Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - nemôže vzniknúť napr. balík "štandard Plus"??:-))

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od sandras » Ned Feb 14, 2010 2:05 pm

admin píše: by naklady na zauctovanie tejto polozky, bankove poplatky, vystavene faktury atd,. boli vyssie ako samotna platba..

rozumiem nákladom za zaučtovanie položky do účtovníctva

Ale vy máte poplatok za prijatie platby bankou? A faktura by stačila aj len elektronická a tá tolko nestojí, alebo?

ponúkať balík 10 aukcií za tú cenu by bolo ale fakt lacné ... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Ned Feb 14, 2010 3:09 pm

Ale ved ucet Silver Vam ponuka 60 aukci za 10,49 € + mate k tomu vela vela dasich vyhod. Co sa tyka poplatokov samozrejme, v kezdej banke su. Len zalezi kolko mate mesasne pohybov na ucte. Ak mate malo tak ich mate v ramci balika.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 14, 2010 3:13 pm

admin píše:Ale ved ucet Silver Vam ponuka 60 aukci za 10,49 € + mate k tomu vela vela dasich vyhod.
ako som písala... tie ďalšie vyhody su pre mna nepoužitelné (mam asi 50-60 inzerátov na staré veci po deťoch, nie som firma, netreba mi predávať nový tovar, ani nebudem mať 300 inzerátov). Možno by som využila len aktualizáciu.
A tých 60 aucií by som musela využiť v priebehu 3 mesiacov a vždy 20 na mesiac a dosť ... a to je pre mna nateraz nezaujímavé.
U konkurencie si kupim 50 aukcií a mínam ich pomaličky podla potreby aj rok (aj dlhšie...). Neprepadnú mi po 3 mesiacoch.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Ned Feb 14, 2010 3:16 pm

sandras ale nedá sa všetkým vyhovieť. Ty povieš, že 10€ je prijateľná cena, len nám ďalších 20 napíše, že je to veľa...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Ned Feb 14, 2010 3:17 pm

Rozumiem Vam, ale kazdy portal ma svoje podmienky, takze kazdy uzivatel ma na vyber.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Ned Feb 14, 2010 4:00 pm

Ešte by mohol vznknúť účet silver mini s vkladaním 200inzerátov, aktualizáciou 10inzerátov, a bez aukciii bolo by to super. Iva.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Ned Feb 14, 2010 4:02 pm

vedejova píše:Ešte by mohol vznknúť účet silver mini s vkladaním 200inzerátov, aktualizáciou 10inzerátov, a bez aukciii bolo by to super. Iva.

Bol by lacnejší a dostupnejší trebars 6EUR na 3 mesiace. :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Ned Feb 14, 2010 5:26 pm

:D :D :D o tom sa tu piše stale,pozrite vyššie :wink: neda sa to,tak sa neda... :?

...určite viacej"baby bazarok,by malo zaujem a v konečnom dosledku,by to mohlo byt aj pre vas zaujimavejšie...viac pohybov,viac registracii,viac navštevnosti... :idea: ...kto bude chciet predavat novy tovar,aj tak mu ostane len silver alebo gold,ale pre tie babenky,čo predavaju len tovar použity po detoch pre ne by bol fajn-ten "medzistupen"a hlavne keby maju plus nejaku vyhodu -pri aktualizacii inzeratov,aj ked len nejaky minimum aktualizacii-bolo by to super...a zas by prispeli peniažkami-čo je asi lepšie-ako zadarmo... :?: :wink:
Naposledy upravil nelly123 dňa Ned Feb 14, 2010 5:37 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Ned Feb 14, 2010 5:34 pm

nelly123 píše::D :D :D o tom sa tu piše stale,pozrite vyššie :wink: neda sa to,tak sa neda... :?

Na mimičku už takýto balík je. Prv tiež nebol. Možno nemožeme chcieť všetko naraz. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 14, 2010 7:32 pm

alex píše:sandras ale nedá sa všetkým vyhovieť. Ty povieš, že 10€ je prijateľná cena, len nám ďalších 20 napíše, že je to veľa...

alex ved chápem, je to vec majitela stránky, čo ponukne a umožní, ak tu chce človek inzeraovať, musí sa prisposobiť ponuke a podmienkam tejto stránky ...
na druhej strane ... ked to tu v ponuke nie je, musím si to kupiť inde a peniažky za aukcie idú tam, hoci tu predávam radšej :wink:

10€ za 50 auk nie je vela, lebo inde je to drahšie ... takže tak...
a aj tie vaše účty v podstate nie su drahé a keby som mala viac vecí na predaj, silver by som si zaplatila ... možno po velkom jarnom triedení skrine si to premyslím
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Ned Feb 14, 2010 10:35 pm

sandras píše:10€ za 50 auk nie je vela, lebo inde je to drahšie ... takže tak...
a aj tie vaše účty v podstate nie su drahé a keby som mala viac vecí na predaj, silver by som si zaplatila ... možno po velkom jarnom triedení skrine si to premyslím

Veď hej, ja to chápem. Len tie účty boli vytvorene tak, aby stačili len tie 3 a boli ako tak zaujímavé a výhodné.
Sandras ty vravíš že 10€ za 50 aukcií je primeraná suma. Ale napr. účet silver má tých aukcií 60 aj keď je to mesačne teda obmedzene na tych 20, plus sú tam aktualizácie, je tam možnosť predávať nový tovar, a je tam vyšší počet inzerátov... a toto celé stojí 10,47€ a stretávame sa s reakciami, že to je veľa.
Čiže mne osobne z toho vyplýva, že aj tých 10€ za tie aukcie by bolo veľmi veľa.

Myslím si, že admin nebude pridávať žiadne medzi účty, nakoľko by sa museli tie pôvodné komplet prerobiť... a zas užívatelia, ktorí si ich už platia by zrejme nadšení neboli...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Ned Feb 14, 2010 11:01 pm

Aukcie podla mojho názoru sú absolútne zbytočné z 10aukcii sú úpešné asi dve, už ku koncu som ich ani nevkladala, lebo sa nedajú spatne zmeniť na klasický inzerát, aspoň podla mojich skúseností. :) Takže keby bol účet bez aukcii, tak aktivujem ten 100% iné bazár som sa rozhodla tiež zaktivovať si platený na skúšku je tam aukcia 6,60EUR na 3 mesiace 300inzerátov, a aktualizácia 10 inzerátov. Len ma mrzí že také niečo nie je aj tu, lebo keď prídem na to, že je tam predajnosť rovnako úspešná nemá význam v tom prípade predplácať tu drahší účet,a inak som tu celkom spokojná. :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smajas » Ned Feb 14, 2010 11:06 pm

vedejova píše:Aukcie podla mojho názoru sú absolútne zbytočné z 10aukcii sú úpešné asi dve, už ku koncu som ich ani nevkladala, lebo sa nedajú spatne zmeniť na klasický inzerát, aspoň podla mojich skúseností. :) Takže keby bol účet bez aukcii, tak aktivujem ten 100% iné bazár som sa rozhodla tiež zaktivovať si platený na skúšku je tam aukcia 6,60EUR na 3 mesiace 300inzerátov, a aktualizácia 10 inzerátov. Len ma mrzí že také niečo nie je aj tu, lebo keď prídem na to, že je tam predajnosť rovnako úspešná nemá význam v tom prípade predplácať tu drahší účet,a inak som tu celkom spokojná. :P

:roll: ja som tiez este cez aukcie nic predala, mala som uspesne tri a nakoniec z toho nic nebolo, jednu akymsi omylom bez prihodenia vyhrala alex, druhu mi sandalka nezaplatila v tretej mi krek2009 prihodila 9999999,99e a POTOM HRALA MRTVEHO CHROBAKA A JA SOM VAM SLUBILA ŹUR KED MI ICH VYPLATI :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 14, 2010 11:15 pm

vedejova, ja mam zasa skúsenosť, že cez aukcie som predala kopu vecí velmi rýchlo, čo mi inak viseli na bazariku a nepredávali sa.
Dokonca sa niektoré vydražili za vyššiu sumu, ako by som očakávala. Iné zasa aj za menej, no ja sa hlavne potrebujem vecičiek zbavovať, nie na nich zarábať, takže mi to nevadí, ak idú preč aj mierne pod cenu.

Tu sa mi zdaju sa mi tie vecičky tu NA AUKCIACH drahé. Máločo ide od 1 Eura, ceny su tam rovnaké ako aj na klasických inzerátoch, čo potom stráca význam aukcie (vydražiť si niečo za svoju cenu).

A myslím, že si musia ludia na to ešte zvyknúť, kupovať tu aj na aukciách ... ono sa to časom rozbehne, aspon ja si myslím. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 15, 2010 10:48 am

Stále mi nie je jasné,prečo by ste museli niečo prerábať????Ved to vôbec nie je potrebné :roll: Stačí jeden medziúčet za menej penazí..písala mi kamoška mail,čo tu v minulosti predávala,ešte tu stále má nick,ale prešla na MMb....vraj je tam účet na 3 mes cca za neakých 7,6€ na 3 mes a denne je tam 10 aktualizácií!!
Ked to ide inde lacnejšie,tu prečo nie?..mne sa to oplatí viac ako silver tu..a pritom by mne aj viacerým ostatným fakt stačilo,to čo máme,len pridať tie aktualizácie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť