Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od vivera » Uto Jan 06, 2009 9:08 pm

však ty musíš byt štíhla, ti šecko zožere :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Uto Jan 06, 2009 9:13 pm

MartinaGinov píše:
vivera píše:je pri mne v obývačke a ja sa tvárim, že mi to nerobí problém :?

Moj tie zjedol 8 vajcových chlebíko a ešte fur je hladný ..... ma urve ..... to ho fakt radšej budem šatiť .... mal ranajky, obed si naložil 2x(rezne) .... potom bol furt hladný tak som mu spravila tie chlebíky a ešte furt ..... ja neviem, či nemá pásomnicu alebo čoooo ..... :roll:
aj ja mam doma taku kyselinu s hlavne ze vyzera ako keby som mu rok nedala jest!raz zjedol 12 knedly a potom otvoril chladnicku a ze co mame este dobre !skoro ma piclo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Uto Jan 06, 2009 9:24 pm

natusa píše:
MartinaGinov píše:
vivera píše:je pri mne v obývačke a ja sa tvárim, že mi to nerobí problém :?

Moj tie zjedol 8 vajcových chlebíko a ešte fur je hladný ..... ma urve ..... to ho fakt radšej budem šatiť .... mal ranajky, obed si naložil 2x(rezne) .... potom bol furt hladný tak som mu spravila tie chlebíky a ešte furt ..... ja neviem, či nemá pásomnicu alebo čoooo ..... :roll:
aj ja mam doma taku kyselinu s hlavne ze vyzera ako keby som mu rok nedala jest!raz zjedol 12 knedly a potom otvoril chladnicku a ze co mame este dobre !skoro ma piclo
My sme si minule obj.pizzu.Môj 12ročný syn zjedol celú svoju,dojedol 1kúsok po mne,1 po manželovi a 2 po bratovi.Len som :shock: :shock: :shock: kde to do neho ide.Ale potom ked dal tanier do drezu a opýtal sa : A DEZERT? Skoro som odpadla . A suchý je jak palica.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Uto Jan 06, 2009 10:12 pm

paradajka píše:
Jarka29 píše:No pridam sa aj ja na dietovanie...
Zena-29 rokov
Vyska 160cm
Vaha 70kg :(
Ciel -10kg
Dufam ze sa zadari.....uz dva dni sa neprejedam.....vela vody a zeleneho caju......a da sa zatial.....uvidime....

tak ahoj,pozeram,ze mame rovnaku výsku aj váhu.Vyzerame hrozne čo?to brucho,tie nohy a široke ramená... :cry:
Paradajka..moje problemove partie su hlavne brucho a boky......ostatne nieje az tak strasne stacilo by zpevnit....no ved uvidime....hadam sa zadari...po detoch mam aj brucho ovisnute a treba pozpevnovat aj svalstvo brusne...ale neni kedy pri 3 ist do posilky...... :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 10:19 pm

Jarka29 píše:
paradajka píše:
Zena-29 rokov
Vyska 160cm
Ciel -10kg
Dufam ze sa zadari.....uz dva dni sa neprejedam.....vela vody a zeleneho caju......a da sa zatial.....uvidime....

tak ahoj,pozeram,ze mame rovnaku výsku aj váhu.Vyzerame hrozne čo?to brucho,tie nohy a široke ramená... :cry:
Paradajka..moje problemove partie su hlavne brucho a boky......ostatne nieje az tak strasne stacilo by zpevnit....no ved uvidime....hadam sa zadari...po detoch mam aj brucho ovisnute a treba pozpevnovat aj svalstvo brusne...ale neni kedy pri 3 ist do posilky...... :(

Tak sa budeme o to snažiť,ja som uz dnes cvicila!!!!!!!! :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Uto Jan 06, 2009 10:41 pm

paradajka píše:
Jarka29 píše:
paradajka píše:
Zena-29 rokov
Vyska 160cm
Ciel -10kg

Tak sa budeme o to snažiť,ja som uz dnes cvicila!!!!!!!! :roll:
To je super aj ja zacnem najprv doma...a ked sa bude dat tak do posilky a plavat....dneska ma zkolila migrena dostala som zachvat taky ze som sa nevedela o malinkeho starat a tak muzik doletel z roboty a staral sa.....otrasne som sa citila ale uz je dobre....dam si aspon jablcko co som cely den nejedla.... :( aj drzis daaku dietu specialnu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 10:45 pm

Nie len sa snažim obmedzovat a nejest chlieb a sladkosti.aj mna priserne boli hlava,chodim po doktoroch a idem na magnet.rezonanciu,som zvedava co mi tam povedia.strasne ma boli na spankoch,mozno to bude tiez migrena.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Uto Jan 06, 2009 10:53 pm

paradajka píše:Nie len sa snažim obmedzovat a nejest chlieb a sladkosti.aj mna priserne boli hlava,chodim po doktoroch a idem na magnet.rezonanciu,som zvedava co mi tam povedia.strasne ma boli na spankoch,mozno to bude tiez migrena.
No mozno hej....ja ked odstanem migrenu to je konecna potom...len vraciam a placem od bolesti a niesom nicoho schopna potom......moja znama ked prestala jest chlieb a sladke za par mesiacov dala dole 15 kilov...super ale na mna to nefunguje.....ja nejem chlieb lebo to co tu predavaju sa neda nazvat chlieb same biele toastove chleby...nase slovenske su super....no a neschudla ,ale zasa od posledneho porodu som dala co to uz dole aj to je pozitivna sprava ..... :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Uto Jan 06, 2009 10:53 pm

paradajka píše:Nie len sa snažim obmedzovat a nejest chlieb a sladkosti.aj mna priserne boli hlava,chodim po doktoroch a idem na magnet.rezonanciu,som zvedava co mi tam povedia.strasne ma boli na spankoch,mozno to bude tiez migrena.
Ja som tiež bola na magn.rezonanciu,ale s chrbticou. Kedy ideš?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 11:40 pm

14.1 do PP.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 9:20 am

Tak čo uz ste po ranajkach?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od cvilinge » Str Jan 07, 2009 9:57 am

len po káve. Ty brďo ja som nič nespala :evil: Malý má taký kašel,že sa v noci až z neho povracal a potom celú noc keď zakašlal som bola hore :? . Som ako vykr.... rezanec. Hlavu mi ide roztrhať
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 10:59 am

cvilinge tak sa držte...odpočín si, mala si naročnú noc...nezavideniahodnú...a paradajka ešte som nepapala...po tej včerajšej sánkovačke niejak mi zovrelo žalúdok...asi svalovica???ja neviem...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Str Jan 07, 2009 11:02 am

ahojte kocky tak ja dnes drzim riadnu dietku.boli ma zub a moja zubarka az od pondelka ordinuje.tak to musim nejako vydrzat.tak pohroma
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Jan 07, 2009 11:07 am

ahojte, aj nasi krpati :twisted: :twisted: su chorlavi, ale tomu prostrednemu to uz pomalicky prechadza a ten najmensi krpcek este kasle a soplikuje...tusim sa to prenasa po kablikoch, co poviete? :wink: :wink: inak pekne dobre ranko vsetkym.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj, zdenka, tak to ti nezavidim......to je snad najhorsia bolest zo vsetkych,,,,ale vidis, ma to jeden pozitivny efekt-nepapas a zhodis :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť