Mile mamicky pani s nickom 17zuzka6 ma TU VEREJNE URAZALA A OSOCOVALA, vRAKJ SOM JEJ ZASLALA BALIK HROZNYCH DERAVYCH A FLAKTYCH VECICIKE, bOLA SOM SAMOZREJME SDESENA KEDZE VIEM CO SOM ZASLALAL, NIKDY BY SOM TAKETO VECI NEPREDALA, MAMICKY CO ODOD MNA KUPILI VECIKY SU SPOKOJNE 17zuzka6, totiz si kupila balik letnych veci za 26 eur , zjednala to aj s postovnym, ckala som na platbu 2 tyzdne, takze ja som bola ochotna pockat, vsetko chapem, ked mamicky peniazky nemaju. Balik je v dobrom nosenom stave. No pani ked balik dotsala zistila ze nie su to najmodernejsievystrelky tak sa rozhoidla balik vratit, ale ako. Tak jedine pyzmko ktore malo popraskanu nalepku co je normaslen pranim sa dopraska, tak doflakatila a spravila tam dierku , toto pyzamko nafotila do galerie s tum, ze toakto vyzera cely balik. Velmi sa ma to dotklo bola som s toho newstastna, ja poctivy clovek a v takomto svetle ma tu nepravom niekto uraza. Vcer mi nbalik dopsiel a ked som to pyzamko videla ako ho hnusne vyuzila a tak znicila aby sa balik vratil a peniazky mala spat, som ho smarila do kosa. Alke cely balik som pofotila ako je . No a uznajte je toto naozaj balik na nai nioe umyvanie podlah?{Pisla som adminovi, ze som sklama, s jeho jednsotrannym postojom, aj ked soim pisla ze pyzamko som dobalila aj ked bolo len poprASKANE ALE NIE ZNICENE, TAK AKO SI HO PANI UPRAVILA A NAFIOTILA, sKLADAM PRE DNOU KLOBUK, PRETOZER MI JE uprimne luto, ze ako matka ma tento charartkte. Zelma vsetkym mamickam vela stastia, a Rad apre ostatne , myslim od srdca nie pre bodlost, nevyjadrujte sa ostante mamicky k veciam pokial neviet , pravdu s opboch stran. Zelam vela stasti a v zivote . A co potoim nehame sa prekvapit. OPekne slnecne dni vsetkym