Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od Ljublju » Ned Aug 02, 2009 2:29 pm

snehurva píše:Ja sama neviem čo robit nechcem sestre zle ale ani kubovi a samovi. Rozmyšlame nad tym mamka sestranica a ja takže mi jej chceme pomoct. Jasne že by som na net nedala sestru ako bije svoje deti. Len som chcela tej neveriacej osobe poslat fotto ako vyzeraju jej deti. Potom by mala iny usudok.
Na začiatku temy som napisala že tu budu aj taky ludia ktory ma budu chciet potopit,strapnit a mala som pravdu. Iba sisu22 ma tu ponižuje. Krby sa tak bala o svoje deti a niekomu pomoct uvidela by že to je drina.

snehurva a nemozte si tie deti ty a sestrenica zobrat na par dni k sebe?Ako na prazdniny?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 2:39 pm

Keby ste boli v mojej kožy a prizerali by ste sa na sestru ako nechava svoje deti trpiet neviem ako by to dopadlo.
Je normalne aby krsna povedala krsniatku,, Ked tomino spravy niečo samovi ja mu to vratim ale silnejšie,,

Sisu22 pozri sa na to takto. Ja mam 18 a sestra ma 20 a nikdy som nechodivala nikoho udavat. Už od 16 chodim po sudoch kvoli malemu aby mi ho zverili. Aby som sa mohla o neho starat. A zasa kvoli tomu aby sme sa mohli zosobašit. Všetko to utychlo tesne pred17. Prvu matersku som dostala ked mal mali 10 mesiacov a ani kočikove nie. Chodila som do školy a pritom mala doma babo. Tedy to sestre nepreskakovalo ona ešte nemala kuba bola len tehula. A ja som každe 3 hodiny byvala hore a rano o 5 stavala na autobus. Do 3 škole a zas tak dalej. O maleho som sa starala sama lebo som byvala ešte u matky. Ona nema rada deti a preto maleho nevzala ani do ruk. Sestra chodievala každe rano na bytovku a pobede preč. S mužom som sa stretla až večer ked prišiel z roboty. A odišla som byvat preč až ked mal maly 5 mesiacov. A doteraz byvam tu a nikto mi nepomaha. A všetko stiham. Venovat sa rodine každy den varit upratovat atd. Tak ked nemam poriadne ani času na zviš prečo by som si všetko vymislela? Ved ja nemam poriadne čas ani na kamošky. Ked pridu jedine za mnov a pohraju sa z malym a ja sa s nimy odreagujem. A ked vždy prišla sestra po nej to tu ostalo alo po tornade. Všade chrupky a bordel. A ked niečo kubo spravil tak ho tu pred celov ulicov strestala. Tak sisu22 rozmyšlaj. Mysliš že by som to tu robila na priek aby som bola stredom pozornosti?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 2:44 pm

Ljublju píše:
snehurva píše:Ja sama neviem čo robit nechcem sestre zle ale ani kubovi a samovi. Rozmyšlame nad tym mamka sestranica a ja takže mi jej chceme pomoct. Jasne že by som na net nedala sestru ako bije svoje deti. Len som chcela tej neveriacej osobe poslat fotto ako vyzeraju jej deti. Potom by mala iny usudok.
Na začiatku temy som napisala že tu budu aj taky ludia ktory ma budu chciet potopit,strapnit a mala som pravdu. Iba sisu22 ma tu ponižuje. Krby sa tak bala o svoje deti a niekomu pomoct uvidela by že to je drina.

snehurva a nemozte si tie deti ty a sestrenica zobrat na par dni k sebe?Ako na prazdniny?

predstavte si stary dom a tam žije matka s 11 detmi a ony ešte zo svojimy. Ked zomrela babka jej dety sa odstahovali a ostala tam len jej cera a 3synovia s rodinu. Dvaja su ožrany bez žien a deti. A sestranica Martina tam žije s matkov a vnučkov A ony maju len malu kuchinku 1izbu čo použivaju a ostatne preplnene skrinamy. A aj keby chcela ona ich neda. Bala by sa že by ju niekto udal
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 2:47 pm

snehurva píše:Keby ste boli v mojej kožy a prizerali by ste sa na sestru ako nechava svoje deti trpiet neviem ako by to dopadlo.
Je normalne aby krsna povedala krsniatku,, Ked tomino spravy niečo samovi ja mu to vratim ale silnejšie,,

Sisu22 pozri sa na to takto. Ja mam 18 a sestra ma 20 a nikdy som nechodivala nikoho udavat. Už od 16 chodim po sudoch kvoli malemu aby mi ho zverili. Aby som sa mohla o neho starat. A zasa kvoli tomu aby sme sa mohli zosobašit. Všetko to utychlo tesne pred17. Prvu matersku som dostala ked mal mali 10 mesiacov a ani kočikove nie. Chodila som do školy a pritom mala doma babo. Tedy to sestre nepreskakovalo ona ešte nemala kuba bola len tehula. A ja som každe 3 hodiny byvala hore a rano o 5 stavala na autobus. Do 3 škole a zas tak dalej. O maleho som sa starala sama lebo som byvala ešte u matky. Ona nema rada deti a preto maleho nevzala ani do ruk. Sestra chodievala každe rano na bytovku a pobede preč. S mužom som sa stretla až večer ked prišiel z roboty. A odišla som byvat preč až ked mal maly 5 mesiacov. A doteraz byvam tu a nikto mi nepomaha. A všetko stiham. Venovat sa rodine každy den varit upratovat atd. Tak ked nemam poriadne ani času na zviš prečo by som si všetko vymislela? Ved ja nemam poriadne čas ani na kamošky. Ked pridu jedine za mnov a pohraju sa z malym a ja sa s nimy odreagujem. A ked vždy prišla sestra po nej to tu ostalo alo po tornade. Všade chrupky a bordel. A ked niečo kubo spravil tak ho tu pred celov ulicov strestala. Tak sisu22 rozmyšlaj. Mysliš že by som to tu robila na priek aby som bola stredom pozornosti?

ja by som sa nikdy na take nieco neprizerala!!!! Ved to je nehorazne!Nejde o to,ci si chodila niekoho udavat alebo nie,ale ked sama vidis,ze slovami jej nepomozes,tak ti nic ine neostava!Nejde o stredobod pozornosti. To ako to zvladas(myslim tvoju situaciu),to je super,ale naco sa teda tomu prizeras? neni ti proti srsti pozerat sa ako decka trpia???Preboha spamataj sa!Ak nemas kedy a ako ist na socialku kontaktuj policajtov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 2:49 pm

sisu22 píše:

lenze ak to je tak ako pises,ine ti neozstava! Mas dufam,rozum aby si sa len neprizerala, ale nieco podnikla.
ja ta neponizujem,len som vyjadrila svoj nazor,pozeram sa na nec z viacerych stran,nie len podla textu,ale premyslam a uvazujem :!: a napisala som,akceptuj aj ine nazory.
Sestra,kedze pises ze je taka,vobec by mi jej nebolo luto, tu (opat)ako to pravda je,ide predovsetkym o tie decka,tak sa neprizeraj,je to sice tazke,ale za par rokov ti pridu podakovat.

vieš to su maleho tomina bratraci a moj maly je zavisli na kubovi. Od malička boli spolu a vyrastali lenže teraz je sestra naštvana a nedovoli sa hrat s nym. A ked sa pozeram na maleho je mu smutno a plače že nemože ist za kubom
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 2:51 pm

snehurva píše:
sisu22 píše:

lenze ak to je tak ako pises,ine ti neozstava! Mas dufam,rozum aby si sa len neprizerala, ale nieco podnikla.
ja ta neponizujem,len som vyjadrila svoj nazor,pozeram sa na nec z viacerych stran,nie len podla textu,ale premyslam a uvazujem :!: a napisala som,akceptuj aj ine nazory.
Sestra,kedze pises ze je taka,vobec by mi jej nebolo luto, tu (opat)ako to pravda je,ide predovsetkym o tie decka,tak sa neprizeraj,je to sice tazke,ale za par rokov ti pridu podakovat.

vieš to su maleho tomina bratraci a moj maly je zavisli na kubovi. Od malička boli spolu a vyrastali lenže teraz je sestra naštvana a nedovoli sa hrat s nym. A ked sa pozeram na maleho je mu smutno a plače že nemože ist za kubom

tazko ti pomoct,ked nesuhlasis ani z jednym ani druhym..je jasne ze tomu treba nieco aj obetovat,ale sorry,neurobit to pretoze tvoj maly je na Jakuba zvyknuty,mi dojde dost primitivne....to co teraz na ukor toho aky sa hrali budes pozerat ako ich ich matka otlka???
vidis,a prave pretoto mi to je podozrive....lebo vzdy ked padne navrh ako by si to mohla zmenit,hned hodis dalsiu vec preco "nie".
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 2:57 pm

Nie ja nič nepridavam nevihibam sa reči o socialke ja som chcela počut niečo čo možem ešte spravit. Zajtra by sme chceli ist z martinu na tu socialku včera sme sa rozpravali. A ja sne že som len neprizerala ako ich otlka. Kuba som vždy zobrala. Ale on sa jej boji ale aj tak chce byt len pri nej. Držte mi palce na zajtra. Najprv sme rozmyšlali aj s mamkov že pojdeme za starostkov. Ale ako som pisala na nu neni spolah. Tak skusime tu socialku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 2:59 pm

snehurva píše:Nie ja nič nepridavam nevihibam sa reči o socialke ja som chcela počut niečo čo možem ešte spravit. Zajtra by sme chceli ist z martinu na tu socialku včera sme sa rozpravali. A ja sne že som len neprizerala ako ich otlka. Kuba som vždy zobrala. Ale on sa jej boji ale aj tak chce byt len pri nej. Držte mi palce na zajtra. Najprv sme rozmyšlali aj s mamkov že pojdeme za starostkov. Ale ako som pisala na nu neni spolah. Tak skusime tu socialku.

starostka s tym figu urobim,viem ake to je na dedine....keby aspon k psychologovi chcela ist,urcite by jej pomohol.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 3:01 pm

psychologa som navrhla na margo toho,ze ten maly ju chce aj napriek otlkaniu...len pochybujem ze by o tom otvorene hovorila. Takto by sa to cez socialku riesit nemuselo..len je otazne ak to trva,ako dlho to trva
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 3:02 pm

Sisu prečo si furt proty mne? Ja chcem tym malym pomoct. Neni som v tom sama pomože mi matka a martina. Neska idem s babami von a skusim prehovorit aby mi s tym pomohli.

No mi už ideme preč ale večer pridem. Ak je niekto z opoja tak sa tam stretneme. Ahojte
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Ned Aug 02, 2009 3:05 pm

sisu22 píše:psychologa som navrhla na margo toho,ze ten maly ju chce aj napriek otlkaniu...len pochybujem ze by o tom otvorene hovorila. Takto by sa to cez socialku riesit nemuselo..len je otazne ak to trva,ako dlho to trva

8mesiacov bola tehotna a samo ma teraz 3 mesiace takže to trva 11mesiacov. Ale ona prišla byvat k mamke ked sa jej narodil samo. Do tedi byvala bučanoch. Takže mi to tu trpime 3mesiace.
Mamka hovori že jej može šibat s toho že neje a je velmi chuda a na modzgu nema žiadny tuk.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 3:09 pm

snehurva píše:Sisu prečo si furt proty mne? Ja chcem tym malym pomoct. Neni som v tom sama pomože mi matka a martina. Neska idem s babami von a skusim prehovorit aby mi s tym pomohli.

No mi už ideme preč ale večer pridem. Ak je niekto z opoja tak sa tam stretneme. Ahojte

ak mas pocit ze proti tebe nieco mam,mylis sa.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 3:10 pm

snehurva píše:
sisu22 píše:psychologa som navrhla na margo toho,ze ten maly ju chce aj napriek otlkaniu...len pochybujem ze by o tom otvorene hovorila. Takto by sa to cez socialku riesit nemuselo..len je otazne ak to trva,ako dlho to trva

8mesiacov bola tehotna a samo ma teraz 3 mesiace takže to trva 11mesiacov. Ale ona prišla byvat k mamke ked sa jej narodil samo. Do tedi byvala bučanoch. Takže mi to tu trpime 3mesiace.
Mamka hovori že jej može šibat s toho že neje a je velmi chuda a na modzgu nema žiadny tuk.

mamka nech nekvaka voloviny :wink: sibat jej s toho ze neje moze,ja ked som hladna,tiez som nervna :lol: teraz vazne, s tymto sa netrba zahravat,treba odbornu pomoc :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

mladucke matky

od inguli » Ned Aug 02, 2009 3:54 pm

ja by som len tolko k tomu dodala ze ak ta naozaj zaujimaju tie deticky tvojej sestry tak nie tu stracaj cas ale hned napis alebo chod na socialku tvoja sestra nie je clovek ale zviera nehnevaj sa!!!!!!!a nezasluz si i ani psa nie to este deti.
Naposledy upravil inguli dňa Ned Dec 20, 2009 10:02 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martula1 » Ned Aug 02, 2009 5:35 pm

vážne nechápem prečo ste doteraz nič nespravila...nehnevajte sa,ale je vidieť,že máte 18 rokov.... sestra nesestra asi by som ju dorazila a to som použila ešte mierne slovo....Malženice aj Bučany poznám...bývala a vyrastala som kúsok odtiaľ....zo všetkým čo píše sisu súhlasím
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť