Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od natusa » Ned Aug 23, 2009 10:43 am

snehurva píše:Tak vydim že som tu dlho nebola. Viete čo ked vam to roby dobre tie ohovaračky. Za to že mam 18 a syna všetci ma odcudzujete? A za to že som chcela poradit? Tak už viem že tu sa neoplaty nič pisat. Je to všetko v poho. Potom pride nejaka Pi....a a zadre tu nejaku kokotinu a všetci su na jej strane. Ako sa vravy. Stado vede vol. No tak v puberte som neni. Mam dom syna muža psa. A vobec sa nechcem lutovat. Zato že vam stuplo do hlav že budete uražat. Každy v živote spravil zo par chyb ktore by chcel napravit.
Ale to už nejde. Bože ludia vy ste neni rodičia vy ste akozvery. Ako babky klebetnice. Je mi fuk či mi verite alebo nie. Od teraz toto všetko berem len ako bazar. či tu ide niekto po mne alebo nie je mi u p...i. Ako keby každeho trapilo že mam trapne videa na cekni to. Vy ako že vypadate lepšie? Kuknite sa do zrkadla. Nikto neni dokonali. Ja mam celi život pred sebov a niekomu zbiva len par rokov. Rozmislite si ako si usporadate život. Alehovory sa každe dobro sa ty vrati ale zlo 2x viac. Ked budete ohovarat a robit na priek zle vrati sa vam to na vašich detoch. A deti su zrkadlom vas.
Nezabudajte. Dalej pište o mne aka som neschopna akasom trapna ako klamem ved čo napiše jedna osoba ostatne sa k nej pridaju ako roj jedovate včeli ktore ta pichnu a už ty jeb.... Tak smelo na to :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

dievca moje skus si tento clanok precitat za pät rokov a sama sa zasmejes :wink:
a to ze mas doma syna a muza nie je znamka dospelosti :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Ned Aug 23, 2009 2:14 pm

ahoj ja ta nechcem ani odsudzovat a ani uražat každa mamina ma svoj nazor ale ja sa len spytam čo by robili oni keby boli v situacii ako ty myslim to že maš 18/stava sa kadečo nezabere antikoncepcia poznam take pripady mali chripku a jednoducho zlyhala antikonc. a kadejake pripady / a dieta podla mna dieta je dar od Boha a ani jeden život takeho maleho stvorenietka si nezasluži vyhasnut aj ked niekedy je to nevyhnutnost
a dokym tvoje babo ma lasku a DOMOV nie je o čom rozpravat či si už 18 alebo 30ročná . Poznam maminy ktore maju dve tri deti maju 33rokov a chodia na diskoteku k 16ROČNYM drž sa a riad sa podla tvojho vedomia a svedomia .máš moj obdiv
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Aug 23, 2009 2:36 pm

nicolett píše:ahoj ja ta nechcem ani odsudzovat a ani uražat každa mamina ma svoj nazor ale ja sa len spytam čo by robili oni keby boli v situacii ako ty myslim to že maš 18/stava sa kadečo nezabere antikoncepcia poznam take pripady mali chripku a jednoducho zlyhala antikonc. a kadejake pripady / a dieta podla mna dieta je dar od Boha a ani jeden život takeho maleho stvorenietka si nezasluži vyhasnut aj ked niekedy je to nevyhnutnost
a dokym tvoje babo ma lasku a DOMOV nie je o čom rozpravat či si už 18 alebo 30ročná . Poznam maminy ktore maju dve tri deti maju 33rokov a chodia na diskoteku k 16ROČNYM drž sa a riad sa podla tvojho vedomia a svedomia .máš moj obdiv

Tak neviem ci si tu od zaciatku a precitala si vsetko co tu popisala ...asi nie...kedze tu nikoho az tak velmi nezaujimalo ako vychovava svoje dieta ako ma muza a byt...kazdu jednu matku tu zaujimalo to co tu pisala o svojej sestre a o tych detoch....ci uz to bola pravda ci nie o tom teraz nepisala....tak co si mam/mame o nej mysliet. Potrebuje pomoc a hen to a tamto robi zasa sestra bla bla a kazda skusila pomoct jej poradit ...ak si to citala...no ona neviem nepozrela som si to ale mozno aj dva tyzdne presli ze sa neozyvala tak co tu chce teraz?Co jej radili a pomahat skusali ani tym nebola ochotna napisat aj ked chceli vediet ako to dopadne....tak co tu teraz vyskakuje a robi sa ze je mudra a velka zena ked tu pouziva nadavky....no nech sa jej dari :wink: :lol:

A co by sme robili keby sme mali 18?Nechala by som a vychovala by som a urcite by som sa tym nevychvalovala tu na nete :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Ned Aug 23, 2009 3:22 pm

inguli píše:
nicolett píše:ahoj ja ta nechcem ani odsudzovat a ani uražat každa mamina ma svoj nazor ale ja sa len spytam čo by robili oni keby boli v situacii ako ty myslim to že maš 18/stava sa kadečo nezabere antikoncepcia poznam take pripady mali chripku a jednoducho zlyhala antikonc. a kadejake pripady / a dieta podla mna dieta je dar od Boha a ani jeden život takeho maleho stvorenietka si nezasluži vyhasnut aj ked niekedy je to nevyhnutnost

Tak neviem ci si tu od zaciatku a precitala si vsetko co tu popisala ...asi nie...kedze tu nikoho az tak velmi nezaujimalo ako vychovava svoje dieta ako ma muza a byt...kazdu jednu matku tu zaujimalo to co tu pisala o svojej sestre a o tych detoch....ci uz to bola pravda ci nie o tom teraz nepisala....tak co si mam/mame o nej mysliet. Potrebuje pomoc a hen to a tamto robi zasa sestra bla bla a kazda skusila pomoct jej poradit ...ak si to citala...no ona neviem nepozrela som si to ale mozno aj dva tyzdne presli ze sa neozyvala tak co tu chce teraz?Co jej radili a pomahat skusali ani tym nebola ochotna napisat aj ked chceli vediet ako to dopadne....tak co tu teraz vyskakuje a robi sa ze je mudra a velka zena ked tu pouziva nadavky....no nech sa jej dari :wink: :lol:

A co by sme robili keby sme mali 18?Nechala by som a vychovala by som a urcite by som sa tym nevychvalovala tu na nete :wink:

na tom ze ma niekto dieta v 16stich niet co obdivovat,ale neodsudzujem.kazdy ako si zariadi tak ma.
a fakt tu islo o deti jej sestry a to tu ani nespomenula, z nadavok usudzujem ze je temperamentna nie mudra
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nicolett » Ned Aug 23, 2009 8:47 pm

preboha teraz som si to prečitala riadok po riadku čitala som to pri malej takže len tak preskakovane ale mila snehurva načo čakáš???????preboha sestra nesestra a tie male deti ???? chúdatka nechápem načo si chcela náš názor ked si sedíš s prepáčeným na riti ja by som na tvojom mieste hned zajtra rano šla na socialku aj ked tie deti ako vravíš nemožes vziat k sebe lebo maš dieta a si tehu tak aspon nech tie deti dostanu šancu na poriadny a nie ponižujuci život . nevahaj a rob dačo !!!!!!!!!!!!
milé maminy plne s vami suhlasim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Aug 24, 2009 9:46 am

Neberte to v zlom, ale nechápem načo to tu ešte riešite. Pochybujem, že je niečo z toho pravda, čo "milá" snehurva popísala....

A nicolett, tú vetu "máš môj obdiv" by som vymazala...
Za čo má tvoj obdiv? za tie vulgárne výrazy? alebo za tie gramatické chyby?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Aug 24, 2009 8:28 pm

alex píše:Neberte to v zlom, ale nechápem načo to tu ešte riešite. Pochybujem, že je niečo z toho pravda, čo "milá" snehurva popísala....

A nicolett, tú vetu "máš môj obdiv" by som vymazala...
Za čo má tvoj obdiv? za tie vulgárne výrazy? alebo za tie gramatické chyby?

Alex,vsetko je to vymysel,vieme to,sa zamotala,akonahle som jej povedala,ze sa na to socialka kukne,tak zmlkla,no asi preco? :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Sob Aug 29, 2009 1:24 pm

Na začiatku vam chcem povedat že ma velmi mrzi čo sa tu stalo. Vzala som to za zly koniec. Chcela som aby sa tato tema vyvijala inak. Od začiatku som nechcela nikoho urazit. Ale stalo sa. Chcem sa vam všetkym ospravedlnit za neprijemnosti. Možu za to aj hormony v tehotenstve. Proste som sa neudržala a porat som vybuchla. Bola by som rada ak by sme tuto temu zatvorili a žačali znova. Ale v dobrom.
Ako napisala jedna pani,, ked si na to spomenieme za par rokov,iba sa zasmejeme. ,, Chcem zo všetkymi vychadzat v dobrom a nechcem aby ste ma odsudzovali kvoli tejto teme. Ked sa nevidarila tato tak by ste mi mohli poradit v tej duhej.
A ešte rraz sa vam ospravedlnujem.
prepačte.dakujem :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Aug 29, 2009 2:04 pm

Noo neviem ci ti niekto este poradi...mna zaskocilo to ked som citala ...ja mam zivot este pred sebou ale co vy???....To akoze zajtra my 30rocne zacneme umierat???a ja som bola tehotna uz dvakrat nooo nikoho som kvoli hormonov neurazila...to je len vyhovorka

No ja len tolko ze teraz by si mala pomoc hladat inde,ja si nemyslim ze niektora z nas zacne s tebou komunikovat este raz...nooo je to len moj nazor......tema je pekne meno...no mozno z toho bude unos dietata...nic v zlom ale ja osobne nemam uz k tomu co dodat ani dnes si nenapisala co s tymi detmi je teraz ci si vybavyla nieco a mnoho otazok nezodpovedanych....no comment
Ja ti prajem vsetko dobreee...pa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Sob Aug 29, 2009 2:13 pm

Momentalne je už 2tyždne Bučanoch a nič o nej neviem. Nechodim za nu a nedviha mi nikto mobil takže neviem možno toho jej priatelia sestry niečo robia neviem vobec.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Sob Aug 29, 2009 10:18 pm

snehurva píše:sestra byva u matky aj zo sestrov. Ona je furt nervozna. Chodieva občas na diskoteky a pritom ma doma 2 deti.
Jej priebeh dna: zobudi sa na balkone si zapali,ked sa jej zobudia deti samovi položi k tvory vankuš a oprie mu tam mlieko(kravske lebo matersku minie na priatelovi fetakovy) kubovi da chrupky. ešte pred obedom ide von a do šenku a tam je až do nejakej 23 hod. Takže ona kubovi nedava jest normalnu stravu čo mamka uvari len kupovane a sladkosti. A samovi da jest 3x do dna. Ma chodit doktorke na inekcie ale nechodi lebo samo ma zrazeninu v modzgu na obidvoch stranach. A pritom mamka sestra kubo a samo spia na roztiahnutom gauči. A samo spi na kraji a popar krat jej aj popadal. Tam je len guma a pod tym beton. Byva na bytovke 1izb. byte.
A nechapem alo može minut 1 balik pleniek za mesiac na 3mes. chlapcovi ked ja som minula minimalne 4-5 balikov. Takže usudok zanedbava ich

ty kokso ako zdravý rozum káze udat ju sestra nesestra

preboha mysli na tie deti !! vieš ako sa mozu trápit ostanu psychicky navzdy poznačne.

lepsie by im bolo niekde inde
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Sob Aug 29, 2009 10:41 pm

inguli píše:
ubinka1062 píše:Ahojte dievčatá. Tak sme si sadli a akurát v takej hlúpej téme, že? Kašlite už na to dievča, je ešte naozaj mladučká, ona dospeje a naozaj uvidí o čom je život. Myslím si, že už si toho zlízla dosť v tejto neštastnej téme.... Doplatila na svoj vek :? , lebo žiadna dospelá osoba by tu toto nerozoberala takýmto spôsobom- vypisovanie mien, tel. čísiel, presvedčovanie,.... To je znak nedospelosti a doznievajúcej puberty. Čo sa týka pravopisu, vidieť, že nedokončila školu a musela sa starat o iné veci.... :? Teda starala sa asi skôr ako bolo treba :lol: Nič to! Nerozčulujte sa a presunme sa inde. Najväčším trestom, bude zabudnutie :D

presne tak,moje slova ona len dokazala ze neni zrela a pritom chcela aby sme uverili prave to ze je na svoj vek v prvom prispevku...No ako dalej tym viac to pokaslala.A moze sa postarat o to dieta ja som sa postarala tiez v 21 rokoch a dnes mam 33 prec a druhe dieta teraz az ale teraz vidim a som presvedcena ze som bola ovela viac lahostajnejsia a este tak nezrela...Teraz ma vsetko zaujima choroby co papat co je zdrave atd...vela vela inych veci co ma s prvym este tak nenapadlo sla som podla mamy a ona by aj dnes sla podla toho a teraz nechape preco menim ze od vsetkeho sa bojim napr.rohlik mu dat do ruky som sa dlho bala kedze mal skoro zubky a nieze odkusne vela :P :P :P no ale ja si myslim ze radsej sa bat ako prekvapit sa potom.Vtedy pred rokmi som mu bez problemov dala sice nic nebolo od rohlika ale aj tak...dnes to vsetko vidim inak dnes uz to beriem dospelo a ona to este nemooooze tak brat aj ked podla veku tam uz patri k tym dospelym...No clovek potrebuje vela skusenosti v zivote aspon ja si to myslim aby opravdu dospel...ja opisujem podla seba :) :)

absolutne nesuhlasim

nesuhlasim skoro so vsetkým čo si tu popísala

ze radsej sa bát to je blbost. bát sa dat dietu rozok do ruky aj moj mal pol roka ked mal prvý zubok a rozok drzal v ruke aj skor.

deti si ho predádzu v ustach nechaju rozmočit ked nevedia prehltnut jednoducho vypluju.

a to ze si bola nevsimava pri prvom nebolo vekom ale povahou.

ja mám 20 mám ročné dieta a tiez ma vs. okolo neho zaujíma a nemám 33 ako píses ty

neviem jednoduchu si myslím ze kazda sme iná a nieje to vekom.

ja som s mojim malým odváznejsia pretoze vidím ze je šikovný z pohára mi pil uz ked mal čerstve 4 mesiace. cukrík som mu dala ked mal nieco okolo 6 teho ale len malinký keby nieco vie ho prehltnut

ovocie ani piskotky som mu nikdy nemiksovala pretoze ked su deti väčie su lenive riadne prezuvat poznám take prípady

moj mal 5 mesiacov ked som mu prvý krát dala odhrýznut z banána krásne si ho roztlačil sám dasnami

takze je to vsetko na mamičke.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Sob Aug 29, 2009 10:48 pm

inguli píše:Suuu ale aj vynimky:)Teraz som si vzpomenula na bratranca mal 19 a priatelka 15 ked zacali spolu chodit Ani bratranek nemal este predtym ani ona nemala nikoho.Tak sa lubili ze sa chceli zobrat samozrejme teta o tom ani pocut nechcela bola vedla z nich no oni sa postarali o to aby sa mohli vziat na sestnasku ju vzal kedze ostala tehotna a nie nahodou :) Aby som bola strucna zobrali sa bratranec robil na troch miestach o 106 aby mali vsetko podarilo sa im nakoniec byt si kupit maly:)z a teraz ma najstarsi syn 20 ten druhy ma 18 a dcerka ma 8 takze oni to zvladli a to vam poviem SAMI ona ma len matku a ta k nim nikdy az tak velmi nechodila a moja teta ich tiez brala tak tvrdsie" ak do toho sli tak nech sa staraju...Jano je teraz uz sukromnik a manzelka tiez stale nejaku pracu najde aj ked na kratsiu dobu vzdy ale snazi sa takze su aj taketo ozaj vzorne priklady.Hociake problemi sa naskytli oni sa pousmiali riesili a neplakali nikdy nad problemami proste im zavidim obdivujem ich ze takto dopadli som rada lebo dodnes sa maju radi pohadaju sa obcas ale pol hodinu na to sa uz snazia riesit a udobria sa a zivot ide dalej deti maju vsetko a su ako rodicia najstarsi isiel za kuchara je vyuceny a siel na lod robit par mesiacov.....a mohla by som opisovat ich rodinku su dobry oni ozaj to zvladli aj ked verte z nasej rodiny co ich dobre zname nikto v nich neveril nikto :) :) :) Boli este nezrely aj oni ale sami teda pomocou zivota sa posatvili na nohy.Samozrejme v dnesnej dobe je to tazsie oni maju teraz 36 a Jano 40 takze niesu ako dnesne 18ky my sme boli iny este ja som tiez zacala uz v 17ich pracovat a to v cehach kedze tu som nemohla a dovrsila som 18 a vratila sa na slovensko a tu som nasla a dodnes som vzdy robila niekedy rok na cierno niekedy tri prace som mala naraz upratovanie v madarsku dva dni v tyzdni potom v motoreste zaskocit ked treba na kuchynu a taktiez v jednej malej presso noo peniazky som potrebovala kedze som prave zila sama zo syncekom v podnajme...nooo mne sa zda ze dnesne 17ky 18ky su uz ine aspon co ja tu v okoli poznam tak nehrnu sa do prace velmi...

tak to je sila

to uz ano

to je uzasne ze cez tolko problemov čo museli prejst su az dodnes spolu

je to krásne . podla mna by nebolo odveci sfilmovat ich príbeh :)

alebo napísat knihu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Sob Aug 29, 2009 10:51 pm

snehurva píše:Tak vydim že som tu dlho nebola. Viete čo ked vam to roby dobre tie ohovaračky. Za to že mam 18 a syna všetci ma odcudzujete? A za to že som chcela poradit? Tak už viem že tu sa neoplaty nič pisat. Je to všetko v poho. Potom pride nejaka Pi....a a zadre tu nejaku kokotinu a všetci su na jej strane. Ako sa vravy. Stado vede vol. No tak v puberte som neni. Mam dom syna muža psa. A vobec sa nechcem lutovat. Zato že vam stuplo do hlav že budete uražat. Každy v živote spravil zo par chyb ktore by chcel napravit.
Ale to už nejde. Bože ludia vy ste neni rodičia vy ste akozvery. Ako babky klebetnice. Je mi fuk či mi verite alebo nie. Od teraz toto všetko berem len ako bazar. či tu ide niekto po mne alebo nie je mi u p...i. Ako keby každeho trapilo že mam trapne videa na cekni to. Vy ako že vypadate lepšie? Kuknite sa do zrkadla. Nikto neni dokonali. Ja mam celi život pred sebov a niekomu zbiva len par rokov. Rozmislite si ako si usporadate život. Alehovory sa každe dobro sa ty vrati ale zlo 2x viac. Ked budete ohovarat a robit na priek zle vrati sa vam to na vašich detoch. A deti su zrkadlom vas.
Nezabudajte. Dalej pište o mne aka som neschopna akasom trapna ako klamem ved čo napiše jedna osoba ostatne sa k nej pridaju ako roj jedovate včeli ktore ta pichnu a už ty jeb.... Tak smelo na to :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

cítis sa dobre??

toko vulgarizmov v jednom príspevku, preboha dievča más deti a citujem deti su zrkadlom teba
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Aug 30, 2009 8:42 am

veronci89 píše:
inguli píše:
ubinka1062 píše:Ahojte dievčatá. Tak sme si sadli a akurát v takej hlúpej téme, že? Kašlite už na to dievča, je ešte naozaj mladučká, ona dospeje a naozaj uvidí o čom je život. Myslím si, že už si toho zlízla dosť v tejto neštastnej téme.... Doplatila na svoj vek :? , lebo žiadna dospelá osoba by tu toto nerozoberala takýmto spôsobom- vypisovanie mien, tel. čísiel, presvedčovanie,.... To je znak nedospelosti a doznievajúcej puberty. Čo sa týka pravopisu, vidieť, že nedokončila školu a musela sa starat o iné veci.... :? Teda starala sa asi skôr ako bolo treba :lol: Nič to! Nerozčulujte sa a presunme sa inde. Najväčším trestom, bude zabudnutie :D

presne tak,moje slova ona len dokazala ze neni zrela a pritom chcela aby sme uverili prave to ze je na svoj vek v prvom prispevku...No ako dalej tym viac to pokaslala.A moze sa postarat o to dieta ja som sa postarala tiez v 21 rokoch a dnes mam 33 prec a druhe dieta teraz az ale teraz vidim a som presvedcena ze som bola ovela viac lahostajnejsia a este tak nezrela...Teraz ma vsetko zaujima choroby co papat co je zdrave atd...vela vela inych veci co ma s prvym este tak nenapadlo sla som podla mamy a ona by aj dnes sla podla toho a teraz nechape preco menim ze od vsetkeho sa bojim napr.rohlik mu dat do ruky som sa dlho bala kedze mal skoro zubky a nieze odkusne vela :P :P :P no ale ja si myslim ze radsej sa bat ako prekvapit sa potom.Vtedy pred rokmi som mu bez problemov dala sice nic nebolo od rohlika ale aj tak...dnes to vsetko vidim inak dnes uz to beriem dospelo a ona to este nemooooze tak brat aj ked podla veku tam uz patri k tym dospelym...No clovek potrebuje vela skusenosti v zivote aspon ja si to myslim aby opravdu dospel...ja opisujem podla seba :) :)

absolutne nesuhlasim

nesuhlasim skoro so vsetkým čo si tu popísala

ze radsej sa bát to je blbost. bát sa dat dietu rozok do ruky aj moj mal pol roka ked mal prvý zubok a rozok drzal v ruke aj skor.

deti si ho predádzu v ustach nechaju rozmočit ked nevedia prehltnut jednoducho vypluju.

a to ze si bola nevsimava pri prvom nebolo vekom ale povahou.

ja mám 20 mám ročné dieta a tiez ma vs. okolo neho zaujíma a nemám 33 ako píses ty

neviem jednoduchu si myslím ze kazda sme iná a nieje to vekom.

ja som s mojim malým odváznejsia pretoze vidím ze je šikovný z pohára mi pil uz ked mal čerstve 4 mesiace. cukrík som mu dala ked mal nieco okolo 6 teho ale len malinký keby nieco vie ho prehltnut

ovocie ani piskotky som mu nikdy nemiksovala pretoze ked su deti väčie su lenive riadne prezuvat poznám take prípady

moj mal 5 mesiacov ked som mu prvý krát dala odhrýznut z banána krásne si ho roztlačil sám dasnami

takze je to vsetko na mamičke.

Tak tty si sikovnaa nie ako ja v tvojom veku...asi len tolko by som dodala k tomu...no ja zasa cukriky by som dietatu rozhodne nedavala naco???sladkosti??? syncek nepapa len zriedka ma na to cas ked uz bude chciet sam teraz je to co mu dam a to skor zdrave veci...a aj tak tvrdim dalej ze je to vekom,povaha sa az tak velmi hlavne ohladom deti nemeni...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť