Gratulujem Tana, ake otazky si si vytiahla? A aka bola komisia,myslim,ci velmi nerypali?
Ja uz som aj zabudla,ze nejake statnice boli Tak si uzivaj bezstresove leto.A ides dalej?
zatial to je u mna tak 50 na 50. Teraz som rada, ze mam pokoj, ale za chvilu sa mi to zunuje a bude mi ucenie chybat. Asi si podam prihlasku nakoniec, i ked neviem, ci sa budu tie podmienky dodrziavat.... Teraz sa tam nieco riesi s akreditaciou na Mgr...
No tak nestras s tou akreditaciu, my sme ju riesili pred statnicami,ci skola ma alebo nema akreditaciu,vraj ma do konca r. 2010 a potom poziada zase. Tym sa to nejak uzavrelo. Ja som prihlasku podala uz v marci, my sme mali do konca marca termin.
Tak potom daj vediet, aky bol vysledok - teda rozhodnutie o prijati. A nepotrebovali ste vysvedcenie, diplom...
My si mame podat prihlasku do 15.augusta, teraz sa zase vravi, ze do konca augusta.
Nie,nemuseli sme dodat diplom,ten uz po statniciach dolozi studijna referentka. Tak som aj ja zvedava,lebo uz som rada,ze ziadna skola,stresy...ale na druhej strane by ma strasne mrzelo,keby som dalej nesla (alebo by ma nevzali),ved Mgr. je Mgr. a dva roky zbehnu jak nic.
Ahoj Tana, no my mame teraz v sobotu. A ma prist aj sam velky aj rektor VŠZaSP sv. Alžbety, n.o. v Bratislave prof. MUDr. Vladimír Krčméry. Sa smejem,lebo ja som poriadne nevidela ani nasho riaditela ustavu.
Andrejka, vdaka veru sme si to dnes uzili - to teplo bolo otrasne, len tak zo vsetkych lialo,to bola ako sauna... inac prezili sme v pohode, nikto nam tam neodpadol, iba sa mnohi mylili v uklonoch a potom kracali na opacnu stranu nez bolo treba.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť