Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od martuskab » Pon Jan 12, 2009 12:01 am

MartinaGinov píše:
martuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase trošku :lol: worčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr :wink: :wink: :wink: .

Aj pri diétke môžeš syr, no nie údený :lol:
Ahoj Martinka.Ale nie pri 90dňovej,teda len na prvý deň.ale to by som nemohla mäsko a to ja tadšej vydržím bez syra.A aj som si myslela,že mi ho nikto nezje :twisted: :twisted: :twisted: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 12, 2009 12:04 am

martuskab píše:
MartinaGinov píše:
martuskab píše:No a šalátik? Dáš šalát,paradajku,papriku,uhorku môžeš aj kukuricu a čo máte radi. TRošku posolíš,trošku olivový olej,trošku ocot,zase trošku :lol: worčester a máličko vody.Pustí šťavu a ked nemáš dietu je super do toho nastrúhať údený syr :wink: :wink: :wink: .

Aj pri diétke môžeš syr, no nie údený :lol:
Ahoj Martinka.Ale nie pri 90dňovej,teda len na prvý deň.ale to by som nemohla mäsko a to ja tadšej vydržím bez syra.A aj som si myslela,že mi ho nikto nezje :twisted: :twisted: :twisted: .

Aha, no neviem ako to je pri 90 dnovej ....... a kolko si zhodila?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 12, 2009 12:07 am

Za jeden týždeň 1kg :oops: :oops: :oops: ,ale priznám sa nedodržujem presne a práve mi tu mangel dráždil chuťové bunky jedlom :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 12, 2009 12:11 am

martuskab píše:Za jeden týždeň 1kg :oops: :oops: :oops: ,ale priznám sa nedodržujem presne a práve mi tu mangel dráždil chuťové bunky jedlom :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:

Ale ved 1kg je super, aspon schudneš narvalo a pomalšie to nevadí, do leta to stihneme .... ja tiež len kilo .... a cvičíš?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pon Jan 12, 2009 12:13 am

Cvičím ale len trošku,malý za mnou stále leze a ked buba musím stíhať iné veci čo s ním nestihnem.A ty?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 12, 2009 12:25 am

martuskab píše:Cvičím ale len trošku,malý za mnou stále leze a ked buba musím stíhať iné veci čo s ním nestihnem.A ty?

Ja takisto, no ja cvičím večer s malou na postelli, ona sa vyvaluje pri mne a ja cvičím, dnes cvičila som mnou :lol: :lol: :lol: liezla po mne, bláznila sa :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Pon Jan 12, 2009 12:30 am

martuskab píše:
Jarka29 píše:
skusim...ja neviem robit ziadne salaty len obyc uhorkovy,ale musim zacat aj nejake taketo a est aj s dressingami....ja neviem dochutit poriadne tu zeleninku a je to potom plane :oops:
Ja som niekedy tiež robila len uhorkový,ale moja mamka žije ešte v Taliansku a oni robia vynikajúce šaláty,tak sa to tak trošku prenieslo.Hlavne nedať veľa,fakt trošku :lol: :lol: :lol: .
vELA COHO?OLEJA?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Pon Jan 12, 2009 12:33 am

MartinaGinov píše:
martuskab píše:Cvičím ale len trošku,malý za mnou stále leze a ked buba musím stíhať iné veci čo s ním nestihnem.A ty?

Ja takisto, no ja cvičím večer s malou na postelli, ona sa vyvaluje pri mne a ja cvičím, dnes cvičila som mnou :lol: :lol: :lol: liezla po mne, bláznila sa :lol:
No ja som este nezacala cvicit,akosi nestiham pri detoch.... :oops: musim sa uz konecne nastartovat....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 12, 2009 12:43 am

Jarka29 píše:
MartinaGinov píše:

No ja som este nezacala cvicit,akosi nestiham pri detoch.... :oops: musim sa uz konecne nastartovat....

Ono stačí tých 15 - 20 minút denne, aj večer ... ked sa dá
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 12, 2009 12:44 am

No baby, idem spať, dobrú nocku :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jarka29 » Pon Jan 12, 2009 12:46 am

Dobru.....mne sa este nechce uzivam si to tichucko :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Pon Jan 12, 2009 9:30 am

Dobre ránko :wink:
Pridavam moj oblubeny salatik na kazdý večer-
čínska kapusta,kukurica,paradajka,olej,sol.vsetko nakrajat pomiesat,super.Jem ho uz dlho a este som sa neprejedla
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pon Jan 12, 2009 9:55 am

dobre ranky, zabky, ako sa mate? chcela som sa vecer pripojit do klubu zavislacok, ale krpaty vajciacik vrestal o dusu, tak som nemala sancu,,,,vidim, ze tu sa chudne o zivot, no ja ani netusim, ci som nieco zhodila, ale podla veci to vyzera, ze aj ano, volajako su mi o kustik volnejsie.. :D alebo si to iba namyslam, aby som sa pred vami vytiahla :?:
:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pon Jan 12, 2009 10:57 am

paradajka píše:Dobre ránko :wink:
čínska kapusta,kukurica,paradajka,olej,sol.vsetko nakrajat pomiesat,super.Jem ho uz dlho a este som sa neprejedla

Ahojky, aj ja taký robím, a ešte k tomu dávam papriku, prípadne uhorku ... mňamky a nikdy som sa ho neprejedla a hodí sa ku všetkému, minule som si tak dala kurací rezeňa a tento šalátik ... mňamky :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Jan 12, 2009 11:05 am

MartinaGinov píše:
paradajka píše:Dobre ránko :wink:

Ahojky, aj ja taký robím, a ešte k tomu dávam papriku, prípadne uhorku ... mňamky a nikdy som sa ho neprejedla a hodí sa ku všetkému, minule som si tak dala kurací rezeňa a tento šalátik ... mňamky :lol: :lol: :lol:
a ja tam lubim este olivy a cotagee chees :wink: a este DOBRE RANKO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť