MajcaRia píše:martuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skoro ma dnes s tých kráv na Blackliste porazilo.To už nieje normálne.
kočky a kde???? aj ja si to chcem pozrieť!!!diky
RYBKA 1703
MajcaRia píše:martuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mojenko ta tema s Holevi,hnusna vypocitava zlodejkaMajcaRia píše:dannii píše:zlodejka,v tej teme tusimMajcaRia píše:martuskab píše:Ahojte.No žienky nemáte čo robiť,len pol dňa pri PC sedieť a klebetiť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zlodejka???nič také tu nevidím, ale ináč aj v tej o mamine s nickom rybka...dosť ostro rozprávali..to ste si kukli???

MartinaGinov píše:Jak pozerám, tak pozerám, nikde nikoho![]()
![]()

paradajka píše:MartinaGinov píše:Jak pozerám, tak pozerám, nikde nikoho![]()
![]()
![]()
![]()
Už som tuuuu
![]()
Tak co ako pokracujeme v diete??Asi nikdo nijako .lebo ako čitam tak same varenie,jedenie.Idem pozriét kde mam tu knihu na tu 90-dnovu dietu,lebo to neni mozne za tyzden ani kilo dole.?

bubufo píše:paradajka píše:MartinaGinov píše:Jak pozerám, tak pozerám, nikde nikoho![]()
![]()
![]()
![]()
Už som tuuuu
![]()
Tak co ako pokracujeme v diete??Asi nikdo nijako .lebo ako čitam tak same varenie,jedenie.Idem pozriét kde mam tu knihu na tu 90-dnovu dietu,lebo to neni mozne za tyzden ani kilo dole.?
ahojte
neblazni. kdeze za tyzden aby si schudla, prve vysledky cakaj tak o mesiac...to pojde rychlo pototm sa to zastavi a pojde postupne
ak by si schudla za tyzden to bybola blbost to by znamnealo ze hladujes nic nejes, potom by si zacala jest a mas 5 nazad