snehurva píše:Tak vydim že som tu dlho nebola. Viete čo ked vam to roby dobre tie ohovaračky. Za to že mam 18 a syna všetci ma odcudzujete? A za to že som chcela poradit? Tak už viem že tu sa neoplaty nič pisat. Je to všetko v poho. Potom pride nejaka Pi....a a zadre tu nejaku kokotinu a všetci su na jej strane. Ako sa vravy. Stado vede vol. No tak v puberte som neni. Mam dom syna muža psa. A vobec sa nechcem lutovat. Zato že vam stuplo do hlav že budete uražat. Každy v živote spravil zo par chyb ktore by chcel napravit.
Ale to už nejde. Bože ludia vy ste neni rodičia vy ste akozvery. Ako babky klebetnice. Je mi fuk či mi verite alebo nie. Od teraz toto všetko berem len ako bazar. či tu ide niekto po mne alebo nie je mi u p...i. Ako keby každeho trapilo že mam trapne videa na cekni to. Vy ako že vypadate lepšie? Kuknite sa do zrkadla. Nikto neni dokonali. Ja mam celi život pred sebov a niekomu zbiva len par rokov. Rozmislite si ako si usporadate život. Alehovory sa každe dobro sa ty vrati ale zlo 2x viac. Ked budete ohovarat a robit na priek zle vrati sa vam to na vašich detoch. A deti su zrkadlom vas.
Nezabudajte. Dalej pište o mne aka som neschopna akasom trapna ako klamem ved čo napiše jedna osoba ostatne sa k nej pridaju ako roj jedovate včeli ktore ta pichnu a už ty jeb.... Tak smelo na to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dievca moje skus si tento clanok precitat za pät rokov a sama sa zasmejes
a to ze mas doma syna a muza nie je znamka dospelosti