MajcaRia píše:dobré kočky idem aj ja hajať papa
dobru aj tebe a zajtra testuj testuj a ak nic tak do postele a hybaj na vec
MajcaRia píše:dobré kočky idem aj ja hajať papa

MartinaGinov píše:Baby, už všetky spinkáte? Júúúúj, moja malá spí, a ja nejak nemôžem zaspať

bubufo píše:MajcaRia píše:dobré kočky idem aj ja hajať papa
dobru aj tebe a zajtra testuj testuj a ak nic tak do postele a hybaj na vec

lulyinka píše:baby co idete hajat tak dobru nocku...
martinka ja som tu ja poslednu dobu nemozem spat asi spln mesiaca robi na mna svoje hehe

lulyinka píše:mozno ze aj zavijam ked spim hehe.....auuuuuuuuuuuuuu......

lulyinka píše:Majca noo to by bolo keby som klakla pred neho.....hehe....bojim sa...neviem coho asi toho ze je to jedno ci by sme zili spolu tak by ma mohol nechat...alebo ci by sme boli svoji...je to nejak vo mne..asi som hlupa ze tak rozmyslam ..ale velmi dlho mi trvalo kym som zacala verit muzom...ex mi strasne ublizil...a nie len mne ale aj malej.... by som mohla zalozit temu o nom....![]()
![]()

bubufo píše:lulyinka píše:mozno ze aj zavijam ked spim hehe.....auuuuuuuuuuuuuu......
to by ti uz asi susedia dali vediet

bubufo píše:MartinaGinov píše:Baby, už všetky spinkáte? Júúúúj, moja malá spí, a ja nejak nemôžem zaspať
jaaaa nespiiiiiim

MartinaGinov píše:bubufo píše:MartinaGinov píše:Baby, už všetky spinkáte? Júúúúj, moja malá spí, a ja nejak nemôžem zaspať
jaaaa nespiiiiiim
No faj, aspon niesom sama, ešte tak možno pol hoďky potiahnem a pojdem asi sa uložiť k malej, možno zaspím ........ no čo baby zajtra varíte? Ja mám túto dilemu každý den

lulyinka píše:Majca noo to by bolo keby som klakla pred neho.....hehe....bojim sa...neviem coho asi toho ze je to jedno ci by sme zili spolu tak by ma mohol nechat...alebo ci by sme boli svoji...je to nejak vo mne..asi som hlupa ze tak rozmyslam ..ale velmi dlho mi trvalo kym som zacala verit muzom...ex mi strasne ublizil...a nie len mne ale aj malej.... by som mohla zalozit temu o nom....![]()
![]()