kicita2 píše:Nechápem inguli,čo vám nesedí.Keby to tak nebolo,tak to predsa nepíšem!Bola len moja slobodná vola,že som jej navrhla,že jej niečo k tomu zadarmo pribalím!A,že sa ma potom spýtala,či nemám aj iné vecičky v tej velkosti?Podotýkam,tie dalšie vecičky chcela zadarmo!Tak mi potom povedzte,ktorá maminka pribalí zadarmo nejaký balík oblečenia,ked sa tu každá snaží predat svoje vecičky a zarobit aspon nejaké to euro navyše.Mne nerobí problém pridat 2,3 vecičky navyše,ale ked vám niekto napíše,že či náhodou nemám aj nejaké iné vecičky,ktoré by som mohla poslat-samozrejme zadarmo,lebo ona mala záujem o vecičky do 1 roka,súdiac podla toho,že tie overaly sú pre bábetka a nie pre nejaké 3ročné deti,tak som jej slušne napísala,že v tej velkosti nemám.A odvtedy sa už neozvala.Tak nechápem,čo sa vám natom nezdá!Prajem vám príjemný dník:-)
jezisi ved som nic zle nepisala na vas!!!!!!!!!!!!!
precitajte si o com pisem..nechapem preco mi tu teraz opisujete co ste chcela pribalit a preco....ved o tom ani slovo nepisem
to co ste vy pisala a plus co som citovala tuto pani tu ktorej vecuicky predavala dalej tak si myslim ze aj vase chcela posunut dalej mozno uz mala kupujucu na ne preto chcela o 3 dni dalsie veci od vas..
mna to hned napadlo ako som si precitala vas prispevok a napisala som to vcera sem len preto lebo ta maminka tu pise ze jej veci predavala dalej..tak som sem supla moje myslienky to je vsetko
chapete ma uz?ved cely cas pisem o tej pani...