pm

A este tolko na zaver o nich ze nikdy nikto od nich nepocul ze juuj my sme museli sami...a vies ake to bolo tazke z detmi....a taketo stazovania oni to akoby brali za normal ze to museli zvladnut:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Sob Aug 22, 2009 10:42 pm

Tak vydim že som tu dlho nebola. Viete čo ked vam to roby dobre tie ohovaračky. Za to že mam 18 a syna všetci ma odcudzujete? A za to že som chcela poradit? Tak už viem že tu sa neoplaty nič pisat. Je to všetko v poho. Potom pride nejaka Pi....a a zadre tu nejaku kokotinu a všetci su na jej strane. Ako sa vravy. Stado vede vol. No tak v puberte som neni. Mam dom syna muža psa. A vobec sa nechcem lutovat. Zato že vam stuplo do hlav že budete uražat. Každy v živote spravil zo par chyb ktore by chcel napravit.
Ale to už nejde. Bože ludia vy ste neni rodičia vy ste akozvery. Ako babky klebetnice. Je mi fuk či mi verite alebo nie. Od teraz toto všetko berem len ako bazar. či tu ide niekto po mne alebo nie je mi u p...i. Ako keby každeho trapilo že mam trapne videa na cekni to. Vy ako že vypadate lepšie? Kuknite sa do zrkadla. Nikto neni dokonali. Ja mam celi život pred sebov a niekomu zbiva len par rokov. Rozmislite si ako si usporadate život. Alehovory sa každe dobro sa ty vrati ale zlo 2x viac. Ked budete ohovarat a robit na priek zle vrati sa vam to na vašich detoch. A deti su zrkadlom vas.
Nezabudajte. Dalej pište o mne aka som neschopna akasom trapna ako klamem ved čo napiše jedna osoba ostatne sa k nej pridaju ako roj jedovate včeli ktore ta pichnu a už ty jeb.... Tak smelo na to :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Andreake » Sob Aug 22, 2009 10:59 pm

Draha Snehurva, radsej to uz nechaj tak, lebo to robis len horsim. Ked sa zacnes osopovat na ostatnych a kazde Tvoje druhe slovo je bud s chybou alebo je to nadavka, skutocne Ti to na obraze nepridava...

Myslim, ze nikto sa tu nevyjadroval k tomu, ako vyzeras, sorry, ale vsetkym nam tu neslo ani tak o Teba ako o Tvoju sestru a hlavne jej deticky. Svet sa nekruti len okolo Teba!!! Ja som Ti spociatku ozaj verila, ale ked aj teraz - nie aby si napisala ako to s tymi detmi dopadlo, ale rozculujes sa nad tym, co sa popisalo o Tvojich videach a zovnajsku... tak neviem, ci si uz pomaly aj nezabudla na vsetko, co si nam tu popisala, chcela si predsa diskutovat, poradit sa a potom sa neozves (napriek tomu, ze si bola niekolkokrat prihlasena), tak co vlastne chces?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Sob Aug 22, 2009 11:28 pm

snehurva píše:Tak vydim že som tu dlho nebola. Viete čo ked vam to roby dobre tie ohovaračky. Za to že mam 18 a syna všetci ma odcudzujete? A za to že som chcela poradit? Tak už viem že tu sa neoplaty nič pisat. Je to všetko v poho. Potom pride nejaka Pi....a a zadre tu nejaku kokotinu a všetci su na jej strane. Ako sa vravy. Stado vede vol. No tak v puberte som neni. Mam dom syna muža psa. A vobec sa nechcem lutovat. Zato že vam stuplo do hlav že budete uražat. Každy v živote spravil zo par chyb ktore by chcel napravit.
Ale to už nejde. Bože ludia vy ste neni rodičia vy ste akozvery. Ako babky klebetnice. Je mi fuk či mi verite alebo nie. Od teraz toto všetko berem len ako bazar. či tu ide niekto po mne alebo nie je mi u p...i. Ako keby každeho trapilo že mam trapne videa na cekni to. Vy ako že vypadate lepšie? Kuknite sa do zrkadla. Nikto neni dokonali. Ja mam celi život pred sebov a niekomu zbiva len par rokov. Rozmislite si ako si usporadate život. Alehovory sa každe dobro sa ty vrati ale zlo 2x viac. Ked budete ohovarat a robit na priek zle vrati sa vam to na vašich detoch. A deti su zrkadlom vas.
Nezabudajte. Dalej pište o mne aka som neschopna akasom trapna ako klamem ved čo napiše jedna osoba ostatne sa k nej pridaju ako roj jedovate včeli ktore ta pichnu a už ty jeb.... Tak smelo na to :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

No davaj si pozor co pises...a tou pi...... si myslela mna ?
zastala som si ta na zaciatku, ked o tebe nepekne pisali, lenze potom som prisla nato kto si. A to ta sere ? Vobec som na teba neutocila v mojich prispevkoch...len som napisala svoje poznatky z MNB. Bohuzial si sa vyfarbila tak isto aj tu.
Mat dom ..muza...syna...je pekna vec, len to musis mazt aj v hlave usporiadane. A to nemas....krasne sa vyjadrujes......spievas tu o svojej rodine a poprotom si takto maris peknu cestu zivotom....a nielen tu na BB , ale asi aj vo svojom okoli. Ako reagujes tu..tak musis aj doma.
Uvedom si co pises a svoje vyjadrovanie...mas ho na urovni 14 rocnej pubertacky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 23, 2009 10:18 am

snehurva píše:Tak vydim že som tu dlho nebola. Viete čo ked vam to roby dobre tie ohovaračky. Za to že mam 18 a syna všetci ma odcudzujete? A za to že som chcela poradit? Tak už viem že tu sa neoplaty nič pisat. Je to všetko v poho. Potom pride nejaka Pi....a a zadre tu nejaku kokotinu a všetci su na jej strane. Ako sa vravy. Stado vede vol. No tak v puberte som neni. Mam dom syna muža psa. A vobec sa nechcem lutovat. Zato že vam stuplo do hlav že budete uražat. Každy v živote spravil zo par chyb ktore by chcel napravit.

a do toho vsetkeho si velmi hlupa,lebo keby si pozorne citala, pochopis,ze za to kolko mas rokov a syna,ta tu nikto neodsudzoval :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť