Nečítala som všetky príspevky, tak prepáčte, ak niekoho opakujem.
Už som písala, že som rada, že je tu takýto vynovený BB. Stále mám problém s odhlasovaním a neustálym prihlasovaním sa.Uvítala by som, keby bola možnosť voľby - zostať prihlásená 24 hodín.
Ďalšia vec - trochu mi prekáža systém v zobrazovaní správ.Je super, že nové správy sú farebne odlíšené. Čo je ale na škodu - akonáhle kliknem na správy a stačí,že odpíšem na jednu z nich, všetky nové sa "stratia",teda zmenia farbu a ja musím krvopotne hľadať, kde ešte mám na správu odpísať . A tak sa môže ľahko stať, že správu prehliadnem. Uvítala by som,keby to fungovalo tak, že správa zmení farbu až potom, čo na ňu odpíšem alebo keď by tam bola nejaká možnosť kliknúť "prečítaná". Ešte by bolo aj super,keby sa nové správy posúvali vždy dopredu - ukáže mi v prehľade, že mám novú správu a musím rolovať doooole,kým ju nájdem - nebol by to taký problém,keby zostala červená až kým na ňu odpoviem,ale keď sa farba zmení, je problém ju nájsť.
Pozitívne hodnotím aj možnosť aktualizovať viacero inzerátov naraz, to je super.Hodnotenia sú tiež pozitívum a ... ešte ma napadne