ak som ti ublizila tak sa ti ospravdlnujem ... ale tvoj album na mna posobi ako rozpoltena osobnost

TARZYCIA píše:ak mozte tak prosim podaujete mi aj ked to budu iba 1 dupacky ci 1 ponoscicky...
ak som ti ublizila tak sa ti ospravdlnujem ... ale tvoj album na mna posobi ako rozpoltena osobnost

sisu22 píše:TARZYCIA píše:ak mozte tak prosim podaujete mi aj ked to budu iba 1 dupacky ci 1 ponoscicky...
hej ma to tam tak,ale na konci inzeratu ma povymienam

TARZYCIA píše:sisu22 píše:TARZYCIA píše:ak mozte tak prosim podaujete mi aj ked to budu iba 1 dupacky ci 1 ponoscicky...
hej ma to tam tak,ale na konci inzeratu ma povymienam
hej a za co povimiena? za fotky z inych albumov???
sisu chodievas sem na diskusie dlho ako som si vsimla tak len tak este raz si prejdi jej album nic ti tam nie je napadne??? o com som este nepisala??

sisu22 píše:TARZYCIA píše:tak este pockaj den max dva a docitas sa ...
hm,tak ok

lindda píše:sisu22 píše:TARZYCIA píše:tak este pockaj den max dva a docitas sa ...
hm,tak ok
ale ja by som do nikoho neutocila bezdovodne

vanda26 píše:Ja mam skusenosti s predavajucov NasPatko,okradlama,zaplatila som jej za dvd a uz 3tyz .cakam a ani neodpoveda

ivustek píše:no jej inzeráty mi pripomínajú starú známu firmu - fotokoláže, predaj DVD, predaj mobilných telefónov,mikrovlnky, baldachýmu, prosím darujte...
V ponuke má nový mobilný telefón Nokia za 12 € - tak tomu uverí len blázon.
A že predáva veci ktoré sa jej nepáčia? Tak keď sa napríklad pozriem na tie pekné bodynká - to čo sa jej na nich nepáči - to aké by už chcela?Alebo - balík oblečenia 74-96 ?
A jej prvé hodnotenie len potrvdzuje, že je to podvodníčka.