Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nespoľahliví inzerenti - NasPatko mate skusenosť?

od TARZYCIA » Uto Nov 10, 2009 11:23 pm

ak mozte tak prosim podaujete mi aj ked to budu iba 1 dupacky ci 1 ponoscicky...

ak som ti ublizila tak sa ti ospravdlnujem ... ale tvoj album na mna posobi ako rozpoltena osobnost :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Nov 10, 2009 11:25 pm

TARZYCIA píše:ak mozte tak prosim podaujete mi aj ked to budu iba 1 dupacky ci 1 ponoscicky...

ak som ti ublizila tak sa ti ospravdlnujem ... ale tvoj album na mna posobi ako rozpoltena osobnost :?

hej ma to tam tak,ale na konci inzeratu ma povymienam :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Uto Nov 10, 2009 11:28 pm

sisu22 píše:
TARZYCIA píše:ak mozte tak prosim podaujete mi aj ked to budu iba 1 dupacky ci 1 ponoscicky...

hej a za co povimiena? za fotky z inych albumov???
sisu chodievas sem na diskusie dlho ako som si vsimla tak len tak este raz si prejdi jej album nic ti tam nie je napadne??? o com som este nepisala??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Nov 10, 2009 11:29 pm

TARZYCIA píše:
sisu22 píše:

hej a za co povimiena? za fotky z inych albumov???
sisu chodievas sem na diskusie dlho ako som si vsimla tak len tak este raz si prejdi jej album nic ti tam nie je napadne??? o com som este nepisala??

ani nie,co by malo?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Uto Nov 10, 2009 11:32 pm

tak este pockaj den max dva a docitas sa ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Nov 10, 2009 11:33 pm

TARZYCIA píše:tak este pockaj den max dva a docitas sa ...

hm,tak ok
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Uto Nov 10, 2009 11:44 pm

sisu22 píše:

hm,tak ok

ani mne sa na tom nezda nic zle je to iba na nej ak jej nieto dam a co a ak ymiena ved aj ja vymienam, netreba hned na kadzeho ist hrrrr. Mozno sa mylim ,ale ja by som do nikoho neutocila bezdovodne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pietra » Uto Nov 10, 2009 11:56 pm

Ja neviem, co si mam mysliet. Tato predavajuca reagovala na jeden moj inzerat kupim, poprosila som ju o fotky a presnu cenu, vcera okolo 14.30 mi napisala, ze fotky ide pridat, ale nic. Ziadna taka fotka v jej albume, ani na mail mi nic neprislo a na spravy nereaguje. Takze na mna to velmi doveryhodne neposobi.
A nikdy nechapem, ked ludia napisu, ze na tom nicku funguju so sestrou, kamaratkou a neviem kym. preco si kazda nezalozi svoj nick? :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Uto Nov 10, 2009 11:59 pm

lindda píše:
sisu22 píše:

hm,tak ok

ale ja by som do nikoho neutocila bezdovodne

ALE JA NA TO DOVOD MAM :!: :!: :!: a neutocim len pisem svoj nazor
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kusi79 » Str Nov 11, 2009 2:55 am

No mne sa to tiež nezdá...
Píše v inzeráte...podarujte, hoci len 1 dupačky, 1 ponožtičky...a potom píše, že sa jej nepáčia niektoré veci, tak ich ponúka na predaj, prípadne výmenu.
Takže pekne prieberčivá pani...ak by som bola v núdzi, brala by som všetko, bez ohrňania nosom...alebo aspoň neponúkala v inzerátoch.
Teraz, kebyže vám niečo darujem a vám sa nepáči, o pár dní zistím, že to predávate na nete??? Ja s dobrým úmyslom, že pomôžem a vy by ste takto?
Nehnevajte sa...to radšej podarujem nejakému dojčenskému ústavu...tam nehrozí, že sa obohatia na dôverčivosti mamín!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivustek » Str Nov 11, 2009 8:41 am

no jej inzeráty mi pripomínajú starú známu firmu - fotokoláže, predaj DVD, predaj mobilných telefónov,mikrovlnky, baldachýmu, prosím darujte...
V ponuke má nový mobilný telefón Nokia za 12 € - tak tomu uverí len blázon.
A že predáva veci ktoré sa jej nepáčia? Tak keď sa napríklad pozriem na tie pekné bodynká - to čo sa jej na nich nepáči - to aké by už chcela?Alebo - balík oblečenia 74-96 ?
A jej prvé hodnotenie len potrvdzuje, že je to podvodníčka.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vanda26 » Str Nov 11, 2009 9:53 am

Ja mam skusenosti s predavajucov NasPatko,okradlama,zaplatila som jej za dvd a uz 3tyz .cakam a ani neodpoveda
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Nov 11, 2009 10:20 am

vanda26 píše:Ja mam skusenosti s predavajucov NasPatko,okradlama,zaplatila som jej za dvd a uz 3tyz .cakam a ani neodpoveda

ZEBY BY NAOZAJ OPET PODVOD :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Str Nov 11, 2009 11:22 am

:twisted: jj :twisted:

ver tomu linda ze hej
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Str Nov 11, 2009 12:03 pm

ivustek píše:no jej inzeráty mi pripomínajú starú známu firmu - fotokoláže, predaj DVD, predaj mobilných telefónov,mikrovlnky, baldachýmu, prosím darujte...
V ponuke má nový mobilný telefón Nokia za 12 € - tak tomu uverí len blázon.
A že predáva veci ktoré sa jej nepáčia? Tak keď sa napríklad pozriem na tie pekné bodynká - to čo sa jej na nich nepáči - to aké by už chcela?Alebo - balík oblečenia 74-96 ?
A jej prvé hodnotenie len potrvdzuje, že je to podvodníčka.

Presneee moj postreh (Nokia, mikrovlnka+ to dieta s modrymi ocami)- to mala aj GASPERCoVA + este aj vyraz "ponoscicky" a same fotky stiahnute z netu a baliky oblecenia -podla mna zase oG :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť