sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
sisu, si nasa, tak ta tu vitame a dufam, ze nas nepodrazis.......![]()
![]()
![]()
![]()
chcela som podporit paradajku,aj som to s nou prezivala a ta zaba zhresila![]()
![]()
![]()
s palacinkou

dannii píše:cviling,orechy mozes dat do mrazaku a nic sa im nestane

Ahojte kočky.paradajka píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s palacinkou
Tak som se dnes postavila na vahu a ja son neschudla ani1 kg!!!!!!!!!!Tak som sa nasr...,že som si naložila dukatove buchtičky,bolo mi do plaču...Je to mozne????![]()
Inac fajn receptiky prilozte este nieco,už som si aj zaznamenala,ze vyskusam.

martuskab píše:Ahojte kočky.paradajka píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s palacinkou
Tak som se dnes postavila na vahu a ja son neschudla ani1 kg!!!!!!!!!!Tak som sa nasr...,že som si naložila dukatove buchtičky,bolo mi do plaču...Je to mozne????![]()
Paradajka,treba sa merať v cm,mne tiež neubudlo ani kilo ale aspoň 1cm.A na váhe to bude vidno neskôr.Ty to nemôžeš,teda nesmieš vzdať![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My sme sa pridali s tebou chudnúť,tak nemôžeš sklamať.Ok?????
Už žiadne palacinky ani buchtičky,ale ovocie a zeleninka a zachvílu z nás bubú zajačikovia z Playboya![]()
![]()
![]()
![]()
.

sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik

:bubufo píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
daj si facku

Ty si zo Šuňavy?sunava píše:no ahojte,aj ja chcem schudnut, aspon 3 kilá ,a darmo jem menej a cvicím viac , mám pocit ze je to iba horsie. Ked si pomyslim, že pred pár rokmi som sa snažila jest ako debil len aby som pribrala, čo som sa hanbila nost mini jak som bola chudá, a teras !!!![]()

bubufo píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
daj si facku

cvilinge píše:baby od včera ste niekde nevideli,nepočuli o MajciRii? Po tom teste ju niet. Či šla k lekárovi?

paradajka píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:ja sa citim strasne trapne ked mam isto do tejto temy...este si budete mysliet ze sa vam vysklebujemale ja som ako prutik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s palacinkou