Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Studujuca mamina

zhanam literaturu k bakalarskej praci

od evinae » Štv Sep 24, 2009 6:18 pm

:wink: ahoj babulky, uz sme zase študentky. Kedže vacsina z nas študuje na VS socialnu pracu, chcem vas poprosit o pomoc, zhanam literaturu k bakalarskej práci a v nasej knižnici maju len same starožitnosti z 80-tich rokov a inak nic. Pisala som o gemblerstve a socialnej patologii. Prosim, ak mi môžete požičať nejaku odbornu knihu z tejto tematiky a lebo za prijatelnu cenu predať, ozvite sa mi prosim. Strááááášne moc dakujem. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Štv Sep 24, 2009 9:02 pm

no, tak podobne su na tom asi vsetky mensie kniznice.Ja som si poziciavala az z Martina knihy, na nete som si vyhladala,co potrebujem a zaniesla som k nam do kniznice a oni mi to objednali...

ja som pisala o senioroch. Toby som musela zajst do pivnice a viem,ze som mala nejaku knihu o socilanej patologii - aspon si myslim. Teraz v 3.rocniku budete mat socialnu pracu so zavislymi,tak nejake materialy mat prave odtial... a tam to budete preberat - ale zalezi koho budete mat na prednaske. Tak ak nieco pohladam,ozvem sa...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pia Sep 25, 2009 9:24 am

Evka,mozem ti poslat soc. patologiu,daj mail. Je to po r. 2000. Mam aj ine na cd,tak ak by ste chceli,tak vam poposielam :wink:
Inac, nam prednasky zacinaju az 16.11.,tak som zacala pisat diplomovku, lebo potom toho bude vela a aj knih v kniznici asi nebude k mani.
Velmi sa mi nechce zase ten stres...tak dobre bolo bez skoly :P , ale co,tak snad ten 1a pol vydrzime :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Pia Sep 25, 2009 1:21 pm

Ja sa chystám písať bakalárku od júna!!! Budem rada, keď to dám v hodine H do väzby, keby mi tak niekto povedal, že odovzdaj to do konca novembra, možno sa ja donútim. A to učenie, fuuuuuuj, ešte nemáme rozvrh, ale keď som počula tie mená profesorov... A materská skončila, to bude iný šepot, robota, domácnosť, škola a ešte aj s prvákom na krku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pia Sep 25, 2009 4:17 pm

... dakujeeeem za každu pomoc, ste zlate. Moj maly nema este ani 2 roky a musela som ist pre nedostatok penazi do prace, inak by som nezaplatila ani to skolne. Už teraz padam z toho všetkeho dole hubou, lebo dochadzam 30km a 30 spat, fakt neviem ci sa mi podari dokoncit skolu. A to sme este vyfasli takých profakov, /hlavne na štatnice/ o ktorých koluju legendy. My ideme uz zajtra, ale kedze este stale nemame rozvrh, tak ani neviem kedy. Tak este raz moc dakujem a držkajte sa, nech vam to dobre ide.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od matkag » Str Nov 11, 2009 4:16 pm

Ahojte šikovné študujúce maminky :) prosím Vas neviete mi niekto poradiť nejaké super knihy, ktoré by ste mi mohli odporúčiť ...týka sa efektívnej motivácie, stimulácie a hodnotenia zamestnancov, pripadne nejake osvedčené ťahy ako Vás vaš zamestnavateľ dokáže super motivovať a ohodnotiť ( nielen po hmotnej stránke, ale aj) :) Veľmi krásne dakujem za každý príspevok :) Pekný dník
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PROSIM POMOOOC

od evinae » Pon Nov 16, 2009 2:27 pm

:wink: ahoj babulky, neviem ci sem este sem tam zavitaju kocky, ktore uspesne skoncili minuly rok socialnu pracu, ale chcela by som znovu poprosit o pomoc. Mali sme prednaskou s doc. Zemanom socialne zabezpecenie. Dostali sme materiáli ku skuske, teoreticku cast 15 ot a praktických 22 prikladov. Sme z toho všetci na prasky, pan docent chce od nas vediet veci, ktore asi nie je v nasich silach zvladnut. Skoro vsetci v nemom uzase pozerame na priklady a nevieme s tym pohnut. Nenajde sa niekto, s kym mal tuto prednasku a kto by nam mohol pomoct s materialom? V prikladoch su obsiahnute všetky zakony, od 461/03, 462/03, 43/04, 437/04, 453/03, 601/03, 280/02, 627/05, 600/03, 235/98, 238/98, 599/03, 365/04, 71/67, 663/07, 650/04, 452/04, 580/05, ustava, samozrejme 448/08, 447/08, programove vyhlasenie vlady, snad som na nic nezabudla. zakony musime ovladat, nie je pripustne na skuske pracovat z nejakym materialom, len pero. Obdivujem kazdeho, kto u neho skusku urobil.... Prosim, ak sa najde nieto, kto by nam mohol pomoct, dajte vediet. Dohodli sme sa, ze aj sa poskladame a niekomu zaplatime... povedzte si cenu..... "Zlaty Olah..."
:wink: Erika, strasne moc dakujem za materialy k socialnej patologii, moc pomohli.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Nov 16, 2009 5:12 pm

Evka, si predstav, ze min. roku sme mali presne taku istu skusku s doc. Zemanom, aj s tymi prikladmi. Neuveris, mne sa to tiez nechcelo verit, ale dostala som A. Tak sme sa strasne bali , mysleli sme si,ze to bude jedna najhorsia skuska, ale doc. bol skvely a pomahal, no asi dost pozera na to,ci je niekto sympaticky...tak sa pekne obliect, upravit a hor sa na skusku :wink:
Ale nie, to sa zda tazke a zlozite, ale ja som sa napr. pri tych pripadoch neucila vsetko dopodrobna (ako niektore z nasich biflosiek a obstali horsie). Zo zaciatku skusal obsirne, ale ked pozrel,ze to vsetko nestihne, tak pridal a potom odpovede skracoval-ked videl,ze vies,slo sa dalej. Ja som pri tych pripadoch povedala to hlavne, ze na co maju ti "postihnuti" narok a v pohode, nieco sa opytal, nieco pomohli spoluziaci a bolo po skuske, tak ziadne strachy.
Pohladam niekde v mojich dokumentoch a poslem ti vypracovane tie pripady, aj otazky...Pa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Nov 16, 2009 5:19 pm

Evka, mas mail :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

DAKUJEM

od evinae » Pon Nov 16, 2009 5:33 pm

stráááááááásne moc dakujem, moc nam pomozes, a ozaj mi tvoje slova dobre padli, lebo mame z neho vsetci riadnu paniku. Budeme ti strasne vďační, ked nam poskytnes tie materialy a povedz si, co za to. Dakujem. CMUK. :wink:
email: [email protected]
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Nov 16, 2009 5:37 pm

poslala som ti to na azetkovu adresu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Pon Nov 16, 2009 5:44 pm

ok, si zlaticko, ozaj moc dakujem. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skulecova » Str Nov 25, 2009 9:58 am

Evka gratulujem k MSP1. Ja sa uz neviem dockat zajtrajska nech uz to mam za sebou.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od evinae » Str Nov 25, 2009 11:17 pm

Dakujem, držim palčeky na zajtra. :wink: Ja som tak rada, že to mam už za sebou...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kvietok686 » Pon Nov 30, 2009 3:59 pm

Zdravim vsetky studentky :wink: .
Nemali ste nahodou niektora z vas predmet Metodologia vyskumu? Hlavne sa pytam Tani (tajkar). Nahodou poznamky, ci by ste mi neposlali? Dnes sme mali s Orendacom...a ...no coment, ziadne poznamky nam nechce dat, a vobec je nejaky cudny a uz dopredu povedal,ze mame pocitat s tym, ze 10% nas na skuske neprejde :roll: , hlavne, ze predmet je len za 4 kredity...to uz fakt niektori nevedia co so sebou.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť