natusa píše:smisova píše:a čo v prípade ak som poberala rodičovský ale hned som nastupovala na dalšiu materskú, ktorú som mala pol roka a znova rodičovský? Ja som už totiž doma od roku 2005

tak to fakt neviem treba sa pytat na socialke.tam vam urcite povedia ci sa mate tesit alebo nie
ale myslim si ze pre vas plati to iste ak ste isla s materskej do materskej tak plati stav pred tou skorsou materaskou ci ste bola zamestnana.ale to je moj nazor trba sa opytat

natuska, aj ja som šla z rodičovskej znova na materskú,,,, bohužiaľ, pre mňa a ostatné ako ja to zvýšenie neplatí,,,, mám odpracovaných skoro 14 rokov, a predsa nedostanem vyšší rodičovský príspevok,,, to je ale spravodlivosť žee???? a kadejaké socky a žumpy, čo v živote nerobili, si teraz odrobia 2 roky a budú mať vyšší rodičovský ako ja...

no vymysleli to "výborne"... ked už to chceli podeliť /je pravda, že sa mi to delenie páči/ mali to spraviť tak, že žena ktorá nerobila, nech má rodičovský nezvýšený a žena ktorá robila, tá nech ho má zvýšený,,, ako sa mám teraz ja cítiť???? nestačí, že keď som šla na druhú materskú, automaticky mi na toho prvého zobrali rodičovský, čiže moje deco malo ísť v 16.mesiacoch asi do práce podľa nich alebo malo žiť zo vzduchu, ale ešte aj toto??? no povedzte mi aká je to voči mne a hlavne mojim deťom spravodlivosť????