Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - nemôže vzniknúť napr. balík "štandard Plus"??:-))

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od Misiacik81 » Sob Feb 13, 2010 10:01 am

Taktiež sa pripájam,bolo by to super :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivien166 » Sob Feb 13, 2010 10:40 am

ahoj babenky bolo by to fakt super a prosíme admina nech nám vyhovie a bude fajn aj ja sa pridávam k Jankinmu názoru :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 1604janka » Sob Feb 13, 2010 10:50 am

pripajam sa bolo by to fakt super :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od slono35 » Sob Feb 13, 2010 12:23 pm

Bolo by to fajn, tiež sa pripájam. :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Sob Feb 13, 2010 3:20 pm

Ahojte"babenky",napadlo ma vložit taky minioznam,do "galerie"...tam chodi viac mamičiek-skor si to všimnu a zapoja sa... :wink: :wink: :wink: ..
...len dufam,že niekoho neurazim,tym oznamčekom",vsunula som ho medzi rodinu a deti...ale tam ,nas chodi najviac... :P :P :P...možno to trošku pomože,...no uvidime... :) :) :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Sob Feb 13, 2010 3:35 pm

nelly123 píše:Ahojte"babenky",napadlo ma vložit taky minioznam,do "galerie"...tam chodi viac mamičiek-skor si to všimnu a zapoja sa... :wink: :wink: :wink: ..
...len dufam,že niekoho neurazim,tym oznamčekom",vsunula som ho medzi rodinu a deti...ale tam ,nas chodi najviac... :P :P :P...možno to trošku pomože,...no uvidime... :) :) :)
...

...no a už to nemožem najst... :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tiggirl » Sob Feb 13, 2010 3:37 pm

Urcite by som to brala i ja. :idea: Uz dvakrat som si chcela dat silver, no nakoniec som si povedala naco, ked neviem, ci sa mi to potom v niecom oplati... Uz sem ani nepridavam inzeraty ako kedysi, mam ich malo, pretoze ak chcem, aby si ich niekto vsimol, musim ich stale mazat a pridavat nanovo - nemam na to cas. Este za aktualizaciu by som si priplatila a keby sa mi s nou predalo ( alebo "vymenilo", kedze oblubujem i vymenu) viac veciciek, alebo by som si vsimla aspon vacsi zaujem, potom by som si dala i silver. Urcite by sa nad tym administratori mohli aspon zamysliet, alebo dat nejaku skusobnu verziu napriklad, pre nich a pre stranku by to bol urcite tiez prinos!
Janka
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Sob Feb 13, 2010 3:39 pm

Neuvazujeme nad tym. Aktualizacie chceme ponechat len v ramci platenehych uctov, nakolko je to urcity komfort pre platiacich uzivatelov. Vytvarat dalsi medzi stupen by nebolo dobre nakolko by sme potom museli znizit aj pocet inzeratov v ucte standard. Ten by sa musel pohybovat niekde v rozmedzi cca 50-100 a s tym by zase nesuhlasilo vela uzivatelov ktori maju nad 100 inzeratov. Cenu 3.49 € sme stanovili myslim prijatelnu, ak ucet objednate na 12 meciacov, je tam dalsia zlava kde to vychadza na necelych 3,15 €/mes. Skuste si to porovnat s inymi sluzbami, napr. listok do kina, alebo tovarom (plienky alebo kozmetika, atd...). Pozerajte sa na to ako na sluzbu, kde Vas inzerat denne moze vidiet cca 15 000 potencialnych kupujucich. To sa Vam nepodari na ziadej burze ani v obchode.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Feb 13, 2010 4:27 pm

admin píše:Neuvazujeme nad tym. Aktualizacie chceme ponechat len v ramci platenehych uctov, nakolko je to urcity komfort pre platiacich uzivatelov. Vytvarat dalsi medzi stupen by nebolo dobre nakolko by sme potom museli znizit aj pocet inzeratov v ucte standard. Ten by sa musel pohybovat niekde v rozmedzi cca 50-100 a s tym by zase nesuhlasilo vela uzivatelov ktori maju nad 100 inzeratov. Cenu 3.49 € sme stanovili myslim prijatelnu, ak ucet objednate na 12 meciacov, je tam dalsia zlava kde to vychadza na necelych 3,15 €/mes. Skuste si to porovnat s inymi sluzbami, napr. listok do kina, alebo tovarom (plienky alebo kozmetika, atd...). Pozerajte sa na to ako na sluzbu, kde Vas inzerat denne moze vidiet cca 15 000 potencialnych kupujucich. To sa Vam nepodari na ziadej burze ani v obchode.

Súhlasím s tým,že kopec vecí mimo BB nás stojí viac.....ale nemôžeme mať všetko :cry: :cry: :cry:
V úvode píšete,že by ste museli znížiť počet inzerátov v štandarde--dôvod????? Ved nikde nie je napísané,že medzistupne sa musia líšiť aj počtom inzerátov-STAČILO by tento jeden medzistupen odlíšiť aspon čiastočnou aktualizáciou,za ktorú si radi viaceré priplatíme :P Prečo nad tým neuvažujete takto?Vlastne...Vy nad tým žiaľ vôbec neuvažujete,ako ste napísali už v úvode :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Feb 13, 2010 5:46 pm

adminko a čo tie balíky samostatných aukcií ??? nad tým sa tiež neuvažuje?
Ja napr. by som si rada kupila aukcie na niektorý tovar, ktorý sa mi inak nedarí predať (alebo neviem odhadnúť cenu, za akú by sa predal). Ale platiť kvoli tomu silver sa mi nechce....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Sob Feb 13, 2010 11:17 pm

no tak už je zrejme zbytočná moja podpora,keďže sa nad tým neuvažuje/ale bol to dobrý nápad
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Ned Feb 14, 2010 11:31 am

...podla mna:ked sa chce,všetko sa da"!...len je otazne,ako velmi sa chce?...asi tak..

...(a mne by to malo byt asi jedno-ked mam"silver" :wink: čo,Jani?)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Feb 14, 2010 12:04 pm

nelly123 píše:...podla mna:ked sa chce,všetko sa da"!...len je otazne,ako velmi sa chce?...asi tak..

...(a mne by to malo byt asi jedno-ked mam"silver" :wink: čo,Jani?)

jasne :lol: ale Tvoja podpora svedčí o tom,že si jedna z mála,ktorá nie je sebecká a podporí dobrú vec :!: :wink:

dávam do pozornosti počet klikov na túto tému a počet vyjadrení :roll: smutné
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Ned Feb 14, 2010 1:22 pm

Samozrejme ze technicky spravit sa to da, tam problem nie je. Ale ak by sme aj spravili moznost zakupit si len samostatne aukcie, bol by to balik aukcii. To znamena, ze by ich tam bolo cca 50, kde by sa cena zase bohybovala na urovni, cca 10 €. Je pre nas neekonomicke ponukat balik napr. 10 aukcii za cenu 1,5 €, kde by naklady na zauctovanie tejto polozky, bankove poplatky, vystavene faktury atd,. boli vyssie ako samotna platba. Kto vedie uctovnictvo a podnika vie o com hovorim.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 14, 2010 2:03 pm

je mi jasné, že by to bol balík aukcií
no nič... ked sa nedá, tak sa nedá ...
budem aukciovať nadalej u konkurencie :(
50 aukcií za 10€ by podla mna bola primeraná a zaujímavá cena

pre mna by bol balík aukcií zaujímavý tým, že by som si ho kúpila a mohla využiť podla potreby aj neskor (povedzme, že by mal platnosť rok od zakúpenia) ... nie ako je to pri účtoch, že istý počet aukcií je viazaný na jeden mesiac... Tak by sa mohlo stať, že v niektorom mesiaci by som ich ani nevyužila (a účet by som si platila tým pádom zbytočne, kedže o ostatné vyhody až taký záujem nemám), v dalšom mesiaci by som potrebovala mať viac. Alebo sa daju nevyužité aukcie prenášať do dalšieho mesiaca???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť