Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nespoľahliví inzerenti - NasPatko mate skusenosť?

od ivustek » Str Nov 11, 2009 3:41 pm

NasPatko píše:
ivustek píše:
NasPatko píše: nie to je kuchyna

fajn, na tej istej valede si mala pofotené veci v albume, to si ich aj vtedy išla fotiť do kuchyne, pri ktorej je miestnosť s 12 počítačmi, v ktorej teraz sedíš?
no isto nie co thy mama aj tu stolicku odfotit? odfotila som thy aj stolicku vlozim ju do galerie
,

že ja vôbec s tebou strácam čas......... a odfoť trebárs aj celý byt, nič to nezmení na tom že si OG.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivustek » Str Nov 11, 2009 3:43 pm

alex píše:
NasPatko píše: no isto nie co thy mama aj tu stolicku odfotit? odfotila som thy aj stolicku vlozim ju do galerie

ja by som radšej tých 12 počítačov...

tak toto j super nápad. :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od NasPatko » Str Nov 11, 2009 3:44 pm

alex píše:
NasPatko píše: no isto nie co thy mama aj tu stolicku odfotit? odfotila som thy aj stolicku vlozim ju do galerie

ja by som radšej tých 12 počítačov...
ok rada vlozim fottoo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Str Nov 11, 2009 3:48 pm

baby pre Boha co je toto ?az mne je do placu ako to citam :? co ked to nie je ona a vy ju tu uplne skaredo obvinujete ...az je to nepekne :? neviem kto to akoze ma byt aka Olga ,ci kto ale toto je hrozive uz z tohto citania :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivustek » Str Nov 11, 2009 3:53 pm

zabka1987 píše:baby pre Boha co je toto ?az mne je do placu ako to citam :? co ked to nie je ona a vy ju tu uplne skaredo obvinujete ...az je to nepekne :? neviem kto to akoze ma byt aka Olga ,ci kto ale toto je hrozive uz z tohto citania :shock:

slnko19, Slniecko1307, slatina, smiesko001, smieskooo001, MamaMilka, Vierka989898,
PanAPani, MImriskova, omiik5, misamasariko, Zuzupredeti, kocikovo, peter02501,
mia025010, bpjotr, mamamiska, JanaKopecna, AdiAdi30, NasPatko - Oľga Gašpercová,
Bytča, Emília Gašpercová, Žilina, Emília Ševčíková, Dolný Hričov
č.ú.4007366134/7500, 1893196059/0200 - Účty zablokované.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Str Nov 11, 2009 3:55 pm

ivustek píše:
zabka1987 píše:baby pre Boha co je toto ?az mne je do placu ako to citam :? co ked to nie je ona a vy ju tu uplne skaredo obvinujete ...az je to nepekne :? neviem kto to akoze ma byt aka Olga ,ci kto ale toto je hrozive uz z tohto citania :shock:

slnko19, Slniecko1307, slatina, smiesko001, smieskooo001, MamaMilka, Vierka989898,
PanAPani, MImriskova, omiik5, misamasariko, Zuzupredeti, kocikovo, peter02501,
mia025010, bpjotr, mamamiska, JanaKopecna, AdiAdi30, NasPatko - Oľga Gašpercová,
Bytča, Emília Gašpercová, Žilina, Emília Ševčíková, Dolný Hričov
č.ú.4007366134/7500, 1893196059/0200 - Účty zablokované.

A ste si na 100% iste ,ze to je ona? :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Nov 11, 2009 3:56 pm

keby sme si neboli istí na 100% tak sem ja osobne nepíšem :wink:
hneď ako tu padlo to "obvinenie" dala som to adminovi, on to preveril a potvrdil.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Nov 11, 2009 3:57 pm

alex píše:

keby sme si neboli istí na 100% tak sem ja osobne nepíšem :wink:
hneď ako tu padlo to "obvinenie" dala som to adminovi, on to preveril a potvrdil.

tak som sa jej ospravedlnila zbytocne? Konecne som sa pevne rozhodla,ze tu koncim,lebo toto tu nikdy neskoci.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivustek » Str Nov 11, 2009 3:59 pm

a tie fotky počítačových miestností si odkiaľ stiahla- každá je fotená pri inom rozlíšenie a na jednej je podlaha v miestnosti biela a na druhej sú drevené parkety...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Nov 11, 2009 4:04 pm

ivustek píše:a tie fotky počítačových miestností si odkiaľ stiahla- každá je fotená pri inom rozlíšenie a na jednej je podlaha v miestnosti biela a na druhej sú drevené parkety...

ivustek a ešte si pozri podlahu kde je tá stolička :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivustek » Str Nov 11, 2009 4:09 pm

alex píše:
ivustek píše:a tie fotky počítačových miestností si odkiaľ stiahla- každá je fotená pri inom rozlíšenie a na jednej je podlaha v miestnosti biela a na druhej sú drevené parkety...

ivustek a ešte si pozri podlahu kde je tá stolička :wink:

:D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mistek » Str Nov 11, 2009 4:12 pm

No ja by som bola rada keby ste mi poslala ten koktail
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Str Nov 11, 2009 4:21 pm

na margot toho vsetkeho co si myslite preco mi neodpovedala na moju otazku???

je to ona aj ked ma mozno inu IPadresu ja som to zistila lebo niekedy som od nej chcela kupit auticko ktore ponukala pod nickom AdiAdi30 a ponukala ho aj terat pod nickom NasPatko
a bola to ta ista fotka ... vcera snoo komunikovala mamina s nickom marianna79 chcela od nej kupit hračku Gowi za 20e... nechcela jej to poslat na dobierku a ked jej navrhla ze ma cestu kolo a pride si pre hracku osobne tak sa jej viac neozvala a bolo to jasne

este ze nabehol ten novy program a vratili sa mi povymazovane inzeraty kde mam cierne na bielom ze je to ona

TAK SI SA sisu22 OSPRAVDLNOVALA a nemala preco TYRZY
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Nov 11, 2009 5:13 pm

TARZYCIA píše:na margot toho vsetkeho co si myslite preco mi neodpovedala na moju otazku???

je to ona aj ked ma mozno inu IPadresu ja som to zistila lebo niekedy som od nej chcela kupit auticko ktore ponukala pod nickom AdiAdi30 a ponukala ho aj terat pod nickom NasPatko
a bola to ta ista fotka ... vcera snoo komunikovala mamina s nickom marianna79 chcela od nej kupit hračku Gowi za 20e... nechcela jej to poslat na dobierku a ked jej navrhla ze ma cestu kolo a pride si pre hracku osobne tak sa jej viac neozvala a bolo to jasne

este ze nabehol ten novy program a vratili sa mi povymazovane inzeraty kde mam cierne na bielom ze je to ona

TAK SI SA sisu22 OSPRAVDLNOVALA a nemala preco TYRZY

:shock: ci je ten OP? kde to vzala? ja odpadnem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Str Nov 11, 2009 5:20 pm

tazko povedat ...vies ona je schopna vsetkeho ...mozno je to daka jej znama rodinna pribuzna ..ale ide uz po nej a vlastne po vsetkych ta organizacia AKTIVNY VOZIK vies co bola diskusia
http://forum.babybazar.sk/prosim-o-fina ... t2510.html

ze to daju presetrt ... ze oni ziadnu taku nepoznaju a nepracuje pre nich

TAK OLGA URCITE CITAS LEBO TI NEDA ABY SI TU NENAZRELA AJ KED SI BLOKNUTA PAMATAJ NA JEDNO :
KLAMSTVO JE BEH NA DLHE TRATE A DO CIELA DOBEHNE URCITE :!: :!: :!: a v tvojom pripade bude zaangazovana cela rodinka

JE MI TA UPRIMNE LUTO

ale hlavne toho ze si zaprela vlastne deti TARZYCIA
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť