MajcaRia píše:VIVERA OCHH TO MI JE ľúTO...MUSELO TO BYť SMUTNé A ONIčOM VšAK??? A OBEDíK BUDEME MAť RYBKU NA PRíRODNO UROBENé ZO SYROM A RYžU TAK SA TEšíM MňňňAM

ja ked som tiez drzala 90 dnovu tak som papala vatcsinou tie cestoviny s tou omackou.alebo pizzu?asi teaz zacinas ze?pre mna bola vzdy pohroma ten vodny denvivera píše:MajcaRia píše:VIVERA OCHH TO MI JE ľúTO...MUSELO TO BYť SMUTNé A ONIčOM VšAK??? A OBEDíK BUDEME MAť RYBKU NA PRíRODNO UROBENé ZO SYROM A RYžU TAK SA TEšíM MňňňAM
to bolo ale sme si povedali že si spravíme štedrú večeru neskorej, len neviem či to bude ono ked nebude tá atmoška..........ja si varím cestoviny s paradajkovou omáčkou a na véču mám mat sladké![]()

martuskab píše:Ďakujem.Nikdy som nedržala dietu,až teraz po preležanom 3.tehu mám prodlém zhodiť,ale ani nepriberám.Keď máš nejaké dobré recepty tak daj. Budem rada.vivera píše:Ryžu možeš vždy po bielkovinách čiže druhý den.......prvý maso alebo mliečne výrobky ale nie spolu, druhý den ryža alebo zemiaky zo zeleninou alebo strukovinami, tretí den niečo od múky ( nejaký posúch alebo pizzu zeleninovú) alebo cestoviny, štvrtý den iba ovocie alebo zeleninku a potom sa to opakujem.....máš aj recepty? Ja si myslím že sa tam dá vybrat jáááj by som zabudla..tretí den na večeru možeš jeden kúsok torty alebo tri linecké koláčiky alebo tri kopčeky zmrzliny a tabličku horkej čokolády
paradajka, aj tak tam zostali tie ranajky ale kávička bola inak už som aj po obede a ideme vybehnút vonA VYDRŹ, ŹIADNE PALACINKY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

11zdenka11 píše:ja ked som tiez drzala 90 dnovu tak som papala vatcsinou tie cestoviny s tou omackou.alebo pizzu?asi teaz zacinas ze?pre mna bola vzdy pohroma ten vodny denvivera píše:MajcaRia píše:VIVERA OCHH TO MI JE ľúTO...MUSELO TO BYť SMUTNé A ONIčOM VšAK??? A OBEDíK BUDEME MAť RYBKU NA PRíRODNO UROBENé ZO SYROM A RYžU TAK SA TEšíM MňňňAM
to bolo ale sme si povedali že si spravíme štedrú večeru neskorej, len neviem či to bude ono ked nebude tá atmoška..........ja si varím cestoviny s paradajkovou omáčkou a na véču mám mat sladké![]()

[email protected]vivera píše:martuskab píše:Ďakujem.Nikdy som nedržala dietu,až teraz po preležanom 3.tehu mám prodlém zhodiť,ale ani nepriberám.Keď máš nejaké dobré recepty tak daj. Budem rada.vivera píše:Ryžu možeš vždy po bielkovinách čiže druhý den.......prvý maso alebo mliečne výrobky ale nie spolu, druhý den ryža alebo zemiaky zo zeleninou alebo strukovinami, tretí den niečo od múky ( nejaký posúch alebo pizzu zeleninovú) alebo cestoviny, štvrtý den iba ovocie alebo zeleninku a potom sa to opakujem.....máš aj recepty? Ja si myslím že sa tam dá vybrat jáááj by som zabudla..tretí den na večeru možeš jeden kúsok torty alebo tri linecké koláčiky alebo tri kopčeky zmrzliny a tabličku horkej čokolády
paradajka, aj tak tam zostali tie ranajky ale kávička bola inak už som aj po obede a ideme vybehnút vonA VYDRŹ, ŹIADNE PALACINKY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napíš mi adresu na mail, hodím ti tam nejaké svoje receptíky na 90dňovku

teda ja neviem ja ked som ju drzala schudla som za dva mesiace 12 kil.a nic sa mmi nevratilo a je tomu rok akurat teraz som pribrala na sviatky 2 kila.ale cvicievam tak ta dam dole a hadam aj nieco naviacMajcaRia píše:babenky ja vás nechcem znechutiť...len tak rozmýšľam nad tou vašou dietou...oplatí sa ju držať...neskúsite niejakú inú...moje dve segry ju držali a ked prestali pribrali ešte viac ako mali predtým...jojo-efekt sa im vždy vrátil po tej diéte...a nedržali ju len raz ale aspoň moja jedna segra 5krát ked nie viac...a druhá teraz začína 2krát...a pritom na nich nikdy nevidím žeby im to pomohlo dlhodobejšie..ked tie kilá napokon sa vrátia...tak si myslím že je to trocha oničom...a to trápenie vyjde na zmar...radšej papkajte pravidelne, a veľa pohybu podľa mňa to je omnoho lepšie než niejaká dieta