Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Váš pohľad na zneny v babybazáre

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od alex » Sob Nov 07, 2009 1:31 pm

vedejova píše:Už som si všimla aj ja inzeráty na jednej stránke sú dva také isté od toho istého inzerenta to je otrasné, už to by sa malo zakázať aby sa zbytočne zaplňali stránky rovnakými inzerátemi asi katelara mala pravdu, za chvílu to tu bude ako na mimičku.Iva.

toto je už na uživateľoch. Ja keď nájdem niekoho kto má viac rovnakých inzerátov, mažem to bez upozornenia, a verte, že som našla už aj dve strany jedného a toho istého inzerátu...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Sob Nov 07, 2009 1:34 pm

alex píše:
vedejova píše:Už som si všimla aj ja inzeráty na jednej stránke sú dva také isté od toho istého inzerenta to je otrasné, už to by sa malo zakázať aby sa zbytočne zaplňali stránky rovnakými inzerátemi asi katelara mala pravdu, za chvílu to tu bude ako na mimičku.Iva.

toto je už na uživateľoch. Ja keď nájdem niekoho kto má viac rovnakých inzerátov, mažem to bez upozornenia, a verte, že som našla už aj dve strany jedného a toho istého inzerátu...

To je veľmi dobré, že to mažete to som nevedela, asi preto sa ich tu nevyskytuje tak veľa. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bekalka » Sob Nov 14, 2009 10:22 am

Stranka babybazar bola velmi dlho mojou naj naj strankou. Skvele sa mi tu predavalo,, pacilo sa mi tu, dokonca som tu aj nakupovala a vsetko bolo super. travila som tu dost casu, ale teraz si neviem zvyknut na novu tvar stranky. Od kedy sa stranka zmenila, nepodarilo sa mi vobec nic predat, dokonca uz ma ani nebavi pozerat si inzeraty ako ma bavilo predtym. Nehovorim, ze tato zmena je zla, to vobec nie, urcite to bol skvely napad, ale ja si nato neviem zvyknut. Nepaci sa mi jedine to, ze sa clenstvo neda zaplatit aj na 1 mesiac, som studentka a nemam bezne tolko zvysnych penazi, aby som mohla zaplatit 3 mesiace vopred a okrem toho na vyskusanie si, ako by to slo by som urcite aj tak na 3 mesiace neplatila... :roll: velmi pozitivne zasa hodnotim referencie a aj to, ze je vidiet kedy bol uzivatel naposledy on line...to sa mi paci :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Sob Nov 14, 2009 10:53 am

bekalka píše:Stranka babybazar bola velmi dlho mojou naj naj strankou. Skvele sa mi tu predavalo,, pacilo sa mi tu, dokonca som tu aj nakupovala a vsetko bolo super. travila som tu dost casu, ale teraz si neviem zvyknut na novu tvar stranky. Od kedy sa stranka zmenila, nepodarilo sa mi vobec nic predat, dokonca uz ma ani nebavi pozerat si inzeraty ako ma bavilo predtym. Nehovorim, ze tato zmena je zla, to vobec nie, urcite to bol skvely napad, ale ja si nato neviem zvyknut. Nepaci sa mi jedine to, ze sa clenstvo neda zaplatit aj na 1 mesiac, som studentka a nemam bezne tolko zvysnych penazi, aby som mohla zaplatit 3 mesiace vopred a okrem toho na vyskusanie si, ako by to slo by som urcite aj tak na 3 mesiace neplatila... :roll: velmi pozitivne zasa hodnotim referencie a aj to, ze je vidiet kedy bol uzivatel naposledy on line...to sa mi paci :twisted:

Mne sa tiež prestalo predávať, keď sa stránka zmenila, no rozhodla som sa predplatiť si účet silver, a rýchlo sa mi poplatok vrátil, nebanujem, inak na každom bazáre, keď sú inzeráty staré sa menej predáva, lebo kto by pozeral inzeráty na 101. strane, v tom nižšom máte aktualizáciu 15 inzerátov, ja si ich rozvrhnem na celý deň, ale nemusíte sa báť určite sa vám ten poplatok za pár dní vráti, tým že predáte veci, ktoré vy už nepotrebujete. A určite to pomože aj vašemu rozpočtu, každá korunka sa zíde. Poznám to. Iva. Myslím, že 10,5EUR na tri mesiace je ludská cena, dúfam že sa nezmení. Ozaj inzerujem aj na iných bazároch, a verte že ani tam sa nepredáva, veľmi málo, myslí si že ľudia kupujú na Vianoce.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bekalka » Ned Nov 15, 2009 3:15 pm

No ludska cena to moze byt, ale ja proste tolko dokopy nedam... Nemam proste tolko, aby som okrem vydajov na stravu a na byvanie, ktore je strasne drahe dala dokopy tuto sumu... Studujem na VS a rodicia ma uz nepodporuju, vsetko okolo stravy, byvania, vydajov na skolu a na cestovne si musim platit sama, takze 10eur naraz je pre mna strasna suma... a aj ja predavam aj na inych bazaroch, ale tam sa predavat neprestalo, predavam tam stale rovnako ako predtym- teda vymenou za nieco co potrebujem ja, alebo tak 1x do tyzdna sa mi podari nieco male predat, co mi aspon ulahci moje aj tak nemale vydavky... Hm... neviem no, hovorim, ze tato zmena stranky nie je urcite zla, to som tym povedat nechcela, stranka je pekna, len mne sa tu uz nepaci tak, ako sa mi tu pacilo predtym... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1dominika » Ned Nov 15, 2009 5:20 pm

na tomto bazare som začínala a dlho som čakala na zmeny, ktoré mali prísť. Teraz už predávam aj na iných bazárikoch kde mám predplatený účet a z vlastnej skúsenosti viem, ze sa tak predá oveľa viac, čiže sa oplatí do toho investovať. Ale tento vynovený BabyBazár sa mne osobne nepáči, preto si tu účet nezaplatím - sú aj lacnejšie bazáriky, ktoré sú už zabehnuté a nemusia odstraňovať nedostatky. Zaplatiť tu za členstvo najmenej 10,47 € je podľa mňa dosť veľa. :shock: Možno o 1/2 roka keď sa to tu utrasie si to rozmyslím.
Naposledy upravil 1dominika dňa Ned Nov 15, 2009 9:18 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Ned Nov 15, 2009 7:06 pm

Nečítala som všetky príspevky, tak prepáčte, ak niekoho opakujem.
Už som písala, že som rada, že je tu takýto vynovený BB. Stále mám problém s odhlasovaním a neustálym prihlasovaním sa.Uvítala by som, keby bola možnosť voľby - zostať prihlásená 24 hodín.
Ďalšia vec - trochu mi prekáža systém v zobrazovaní správ.Je super, že nové správy sú farebne odlíšené. Čo je ale na škodu - akonáhle kliknem na správy a stačí,že odpíšem na jednu z nich, všetky nové sa "stratia",teda zmenia farbu a ja musím krvopotne hľadať, kde ešte mám na správu odpísať . A tak sa môže ľahko stať, že správu prehliadnem. Uvítala by som,keby to fungovalo tak, že správa zmení farbu až potom, čo na ňu odpíšem alebo keď by tam bola nejaká možnosť kliknúť "prečítaná". Ešte by bolo aj super,keby sa nové správy posúvali vždy dopredu - ukáže mi v prehľade, že mám novú správu a musím rolovať doooole,kým ju nájdem - nebol by to taký problém,keby zostala červená až kým na ňu odpoviem,ale keď sa farba zmení, je problém ju nájsť.
Pozitívne hodnotím aj možnosť aktualizovať viacero inzerátov naraz, to je super.Hodnotenia sú tiež pozitívum a ... ešte ma napadne :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Nov 19, 2009 7:46 pm

Informovala som sa ohľadne toho prihlasovania/odhlasovania a bolo mi povedané, že všetci to majú rovnako.
Ale zrejme sa to upraví na dlhšiu dobu.

Ohľadne správ, tiež som mala rovnaký návrh aby ostala v tej červenej farbe pokiaľ sa na ňu neodpíše, len žiaľ sa to tak nedá spraviť.
Správy sa budú upravovať, aby sa nové posúvali nahor.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Nov 19, 2009 9:52 pm

Ďakujem,Alex, aj to je niečo :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

:-)

od melania21 » Pia Nov 20, 2009 12:17 am

ahojte.niesom tu dlho,teda neviem ako to tu bolo predtym ale toto tu je super....mam o vsetkom prehlad a preto myslim ze toto tu je naozaj najlepsi bazar na slovensku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lilima » Pia Nov 20, 2009 10:17 pm

Caute maminy,mne sa novy BB velmi paci,len mam problem s jednou vecou..Ked idem niekomu poslat spravu ze mam zaujem o tovar a idem prepisat kod do obdlznika-tie cislice tam tak BLBO vidno,ze uz som ju raz odosielala aj na 7 krat!A potom ked sa mi to podarilo,uz bol tovar predany...Ide ma z toho slak trafit!A nejake vyhody pre silver sa nechystaju,ked pre gold ano?!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Sob Nov 21, 2009 12:03 am

no nemozem si pomoct,odkedy je BB novy,som tu nekupila ani jednu vec.Vsade svieti NOVY TOVAR a vyhladavanie je pracne....to biele pozadie mi prekaza :roll: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Sob Nov 21, 2009 10:03 am

Ljublju píše:no nemozem si pomoct,odkedy je BB novy,som tu nekupila ani jednu vec.Vsade svieti NOVY TOVAR a vyhladavanie je pracne....to biele pozadie mi prekaza :roll: :cry:

cez "hľadaj" si môžeš dať vyhľadať iba používaný tovar
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od TARZYCIA » Sob Nov 21, 2009 3:51 pm

alex píše:
Ljublju píše:no nemozem si pomoct,odkedy je BB novy,som tu nekupila ani jednu vec.Vsade svieti NOVY TOVAR a vyhladavanie je pracne....to biele pozadie mi prekaza :roll: :cry:

suhlasim s tebou Ljublju uz to nie je to co bolo dakedy ...
okrem toho alex BAZAR - znamena tovar z druhej ruky :!: :!: :!: a tych je tu uz podla mna menej ako noveho tovaru ... mali by ste to dajako rozdelit som s toho smutna :cry:
VYZERA TO UZ AKO INTERNETOVY OBCHOD NOVEHO TOVARU ...

ja proti tomu jasne ze nic nemam ale malo by to byt dajako delene
TARZY
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Sob Nov 21, 2009 4:36 pm

TARZYCIA píše:
alex píše:

suhlasim s tebou Ljublju uz to nie je to co bolo dakedy ...
okrem toho alex BAZAR - znamena tovar z druhej ruky :!: :!: :!: a tych je tu uz podla mna menej ako noveho tovaru ... mali by ste to dajako rozdelit som s toho smutna :cry:
VYZERA TO UZ AKO INTERNETOVY OBCHOD NOVEHO TOVARU ...

ja proti tomu jasne ze nic nemam ale malo by to byt dajako delene
TARZY

ja by som to zjednodusila,tak,ze vlavom stlpciby bol pouzity tovar kategorie detske,damske,panske....tak isto by som v pravo dala ze novy tovar a tiez kategorie damske,detske.....a niekde po ruke tabulku vyhladavanie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť