Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Otras,hrôôza:((

od 17zuzka6 » Pia Feb 25, 2011 11:10 pm

Nie,nie,ja som jej poslala peniazky na ucet....este stale sa neozvala...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

No comment

od centrumka » Sob Feb 26, 2011 3:46 pm

Aj ja som od nej kupila a dodnes nemam vecicky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Sob Feb 26, 2011 6:09 pm

no super,tak je nas viac :( ale mi poslala mail,ze mi v pondelok peniaze vrati....a vy ste zaplatila,a neposlala vam veci?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Rencica » Sob Feb 26, 2011 6:12 pm

dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku.. :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Sob Feb 26, 2011 9:47 pm

jajaj to bude sikovnica nejaka!!!!

no ked je vas viac mozte sa spojit a podat tresne oznamenie a mozno ze sa potom rozhybe a poodpisuje zabudnutym aj roky dozadu :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Sob Feb 26, 2011 10:46 pm

uz ma jednu zlu referenciu sa mi zda....ja som len zvedava,az jej tie vecicky poslem naspät ci ich este bude dalej predavat...toto som strasne zvedava :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Feb 26, 2011 11:39 pm

Rencica píše:dufam,ze to coskoro vyriesite,ja len tolko na pani ,,malickoval,, ze mala som s nou obchodik,nakupila odomna vela veciciek,nastastie aj uhradila peniazky,ale co ma udivili,bolo ze polovicu tych veciciek predavala potom za ovela vyssiu sumu..a to niektore vecicky mali aj daku chybicku,co uz neuvadzala v inzeratiku.. :shock:

ked som citala tu od kicita2 ten prispevok hned ma to napadlo ze ci nepredava tie veci potom lebo od nej chcela dve zimne overaly ja som sla kuknut k pani kicita2 do albumu kedze overaly nakoniec nekupila od nej malickoval a vidim ze su male cisla a pritom u nej v albume je dievcatko asi dcera ktora je o dost vacsia teda /samozrejme moze mat aj mladsie dieta/..netvrdim nic len som sa zahrala s myslienkou teda napadlo ma to!a teraz vy tu pisete ze vase hned predavala :roll: :wink:
a ze hlada maminku na stali odber???
a tri dni nato /mozno nasla medzitym/a tak napisala znova ze este pyzamko atd ci nema...
mozno si poviete ze mam velku fantaziu :lol:
ale mne to nesedi:-)))to co pani kicita tu opisala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Ned Feb 27, 2011 10:19 am

Nechápem inguli,čo vám nesedí.Keby to tak nebolo,tak to predsa nepíšem!Bola len moja slobodná vola,že som jej navrhla,že jej niečo k tomu zadarmo pribalím!A,že sa ma potom spýtala,či nemám aj iné vecičky v tej velkosti?Podotýkam,tie dalšie vecičky chcela zadarmo!Tak mi potom povedzte,ktorá maminka pribalí zadarmo nejaký balík oblečenia,ked sa tu každá snaží predat svoje vecičky a zarobit aspon nejaké to euro navyše.Mne nerobí problém pridat 2,3 vecičky navyše,ale ked vám niekto napíše,že či náhodou nemám aj nejaké iné vecičky,ktoré by som mohla poslat-samozrejme zadarmo,lebo ona mala záujem o vecičky do 1 roka,súdiac podla toho,že tie overaly sú pre bábetka a nie pre nejaké 3ročné deti,tak som jej slušne napísala,že v tej velkosti nemám.A odvtedy sa už neozvala.Tak nechápem,čo sa vám natom nezdá!Prajem vám príjemný dník:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Feb 27, 2011 10:36 am

kicita2 píše:Nechápem inguli,čo vám nesedí.Keby to tak nebolo,tak to predsa nepíšem!Bola len moja slobodná vola,že som jej navrhla,že jej niečo k tomu zadarmo pribalím!A,že sa ma potom spýtala,či nemám aj iné vecičky v tej velkosti?Podotýkam,tie dalšie vecičky chcela zadarmo!Tak mi potom povedzte,ktorá maminka pribalí zadarmo nejaký balík oblečenia,ked sa tu každá snaží predat svoje vecičky a zarobit aspon nejaké to euro navyše.Mne nerobí problém pridat 2,3 vecičky navyše,ale ked vám niekto napíše,že či náhodou nemám aj nejaké iné vecičky,ktoré by som mohla poslat-samozrejme zadarmo,lebo ona mala záujem o vecičky do 1 roka,súdiac podla toho,že tie overaly sú pre bábetka a nie pre nejaké 3ročné deti,tak som jej slušne napísala,že v tej velkosti nemám.A odvtedy sa už neozvala.Tak nechápem,čo sa vám natom nezdá!Prajem vám príjemný dník:-)

jezisi ved som nic zle nepisala na vas!!!!!!!!!!!!!
precitajte si o com pisem..nechapem preco mi tu teraz opisujete co ste chcela pribalit a preco....ved o tom ani slovo nepisem
to co ste vy pisala a plus co som citovala tuto pani tu ktorej vecuicky predavala dalej tak si myslim ze aj vase chcela posunut dalej mozno uz mala kupujucu na ne preto chcela o 3 dni dalsie veci od vas..
mna to hned napadlo ako som si precitala vas prispevok a napisala som to vcera sem len preto lebo ta maminka tu pise ze jej veci predavala dalej..tak som sem supla moje myslienky to je vsetko
chapete ma uz?ved cely cas pisem o tej pani... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Ned Feb 27, 2011 11:10 am

Citujem:ale mne to nesedí:-)to čo pani kicita tam napísala.---Reagovala som len na toto na nič iné,lebo aj ja som po prečítaní tejto témy tiež prišla nato,že keby som jej aj ja poslala nejaké vecičky,tak by skončili asi tak,že ich hned hodí na BB,ale kedže som jej napísala,že nemám velkost,tak si možno povedala,že ani tie overaly sa jej neoplatí zobrat,ked z toho nebude mat nič:-)lebo ja si pod pojmom stály odber pedstavujem,že dotyčná maminka si kupuje vecičky za rozumnejšiu cenu,ako sú niektoré veci tu na BB,prípadne aj zlavu na vecičky.Ved ak takto dostane veci od viac maminiek-zahrá sa na chudinku a človek mysliac,že jej tým pomáha,onedlho zistí,že ich jej dieta ani nenosilo a ocitnú sa hned tu,možno aj inde!Tak sa vám ospravedlnujem,asi som tú poslednú vetu od vás zle pochopila:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Ned Feb 27, 2011 11:14 am

Oprava citátu:ale mne to nesedí:-)))to čo pani kicita tu opisala...Tak,aby to bolo správne:-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Ned Feb 27, 2011 12:26 pm

Akoze aj ja ked tu kupim nejake vecicky od maminiek,tak moja Tinka ich ponosi,a ked su este v dobrom stave tak aj ja ich este potom predam dalej,ale samozrejme lacnejsie ako som ich kupila,alebo pridam niekomu k objednavke...ale uz balicky asi nikdy nekupim,som sa dostatocne poucila,ze sa to neoplati :( :( nech je uz pondelok,aby som to mohla poslat naspät...ale ja si myslim,ze tie vecicky od nej asi neboli nove a noseene len jej malou ,mne to tak pripada,ako keby ich uz nosilo viacej deticiek....mozno sa mylim,no neviem-neviem...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Feb 27, 2011 2:49 pm

lidka06 píše:No tak mne stacila ta galerka !! No hroza ludia no co je sbnuta na cisto ci co ??? To mohla rovno pribalit a mop na umyvanie dlazky fuuuuuuuuuuuuj !! Humus kentus filcky bordel ANARCHIA !!! No hnuuuuuuus !! Aka sikovna a za ake peniaze ?!! :x :x :x

haha Lidka,zas si zabila :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Feb 27, 2011 2:50 pm

17zuzka6 píše:uz ma jednu zlu referenciu sa mi zda....ja som len zvedava,az jej tie vecicky poslem naspät ci ich este bude dalej predavat...toto som strasne zvedava :roll: :roll: :roll:

aj Vy jej potom nezabudnite dať negatko :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Feb 27, 2011 3:00 pm

17zuzka6 píše:Akoze aj ja ked tu kupim nejake vecicky od maminiek,tak moja Tinka ich ponosi,a ked su este v dobrom stave tak aj ja ich este potom predam dalej,ale samozrejme lacnejsie ako som ich kupila,alebo pridam niekomu k objednavke...ale uz balicky asi nikdy nekupim,som sa dostatocne poucila,ze sa to neoplati :( :( nech je uz pondelok,aby som to mohla poslat naspät...ale ja si myslim,ze tie vecicky od nej asi neboli nove a noseene len jej malou ,mne to tak pripada,ako keby ich uz nosilo viacej deticiek....mozno sa mylim,no neviem-neviem...

to je predsa normálne,že ak niečo tu ,alebo aj inde kúpite,ponosíte,môžete to následne aj predať,ved malé vecičky by Vám boli na nič..
ale ak ona pýta zadarmo,či veľmi lacno od iných veci a potom ich následne predáva,to moc morálne nie je :cry: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť