Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Otras,hrôôza:((

od 17zuzka6 » Pon Feb 28, 2011 1:55 pm

nooo aj som sa troska bala,ale som si tak vravela,ze ked aspon polovicaa bude ok,tak to bude super,ale toto...no uz asi balicek nikdy nekupim....26eur.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 28, 2011 2:27 pm

17zuzka6 píše:nooo aj som sa troska bala,ale som si tak vravela,ze ked aspon polovicaa bude ok,tak to bude super,ale toto...no uz asi balicek nikdy nekupim....26eur.

no,ono to síce vyzerá dosť veci,ale ked boli fest znosené,tak takú sumu by som neriskovala asi... :cry: radšej menej a kvalitnejšie..aké máte veľké dieťa?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pon Feb 28, 2011 2:31 pm

Mala ma 1,5 roka...no veru,radsej som mohla mat za tie peniaze 2-3 vecicky od inych maminniek a krasne,ako toto :? :? :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 28, 2011 2:41 pm

17zuzka6 píše:Mala ma 1,5 roka...no veru,radsej som mohla mat za tie peniaze 2-3 vecicky od inych maminniek a krasne,ako toto :? :? :?

tak snád aj viac vecičiek-vždy sa dá kúpiť rozumne,ak máte čas a chuť hľadať...veľa šťastia nabudúce!! a už Vám poslala tie peniaze?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pon Feb 28, 2011 2:49 pm

este nie,povedala,ze dnes a zatial mi nic nedoslo,balik ma uz zabaleny,uz cakam len na peniaze....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Feb 28, 2011 6:17 pm

Janka81 píše:
17zuzka6 píše:Mala ma 1,5 roka...no veru,radsej som mohla mat za tie peniaze 2-3 vecicky od inych maminniek a krasne,ako toto :? :? :?

tak snád aj viac vecičiek-vždy sa dá kúpiť rozumne,ak máte čas a chuť hľadať...veľa šťastia nabudúce!! a už Vám poslala tie peniaze?

aj ja som tak kupovala raz za 111 eur balik veci nosenych a kludne aj napisem od wardakis a boli to krasneee veci vsetky ..ja som mala stastie simonka je max spolahliva a opisuje naozaj pravdivo vecicky :wink: vsetky popisi sedeli boli tam veci ako kabatik slipy tricka polotricka asi 6 s dlhym rukavom asi 7 4 nohavice a ani neviem co este vsetky ako nove a znackove ...bola som neuveritelne spokojna
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Feb 28, 2011 9:55 pm

inguli píše:
Janka81 píše:

aj ja som tak kupovala raz za 111 eur balik veci nosenych a kludne aj napisem od wardakis a boli to krasneee veci vsetky ..ja som mala stastie simonka je max spolahliva a opisuje naozaj pravdivo vecicky :wink: vsetky popisi sedeli boli tam veci ako kabatik slipy tricka polotricka asi 6 s dlhym rukavom asi 7 4 nohavice a ani neviem co este vsetky ako nove a znackove ...bola som neuveritelne spokojna

tak to si mala teda obrovské šťastie..na bazár to je kopec peňazí :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Mar 05, 2011 9:44 am

17zuzka6 píše:este nie,povedala,ze dnes a zatial mi nic nedoslo,balik ma uz zabaleny,uz cakam len na peniaze....

peniaze už došli od dotyčnej??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Sob Mar 05, 2011 7:16 pm

Ano uz dosli peniaze a poslala som jej naspät aj balik,tak to bude uz dufam ok:))
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Mar 05, 2011 11:42 pm

tak to je super!!!blahoželám :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Takze odpoved na otras , hroza

od malickoval » Str Mar 09, 2011 12:58 pm

Mile mamicky pani s nickom 17zuzka6 ma TU VEREJNE URAZALA A OSOCOVALA, vRAKJ SOM JEJ ZASLALA BALIK HROZNYCH DERAVYCH A FLAKTYCH VECICIKE, bOLA SOM SAMOZREJME SDESENA KEDZE VIEM CO SOM ZASLALAL, NIKDY BY SOM TAKETO VECI NEPREDALA, MAMICKY CO ODOD MNA KUPILI VECIKY SU SPOKOJNE 17zuzka6, totiz si kupila balik letnych veci za 26 eur , zjednala to aj s postovnym, ckala som na platbu 2 tyzdne, takze ja som bola ochotna pockat, vsetko chapem, ked mamicky peniazky nemaju. Balik je v dobrom nosenom stave. No pani ked balik dotsala zistila ze nie su to najmodernejsievystrelky tak sa rozhoidla balik vratit, ale ako. Tak jedine pyzmko ktore malo popraskanu nalepku co je normaslen pranim sa dopraska, tak doflakatila a spravila tam dierku , toto pyzamko nafotila do galerie s tum, ze toakto vyzera cely balik. Velmi sa ma to dotklo bola som s toho newstastna, ja poctivy clovek a v takomto svetle ma tu nepravom niekto uraza. Vcer mi nbalik dopsiel a ked som to pyzamko videla ako ho hnusne vyuzila a tak znicila aby sa balik vratil a peniazky mala spat, som ho smarila do kosa. Alke cely balik som pofotila ako je . No a uznajte je toto naozaj balik na nai nioe umyvanie podlah?{Pisla som adminovi, ze som sklama, s jeho jednsotrannym postojom, aj ked soim pisla ze pyzamko som dobalila aj ked bolo len poprASKANE ALE NIE ZNICENE, TAK AKO SI HO PANI UPRAVILA A NAFIOTILA, sKLADAM PRE DNOU KLOBUK, PRETOZER MI JE uprimne luto, ze ako matka ma tento charartkte. Zelma vsetkym mamickam vela stastia, a Rad apre ostatne , myslim od srdca nie pre bodlost, nevyjadrujte sa ostante mamicky k veciam pokial neviet , pravdu s opboch stran. Zelam vela stasti a v zivote . A co potoim nehame sa prekvapit. OPekne slnecne dni vsetkym :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Str Mar 09, 2011 7:55 pm

Aha,herecka sa zrazu ozvala...a este mi vysvetlite ako som tie veci doflakatela? to akoze ked mi prisiel balik tak som veci popisala perom a vyzvracala sa na ne???ste normalna??? chodte najprv k ocnemu a potom sa pozrite co predavate
:evil: :evil: :evil: :evil: ja som cenu nezjednavalla,vy ste mi ponukli nan zlavu a teraz uz viem aj preco :D :D :D sa pozrite ku mne na moje detske inzeraty a potom uvidite co su to pekne vecicky,a hlavne ciiiiiste vecicky :roll: :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Mar 09, 2011 8:01 pm

17zuzka6 píše:Aha,herecka sa zrazu ozvala...a este mi vysvetlite ako som tie veci doflakatela? to akoze ked mi prisiel balik tak som veci popisala perom a vyzvracala sa na ne???ste normalna??? chodte najprv k ocnemu a potom sa pozrite co predavate
:evil: :evil: :evil: :evil: ja som cenu nezjednavalla,vy ste mi ponukli nan zlavu a teraz uz viem aj preco :D :D :D sa pozrite ku mne na moje detske inzeraty a potom uvidite co su to pekne vecicky,a hlavne ciiiiiste vecicky :roll: :roll: :roll: :roll:

hmm..dlhé čítanie to bolo od pani "malickoval"--je pravda,že je ťažko povedať jednoznačne,aká je pravda..ja len viem jedno--ten príspevok od menovanej sa mi ťažko čítal.... :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Str Mar 09, 2011 9:42 pm

A mila pani malickoval,ja som nic nezjednavala,tu sumu ste mi sama ponukla tak sa uvedomte co pisete,hranie na chuderku vam ide velmi dobre...poteste inu maminku tymito vecickami,/co sa dufam nikdy nestane/moja dcerka handry nenosi.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Str Mar 09, 2011 10:10 pm

AK MATE ZAUJEM MOZEM vAM CENU UPRAVIT NA 23 EUR,-toto je dokaz,ze som cenu nezjednavala...odkopirovala som vam to pani malickoval,az ste zabudla :roll: :roll: +3 eura postovne,co ma aj tak oklamala,lebo platila len 2,50 a este teraz som jej platila postovne ja,ked som to posielala naspät!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a poslala mi to zabalene v igelitovej taske :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť