Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od janakat » Uto Sep 30, 2008 10:28 pm

Veľmi sa nemám čím chváliť zatiaľ som ešte neschudla z čoho mám nervy . A ty pipulka naša zlatá ako sa máš už som si myslela že sa ti niečo stalo ale čítala som že si aj ty hodovala :P :P :P :P :P A ináč mrkla som aj ja na tie pozvánky na začiatočníčku sú super
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Sep 30, 2008 10:33 pm

janakat píše:
sisu22 píše:dobry vecer zabky,len som sem nakukla
Ahojky cica čo máš nové ako sa máš predstav si ja som nedávno prišla zo salaša boli sme na syr a žinčicu :D :D :D

dnes toho vela nenapisem....asi vam to budem kazit naladu..pojdem off
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Uto Sep 30, 2008 10:37 pm

sisu22 píše:
janakat píše:
Ahojky cica čo máš nové ako sa máš predstav si ja som nedávno prišla zo salaša boli sme na syr a žinčicu :D :D :D

čo sa deje sisu stalo sa ti niečo alebo ti niekto ublížil : povedz vybavím si to sním :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Sep 30, 2008 10:39 pm

janakat píše:
sisu22 píše:
janakat píše:

čo sa deje sisu stalo sa ti niečo alebo ti niekto ublížil : povedz vybavím si to sním :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

zabil sa mi bratranec...v nedelu...a do poslednej chvile som tomu neverila...az dnes,ked ho previezli do Kutov :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Uto Sep 30, 2008 10:44 pm

sisu22 píše:
janakat píše:
sisu22 píše:
janakat píše:

zabil sa mi bratranec...v nedelu...a do poslednej chvile som tomu neverila...az dnes,ked ho previezli do Kutov :cry:
Ježiš prepáč za moje hlúpe reči. A prímy odo mňaˇÚPRIMNÚ SÚSTRASŤ a čo sa stalo ak sa smiem spýtať :?: :?: :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Sep 30, 2008 10:48 pm

nemas sa zaco ospravedlnovat...ved si nevedela...bolo to aj v spravach...zabil sa na motorke...za Kutami...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Sep 30, 2008 10:55 pm

Úprimnú sústrasť sisu22. Je mi to ľúto a teraz už viem, prečo si taká bez nálady. Drž sa......
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Uto Sep 30, 2008 10:59 pm

hm,idem sa snazit spat....malemu idu dalsie zuby,kazdu chvilu je hore...uz aby bolo rano...caute zabky....dobru noc
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Uto Sep 30, 2008 11:00 pm

sisu22 píše:nemas sa zaco ospravedlnovat...ved si nevedela...bolo to aj v spravach...zabil sa na motorke...za Kutami...
Je my to strašne ľúto. Sisu ja už pomaličky pôjdem prajem ti dobrú nocku a drž sa...A baby taktiež vám prajem dobrú nocku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Uto Sep 30, 2008 11:00 pm

janakat píše:Veľmi sa nemám čím chváliť zatiaľ som ešte neschudla z čoho mám nervy . A ty pipulka naša zlatá ako sa máš už som si myslela že sa ti niečo stalo ale čítala som že si aj ty hodovala :P :P :P :P :P A ináč mrkla som aj ja na tie pozvánky na začiatočníčku sú super

Ale nič sa mi nestalo :lol: , len som mala kopec starostí a na Vás som si nemohla nájsť čas :roll: , ospravedlnujem sa :idea: .Už sa to nestane :wink: . ďakujem krásne za pochvalu - snažila som sa ako sa len dalo..... :) :lol: :lol: :lol: :lol:
A ked sme už pri tom- mám necelé 2 týždne na to ,aby som zhodila 10kg!!!nemáte niekto nejakú super rýchlu diétu :?: :?: :?: :?: , okrem toho, že mi poviete, že "nežer!!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na steperi som nebola už ani nepamäatám - jednoducho lenivá som ako taká svi@ňa!!!!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Okt 01, 2008 12:17 pm

10kg za 2 tyzdne??? :shock: :shock: :shock: To je asi nemozne... :? A preco tak rychlo?Caka ta nejaka akcia??? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Str Okt 01, 2008 12:41 pm

hej čaká- a nie jedna.....!!!!!!! A ked som sa na to chystala do teraz a nič z toho nebolo, tak to chcem teraz dobehnuť...Ale pravdepodobne to bude vyzerať tak, že sa na to vyp@rdnem a sadnem si radšej k Vám (ako do teraz ) a budem vypisovať :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Okt 01, 2008 1:03 pm

Nie,nesadni si k nam,musis sa obohacovat aj kulturne /grc party a ine.../!!!! :lol: :lol: :lol: My mame za 2 tyzdne pozvanie na svadbu,uz sa tesim!!! :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Okt 01, 2008 7:49 pm

hALOOOOOOOOOO NIEKTOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Misiacik81 » Str Okt 01, 2008 7:54 pm

Anooooooooooooo,ale iba na chvílku,ináč ahojček,dlho som tu nebola ako sa máš :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť