Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 11:48 am

Práve pečiem palacinky,myslim si že si asi jednu dam na obed alebo dve???A ta super čokoládova poleva!No musím ochutnať či som ju dobru urobila,no nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Uto Jan 06, 2009 1:14 pm

Vivera,ty máš 90dňovú,však? Kedy sa môže ryža.Ja to mám z internetu a nebolo tam všetko.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Uto Jan 06, 2009 1:27 pm

Ryžu možeš vždy po bielkovinách čiže druhý den.......prvý maso alebo mliečne výrobky ale nie spolu, druhý den ryža alebo zemiaky zo zeleninou alebo strukovinami, tretí den niečo od múky ( nejaký posúch alebo pizzu zeleninovú) alebo cestoviny, štvrtý den iba ovocie alebo zeleninku a potom sa to opakujem.....máš aj recepty? Ja si myslím že sa tam dá vybrat jáááj by som zabudla..tretí den na večeru možeš jeden kúsok torty alebo tri linecké koláčiky alebo tri kopčeky zmrzliny a tabličku horkej čokolády
paradajka, aj tak tam zostali tie ranajky ale kávička bola inak už som aj po obede a ideme vybehnút von :P A VYDRŹ, ŹIADNE PALACINKY :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Uto Jan 06, 2009 2:08 pm

vivera píše:Ryžu možeš vždy po bielkovinách čiže druhý den.......prvý maso alebo mliečne výrobky ale nie spolu, druhý den ryža alebo zemiaky zo zeleninou alebo strukovinami, tretí den niečo od múky ( nejaký posúch alebo pizzu zeleninovú) alebo cestoviny, štvrtý den iba ovocie alebo zeleninku a potom sa to opakujem.....máš aj recepty? Ja si myslím že sa tam dá vybrat jáááj by som zabudla..tretí den na večeru možeš jeden kúsok torty alebo tri linecké koláčiky alebo tri kopčeky zmrzliny a tabličku horkej čokolády
paradajka, aj tak tam zostali tie ranajky ale kávička bola inak už som aj po obede a ideme vybehnút von :P A VYDRŹ, ŹIADNE PALACINKY :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ďakujem.Nikdy som nedržala dietu,až teraz po preležanom 3.tehu mám prodlém zhodiť,ale ani nepriberám.Keď máš nejaké dobré recepty tak daj. Budem rada.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 2:15 pm

vivera píše:Ryžu možeš vždy po bielkovinách čiže druhý den.......prvý maso alebo mliečne výrobky ale nie spolu, druhý den ryža alebo zemiaky zo zeleninou alebo strukovinami, tretí den niečo od múky ( nejaký posúch alebo pizzu zeleninovú) alebo cestoviny, štvrtý den iba ovocie alebo zeleninku a potom sa to opakujem.....máš aj recepty? Ja si myslím že sa tam dá vybrat jáááj by som zabudla..tretí den na večeru možeš jeden kúsok torty alebo tri linecké koláčiky alebo tri kopčeky zmrzliny a tabličku horkej čokolády

Ja spm si tie palacinky dala 2.Boze idem cvičiť ,neodolala som.Zrobim 20 brusakov a 20 drepov.Myslim si ,že na začiatok je to až až..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 3:09 pm

Tak som si zacvičila,bože zajtra budem mať svalovku,pridala som ktomu viac cvikov a už som táááááááááááka unavená.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Uto Jan 06, 2009 4:02 pm

paradajka píše:Tak som si zacvičila,bože zajtra budem mať svalovku,pridala som ktomu viac cvikov a už som táááááááááááka unavená.
No vidíš.Mala si si dať len jednu palacinku a bez čokolády a nemusela si toľko cvičiť.Ale pre zdravie je to super.Ja si tiež rada zacvičím,len samú ma to veľmi nebaví :evil: :evil: :evil: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Uto Jan 06, 2009 4:03 pm

no paradajocka stalo ti to za to.ja prave pozeram film Dartadanovova dcera(ako traja musketiery)a ta je ohybna az moc,s toho svalovicu nedostanem :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Uto Jan 06, 2009 4:05 pm

a narobili ste mi take chute ze idem spravit zopar palaciniek.mnaaaam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Diéta

od Andy80 » Uto Jan 06, 2009 4:06 pm

Ahojte baby. Píšem tu po prvykrát. Aj ja som začala 90 dňovku včera, lebo potrebujem už naozaj schudnúť. A viete čo, od včera rána mám o kilo menej. Ale som hladná!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 4:08 pm

Super,gratulujem,ja som sa este navažila,nechavam si to az na pondelok.Dufam,ze ma to potom neodradí.Ale donutila som sa zacvičiť a to je prvý krok k uspechu si myslím. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Diéta

od martuskab » Uto Jan 06, 2009 4:58 pm

Andy80 píše:Ahojte baby. Píšem tu po prvykrát. Aj ja som začala 90 dňovku včera, lebo potrebujem už naozaj schudnúť. A viete čo, od včera rána mám o kilo menej. Ale som hladná!
Ja ju držím tiež od včera,ale nie som hladná :lol: :lol: :lol: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Uto Jan 06, 2009 6:07 pm

Tak čo ako ste sa dnes držali???Ja som prave dojedla salat z cinskej kapustičky a normalne som ho ano nedojedla.Uz nevladzem,asi sa mi stiahol žaludok.No a dnes už budem piť iba čajiček samozrejme bez cukru.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lianka » Uto Jan 06, 2009 6:28 pm

Chvalim ta :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Uto Jan 06, 2009 6:33 pm

no vidiš paradajka už máš stoho cvičenia určite cm dole :) .......ja by som si zase dala nejaký alkohol, je to zvlášte lebo ked možem tak ma to ani nenapadne
už som tiež po večery a už sa budem nalievat iba tým roibosom ale aspon s maličkou troškou medíku a samozrejme kafé, to mi zaženie hlad 8)
Aj sme sa boli s malou sánkovat, som premrzla jak hov.do teraz sa tu zhrievam pri radiátore.......inak dnes mám nejakú depku, neviem čim to je ale mám silné nutkanie zhrešit......idem radšej ponahadzovat nejaké veci do albumčeka, to ma aspon zamestná :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť