janakat píše:Ahojky cica čo máš nové ako sa máš predstav si ja som nedávno prišla zo salaša boli sme na syr a žinčicusisu22 píše:dobry vecer zabky,len som sem nakukla![]()
![]()

čo sa deje sisu stalo sa ti niečo alebo ti niekto ublížil : povedz vybavím si to snímsisu22 píše:janakat píše:Ahojky cica čo máš nové ako sa máš predstav si ja som nedávno prišla zo salaša boli sme na syr a žinčicusisu22 píše:dobry vecer zabky,len som sem nakukla![]()
![]()
dnes toho vela nenapisem....asi vam to budem kazit naladu..pojdem off

janakat píše:čo sa deje sisu stalo sa ti niečo alebo ti niekto ublížil : povedz vybavím si to snímsisu22 píše:janakat píše:Ahojky cica čo máš nové ako sa máš predstav si ja som nedávno prišla zo salaša boli sme na syr a žinčicusisu22 píše:dobry vecer zabky,len som sem nakukla![]()
![]()
dnes toho vela nenapisem....asi vam to budem kazit naladu..pojdem off![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ježiš prepáč za moje hlúpe reči. A prímy odo mňaˇÚPRIMNÚ SÚSTRASŤ a čo sa stalo ak sa smiem spýtaťsisu22 píše:janakat píše:čo sa deje sisu stalo sa ti niečo alebo ti niekto ublížil : povedz vybavím si to snímsisu22 píše:janakat píše:Ahojky cica čo máš nové ako sa máš predstav si ja som nedávno prišla zo salaša boli sme na syr a žinčicusisu22 píše:dobry vecer zabky,len som sem nakukla![]()
![]()
dnes toho vela nenapisem....asi vam to budem kazit naladu..pojdem off![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zabil sa mi bratranec...v nedelu...a do poslednej chvile som tomu neverila...az dnes,ked ho previezli do Kutov

Je my to strašne ľúto. Sisu ja už pomaličky pôjdem prajem ti dobrú nocku a drž sa...A baby taktiež vám prajem dobrú nockusisu22 píše:nemas sa zaco ospravedlnovat...ved si nevedela...bolo to aj v spravach...zabil sa na motorke...za Kutami...

janakat píše:Veľmi sa nemám čím chváliť zatiaľ som ešte neschudla z čoho mám nervy . A ty pipulka naša zlatá ako sa máš už som si myslela že sa ti niečo stalo ale čítala som že si aj ty hodovala![]()
![]()
![]()
![]()
A ináč mrkla som aj ja na tie pozvánky na začiatočníčku sú super