Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od dannii » Sob Jan 10, 2009 11:16 am

paradajka píše:
bubufo píše:
paradajka píše:
MartinaGinov píše:Jak pozerám, tak pozerám, nikde nikoho :cry: :cry: :cry:

:roll: :roll: :lol: Už som tuuuu :P
Tak co ako pokracujeme v diete??Asi nikdo nijako .lebo ako čitam tak same varenie,jedenie.Idem pozriét kde mam tu knihu na tu 90-dnovu dietu,lebo to neni mozne za tyzden ani kilo dole.? :roll:

ahojte
neblazni. kdeze za tyzden aby si schudla, prve vysledky cakaj tak o mesiac...to pojde rychlo pototm sa to zastavi a pojde postupne
ak by si schudla za tyzden to bybola blbost to by znamnealo ze hladujes nic nejes, potom by si zacala jest a mas 5 nazad

Potešila si ma!!! :wink:
ja mam 1,5kila dole,ale nedrzim tu 90dnovu,upravila som si a je mi fajn :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Sob Jan 10, 2009 12:19 pm

no ja som vcera odpratala strom, presunula steper mozem zacat :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Sob Jan 10, 2009 12:28 pm

ahojte, pekne dopoludnie prajem :wink: :wink: :wink: ako sa mate? bubo, aj my sme vcera konecne zrusili stromcek, ti poviem, aj mi uz zavadzal a hned je tam kopa miesta....... 8) 8) 8) ako je u vas, kocky? tu v ba kosa, ze -13....som sa presla na postu a do obchodu, ale nejako som to necitila, mozno preto, ze som hybala kostrou.... :lol: :lol: :lol: ale teraz v teplucku to citim na nozkach,,,,, :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Sob Jan 10, 2009 12:33 pm

adinka33 píše:ahojte, pekne dopoludnie prajem :wink: :wink: :wink: ako sa mate? bubo, aj my sme vcera konecne zrusili stromcek, ti poviem, aj mi uz zavadzal a hned je tam kopa miesta....... 8) 8) 8) ako je u vas, kocky? tu v ba kosa, ze -13....som sa presla na postu a do obchodu, ale nejako som to necitila, mozno preto, ze som hybala kostrou.... :lol: :lol: :lol: ale teraz v teplucku to citim na nozkach,,,,, :D

caves :D hej uz aj mne zavadzal by som skor zrusila,ale bola som chora
mala som na haku :D asi mame zimu nevidim na teplomer bo zamrznute okno :D tiez som len vybehla do obchodu som ani nestihal pocitit a este som frcala,lebo decka same doma tak to bola kozmicka rychlost hadam aj sneh sa za mnou topil :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Sob Jan 10, 2009 12:37 pm

adinka33 píše:ahojte, pekne dopoludnie prajem :wink: :wink: :wink: ako sa mate? bubo, aj my sme vcera konecne zrusili stromcek, ti poviem, aj mi uz zavadzal a hned je tam kopa miesta....... 8) 8) 8) ako je u vas, kocky? tu v ba kosa, ze -13....som sa presla na postu a do obchodu, ale nejako som to necitila, mozno preto, ze som hybala kostrou.... :lol: :lol: :lol: ale teraz v teplucku to citim na nozkach,,,,, :D
tu v slovnafte kosa,ale nie strasna,chystam sa na vikend na zahorie a tam je riadna kosa,tak sa mi ani nechce,ale je tam kopec snehu,tak idem kvoli deckam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Jan 10, 2009 2:48 pm

dannii píše:
tu v slovnafte kosa,ale nie strasna,chystam sa na vikend na zahorie a tam je riadna kosa,tak sa mi ani nechce,ale je tam kopec snehu,tak idem kvoli deckam

dani kam na zahorie???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Sob Jan 10, 2009 3:25 pm

paradajka píše:
MartinaGinov píše:Jak pozerám, tak pozerám, nikde nikoho :cry: :cry: :cry:

:roll: :roll: :lol: Už som tuuuu :P
Tak co ako pokracujeme v diete??Asi nikdo nijako .lebo ako čitam tak same varenie,jedenie.Idem pozriét kde mam tu knihu na tu 90-dnovu dietu,lebo to neni mozne za tyzden ani kilo dole.? :roll:

Ja mám po vianociach 3 kg dole a teraz 1kg .... variť sa musí, no jesť v malých dávkach - netreba žrať ... cica nežer :lol: :lol: :lol: v dietke pohoda, včera som trošku zhrešila, večer som zjedla 2 kusky pizze .. no na váhe to neukázalo, zapila som to litrom vody a už to bolo o.k. .... he he
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Sob Jan 10, 2009 4:39 pm

Cafte zeny.....no na chvilku som si sadla....ja mam dole 1,5 kila za tyzden tak je dobre.....som si kupovala svetrik dneska a o cislo mensi porad mi bol dobry .....tak vaha klesa....a co mate nove?co ste varili? :D ja tie fasriky a kasu a salatik....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Sob Jan 10, 2009 4:48 pm

bubufo píše:
MartinaGinov píše:
bubufo píše:dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee :wink: :D
Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chuti

toto je u nas presne s kurcatom na taliansky sposob , je sa to so spagetami a je ktomu supeeer omacka,deti sa idu zabit aj tato

No ako to robíš? Urobím mangelovy zajtra špecialitku, napíš ako :wink:[/quote]
no trosku viac ide do toho,ale zarucujem ti ze mnam, kurca naporcujes,ja kupujem vacsinou stehna, osmahnes na oleji a rozpucenom cesnaku, trocha podusis, no a dalej ide stvrtka masla, korenie,(ak mas biele) ja davam obyc.cierne sol, kecup,worcester,...a dolejes vodu, toto par krat opakujes aby si mala veeeela omacky:), na koniec rozmiesas v smotane pretlak das lyzicu cukru a muku na zahustenie,nechas trocha povarit. priloha spagety a nastruha sa udeny syr na vrch, po riti zradlo :D len neviem ci som ta teraz neodradila :D :D[/quote]
Tak toto som dnes vyskúšala,no je to fakt fajné,som zvedavá čo povie na to tato,ale mne to móóóc šmakuje :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Sob Jan 10, 2009 4:51 pm

cvilinge:je to mnam uz len koli tej omacke ani maso nemusim mat :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Sob Jan 10, 2009 4:55 pm

bubufo píše:cvilinge:je to mnam uz len koli tej omacke ani maso nemusim mat :D

tiež som spravila len z troch nôh,že na skúšku,ale ja si dám len omáčku 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Sob Jan 10, 2009 4:59 pm

mojmu chlapovi to tiez velmi chuti,potom daj vediet ako tvoj reagoval :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 10, 2009 6:08 pm

cvilinge píše:
bubufo píše:
MartinaGinov píše:
bubufo píše:dobreeeeeeee tomoze byt dobreeeeeeee :wink: :D
Bubu toto som raz vyskusala len tak z nudy a ujalo sa a malj to nic nerobi,tak dalsie plus a tatovi to velmi chuti

toto je u nas presne s kurcatom na taliansky sposob , je sa to so spagetami a je ktomu supeeer omacka,deti sa idu zabit aj tato

No ako to robíš? Urobím mangelovy zajtra špecialitku, napíš ako :wink:

no trosku viac ide do toho,ale zarucujem ti ze mnam, kurca naporcujes,ja kupujem vacsinou stehna, osmahnes na oleji a rozpucenom cesnaku, trocha podusis, no a dalej ide stvrtka masla, korenie,(ak mas biele) ja davam obyc.cierne sol, kecup,worcester,...a dolejes vodu, toto par krat opakujes aby si mala veeeela omacky:), na koniec rozmiesas v smotane pretlak das lyzicu cukru a muku na zahustenie,nechas trocha povarit. priloha spagety a nastruha sa udeny syr na vrch, po riti zradlo :D len neviem ci som ta teraz neodradila :D :D[/quote]
Tak toto som dnes vyskúšala,no je to fakt fajné,som zvedavá čo povie na to tato,ale mne to móóóc šmakuje :wink: :wink: :wink:[/quote]
Mam dat na spodok spaget a navrch to kurca s omackou?alebo normalne na pol taniera kurca a na pol spagety.?Zajtra vyskusam,ale nemam ten udenu syr,bude to tam velmi chýbat?aso oko dlho mam robit to kurca ,aby nebolo vo vnutri surove?dIKY ZA ODPOVEDE..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Sob Jan 10, 2009 6:16 pm

no ja to asi dám na špágáty :lol: a varíš pokiaľ sa mäsko nezačne oddeľovať od kosti aspoň ja som tak varila. No a syr? My máme radi aj neúdený. Nejaký sa vždy nájde v mrazáku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Sob Jan 10, 2009 6:17 pm

cvilinge píše:no ja to asi dám na špágáty :lol: a varíš pokiaľ sa mäsko nezačne oddeľovať od kosti aspoň ja som tak varila. No a syr? My máme radi aj neúdený. Nejaký sa vždy nájde v mrazáku

dakujem,a hodi sa aj nieco ine ako spagety na prilohu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť