Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Platené členstvo

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 6:30 pm

Nie,alex,nebolo, ja viem dosť dobre čítať aj medzi riadkami.Bolo by stačilo vecne, bez všetkých tých vedľajších efektov. Veď si prečítajte spätne napr.príspevky v tejto diskusii. Vyjadrila som sa k slovám dmina, on mi odpovedal...OK. Na to samozrejme musela zareagovať pani janka81 - samozrejme nie s príspevkom k veci,ale útokmi a pod. To je zbytočné komentovať. No a bohužiaľ rovnakým spôsobom na mňa reagujete už dlhší čas aj vy a to práve u moderátora je trochu ..hm, nevhodné. Stačí k veci a je to vybavené. Ostatné vedie k čomu?Alebo len ide o to, aby tu niekto niekoho provokoval ,lebo ináč by ľudia v takom počte na diskusie nechodili? :wink: No chápem, treba tu nejako podporovať návštevnosť :lol:

Ale nič, nebudem to rozvádzať,ak vám to ešte nedošlo, určite pochopíte s odstupom času. To zas neberte ako útok, to myslím normálne tak,ako píšem - časom sa totiž veci, ktoré sme prežili, dostávajú do úplne iného zorného uhla.A tak je to aj s tým, čo sme povedali, nielen prežili.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 6:34 pm

a zase len poučujete,čo je vhodné a čo nie a kto čo môže :roll: čo ste vy ?učiteľka v Mš :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 6:42 pm

Lubica, ale neberte to v zlom, ale keď vam niekto napíše na fungujucu vec že "vraj je hotova no nefunguje" a štýlom že čo tu my hovoríme o akých službách? tak ja neviem akú odozvu čakáte...
Viete, ono si to stači poskušať, ak na to neprídete ako to funguje, normálne nám napísať opýtať sa, ale vaše príspevky sú stále v znení že je to tu zlé, nefunguje to tu, je to také onaké ... nás to tiež nabaví

Samozrejme privítame aj nové návrhy ako čo spraviť, aby to užívatelom vyhovovalo, ale nie že z iného portálu obkukajú vec a potom ju tu silou mocou presadzuju...
Taktiež som davala diskusiu že sa budú prerábať aukcie, že pokiaľ máte (všetci)nejaké návrhy nech píšu, zaradíme ...a? ani bodka ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 6:46 pm

alex píše:
Janka81 píše:
alex píše:
lubica2403 píše:OK, Alex, takýmto spôsobom odpovede akceptujem.Spôsob, ktorý ste doteraz aplikovali, nebol bohužiaľ primeraný.

Lubica, ak to bolo treba takto "polopate" treba dať vedieť popredu...

:lol: :lol: :lol: :wink:

Prečo sa smeješ? ja sa riadim tym , ako mne tak ja tebe... a pokiaľ niekto nejedna slušne, nebudem ani ja, aj keď ide tááá"profesionalita" bokom. Žiaľ je to potrebne ...

no nebojkaj,Ty budeš vždy profesionál :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 6:53 pm

alex, nepreháňate trochu? Ja sa možno vyjadrujem dosť priamočiaro,ale zas nevypisujem tu každý týždeň,že sa mi niečo nepáči. A zas ste neskopírovali moje slová správne.Napísala som len " vraj to je hotové,ale MNE to nefunguje" a ďalej som dodala "možno neviem,ako na to". Vidíte, tu je pes zakopaný - potrebujete asi typ ako ja, aby ste mohli do niekoho kopať,preto vidíte a čítate len to, čo chcete vidieť.
Ale mňa už dávno tie kopance nebolia, hoci musím priznať, na začiatku som bola z toho hotová,nikdy som sa s niečím podobným nestretla :?

Nemyslím, že BB je lepší ani horší od iných portálov.Ale toto nechápem ani v slovenskej politike - keď v niektorom štáte niečo dobre funguje, nevidím nič zlé na tom,keď sa to okopíruje,ak je to možné.Načo pracne vymýšľať niečo nové,keď je vymyslené niečo podobné, čo je dobre funkčné? A viete, ja a určite mnohí ďalší, máme skúsenosti nielen z BB či MMB, ale aj mnohých ďalších .- nielen slovenských portálov.A poplatky na BB zas nie sú z tých najnižších, tak je snáď pochopiteľné, že očakávame aj dobre prepracovaný systém. A to, že niekto niečo očakáva, neznamená kritiku ľudí, čo na systéme pracujú - to len vy či iní to zas tak beriete.To je len jednoduchá kritika nedostatkov či poukázanie na to, čo by mohlo byť ináč. Nechápem,... profesionálne určite nie je vzťahovať takéto veci na seba ako osobu a rozpútať doslova vojnu proti autorovi slov.Treba sa odosobniť, keď tu máte fungovať ako moderátor.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 6:55 pm

a k aukciám - ešte som tam ani nenakukla, nemám o ne záujem,preto nemám nijaké pripomienky,keďže nemám o nich prehľad a potrebné informácie.Vyjadrujem sa len k tomu, k čomu viem niečo povedať :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 7:03 pm

Nepotrebujem do nikoho kopať, ja mam roboty vyše hlavy ako si zaobstarávať takúto "zábavku" ... no len je tu viac ludí, ktorý chápe vaše príspevky tak isto ako ja (a nemyslím tym Janku81)
citujem: "Načo pracne vymýšľať niečo nové,keď je vymyslené niečo podobné, čo je dobre funkčné? " toto je len vaš názor, my to prerábame lebo si to nemyslíme ...
A s tou vašou profesionalitou ... ja som nikdy nikde netvrdila že som profesional, ja som obyčajny človek, ktorý prijal túto robotu. Nič viac nič menej. Je totiž veľmi málo ludí, kto by mal na túto prácu nervy a žalúdok...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 7:14 pm

OK, len tým,že ste ju prijali, ste prijali aj určitú zodpovednosť...

A beriem, je to len môj názor a nikde netvrdím, že tak je to správne.A ani vám nevyčítam,že sa snažíte o niečo iné. Nie ja, niekto iný tu má nejaký problém... A verím, že takých ako janka81 je tu dosť :wink: Ale je tu aj dosť iných ako ona a práve tí sa menej zapájajú do diskusií. Ja viem aj prečo, vy možno nie.Ale neriaďte sa tými, čo pochlebujú, tí nikdy nevedú človeka tou správnou cestou. S tým mám tiež svoje skúsenosti - môj manžel mal prácu,kde mal každý potrebu pchať sa mu,.... a už to vyzeralo, že stráca potrebný nadhľad, naozaj začal veriť tomu, čo doňho z každej strany hučali - aký je ideálny,múdry,šikovný,(samozrejem nie takto otvorene)......... :lol:
On aj je taký super :D , ale ´má samozrejme aj pár drobných chýb,ako všetci :wink: Až keď zmenil zamestnanie, postavil sa opäť pevnejšie na zem a naučil sa lepšie odhadovať ľudí a neveriť každej blbosti, ktorú doňho nahučia :lol: Lenže to je ťažké, ono to človeku lichotí,keď má podporu a "spojencov".Ide len o to, aké má kto ciele....

Idem ... čakáme návštevu z diaľky 500Km a veeeľmi sa tešíme :-) Zajtra je pred nami krásny výlet :-)
Majte sa - ako kto chce :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 7:21 pm

Lubica ja už fakt neviem ako vam to mam napísať. Možno to tak vidíte vy, vadí Vám že sa vas nikto nezastane. (aj keď počítam, že zase napíšete že sa vas zastala gonica a ešte vam aj sukromne x ludi píše)
Mne sa nikto nepchá, nikto mi nelichotí a nemám žiadny spojencov. Mám vlastné hlavu ale chápem, že vas to môže štvať, že súhlasia so mnou a nie s vami.
Ja už končím,lebo vidím že to nikam nevedie...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 7:28 pm

Ach bože lubica,Vy si to proste neodpustíte a kedže to stále omielate,asi Vás to hoodne žerie :roll:
a načo tu vychvalujete svojho manžela a a na ostatných plujete :roll: :idea: opäť sa pýtam,kto Vám dal právo súdiť iných :?: :?: :?: Skúste najprv od seba začať a hlavne si užite ten Váš super víkend--potešíte aj ostatné :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 7:30 pm

alex píše:Lubica ja už fakt neviem ako vam to mam napísať. Možno to tak vidíte vy, vadí Vám že sa vas nikto nezastane. (aj keď počítam, že zase napíšete že sa vas zastala gonica a ešte vam aj sukromne x ludi píše)
Mne sa nikto nepchá, nikto mi nelichotí a nemám žiadny spojencov. Mám vlastné hlavu ale chápem, že vas to môže štvať, že súhlasia so mnou a nie s vami.
Ja už končím,lebo vidím že to nikam nevedie...

ani ja to už nebudem riešiť..mne to pripomína ZŠ,ked sme sa dohadovali s dievčatami,kto sa s kým baví a s kým nie :roll: to je snád každého osobná vec :!: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 7:30 pm

naozaj to nikam nevedie, alex, ja nemám potrebu opierať sa tu o niekoho výroky, ani na gonicu som nnereagovala.Na rozdiel od vás - aj keď to práve vy píšte, tú vlastnú hlavu mám ja ,preto nepotrebujem nahrávať si s niekým :wink:

nepochopili ste nič - nie som po žiadnej stránke závislá na BB,preto ani nepotrebujem aby mi tu niekto prisviedčal - a už vôbec nie verejne :wink: Ale ďalej by to už bolo na vážnu psychologickú debatu .... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 7:39 pm

lubica2403 píše:naozaj to nikam nevedie, alex, ja nemám potrebu opierať sa tu o niekoho výroky, ani na gonicu som nnereagovala.Na rozdiel od vás - aj keď to práve vy píšte, tú vlastnú hlavu mám ja ,preto nepotrebujem nahrávať si s niekým :wink:

nepochopili ste nič - nie som po žiadnej stránke závislá na BB,preto ani nepotrebujem aby mi tu niekto prisviedčal - a už vôbec nie verejne :wink: Ale ďalej by to už bolo na vážnu psychologickú debatu .... :wink:

Nikto netvrdí,že ste závislá---ale že je treba skončiť :roll: pekný večer off
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Štv Jún 24, 2010 8:33 pm

Janka81 píše:
lubica2403 píše:naozaj to nikam nevedie, alex, ja nemám potrebu opierať sa tu o niekoho výroky, ani na gonicu som nnereagovala.Na rozdiel od vás - aj keď to práve vy píšte, tú vlastnú hlavu mám ja ,preto nepotrebujem nahrávať si s niekým :wink:

....jani,dnes sme boli v bojniciach na zamku-na pinocchia...bolo super

....pišem to sem,že toto nema zmysel---ako ta moja veta,vykašli sa na to,ked niekto nechce chapat tak nebude..

:P :P :P :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 9:21 pm

nelly123 píše:
Janka81 píše:

....jani,dnes sme boli v bojniciach na zamku-na pinocchia...bolo super

....pišem to sem,že toto nema zmysel---ako ta moja veta,vykašli sa na to,ked niekto nechce chapat tak nebude..

:P :P :P :wink:

konečne rozumná téma Deniska :lol: :lol: :lol: to som ani nevedela,že tam bude pinocchio :wink: :wink: máš foto??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť