Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Platené členstvo

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 10:45 pm

lubica2403 píše:No to dúfam,že tú našu myslíte pretože debaty na Vašej úrovni by sme tu veru už nechceli .............

To verím.... to je pre vás tvrdý oriešok, držať krok :wink:

Mimochodom, nediskutovala som tu s vami, tak nechápem, prečo máte potrebu do všetkého sa miešať.Vlastne chápem.... už som čo-to zistila :wink:

Dobrú noc a prosím,nabudúce ma neoslovujte menom, prekáža mi to,nepoznáme sa osobne,ani sme si nepotykali.Ďakujem.

Už zas neviete odkiaľ kam??kto Vám nevyká?a menom nie?tak vy načo beriete cudzie do úst?
A čo sa týka toho,že Vy tu so mnou nediskutujete..to mna nezaujíma--je to diskusia a ja si napíšem to,čo uznám za vhodné--a ked ste to už konečne pochopila,prečo sa do toho miešam,tak to som rada--trvalo-ako obyčajne :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 10:50 pm

gonica píše:Nechapem jedno....nic vam neurobila...neokradla vas....nezavadza tu jak ostatne.....Janka ty urcite viec co myslim....a stale mate snou problem. To, ze si povie svoj nazor na Bb.......vam moze byt ukradnute. Vam sa paci ako funguje a hotovo. To, ze Lubica o nieco bojuje...a jej vlastnym sposobom.....vam tiez moze byt jedno.
Janka...podla mna si sa nemala na jej nazor ozvat...bolo to zbytocne a prehnane. Nemusis si Alex a ani admina zastavat...myslim si, ze to vedia aj sami a celkom sa im to dari.
Janka prepac, ze ti tykam.....myslim ze mozem, ak nie tak prepac...a to vykanie som brala vseobecne.

ale gonica v pohode..na vykanie si od Teba nepotrpím :lol:
Ja mám alex rada a mám proste chuť si ich zastať bez toho,že by to niekto chcel,či vyžadoval!
Mne tiež možno niečo až tak nevyhovuje,ale treba vedieť kedy skončiť s komentármi a žiaľ pani XY Z-kedže nemá už meno :wink: nevie,kedy skončiť a omiela z titulu členstva Gold stále to isté tisíckrát a ver,že už to lezie na nervy-je to arogantné,povýšenecké a drzé miestami :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Jún 23, 2010 10:57 pm

Janka81 píše:
gonica píše:Nechapem jedno....nic vam neurobila...neokradla vas....nezavadza tu jak ostatne.....Janka ty urcite viec co myslim....a stale mate snou problem. To, ze si povie svoj nazor na Bb.......vam moze byt ukradnute. Vam sa paci ako funguje a hotovo. To, ze Lubica o nieco bojuje...a jej vlastnym sposobom.....vam tiez moze byt jedno.
Janka...podla mna si sa nemala na jej nazor ozvat...bolo to zbytocne a prehnane. Nemusis si Alex a ani admina zastavat...myslim si, ze to vedia aj sami a celkom sa im to dari.
Janka prepac, ze ti tykam.....myslim ze mozem, ak nie tak prepac...a to vykanie som brala vseobecne.

ale gonica v pohode..na vykanie si od Teba nepotrpím :lol:
Ja mám alex rada a mám proste chuť si ich zastať bez toho,že by to niekto chcel,či vyžadoval!
Mne tiež možno niečo až tak nevyhovuje,ale treba vedieť kedy skončiť s komentármi a žiaľ pani XY Z-kedže nemá už meno :wink: nevie,kedy skončiť a omiela z titulu členstva Gold stále to isté tisíckrát a ver,že už to lezie na nervy-je to arogantné,povýšenecké a drzé miestami :roll:

Janka...ale tebe to moze byt jedno....Lubica sa dozaduje veci, ktore jej mozno boli slubene.......alebo chce len vylepsit fungivanie stranky. ked si to tak zoberies....robi to pre vsetkych...lebo ak sa jej pripomienky zoberu navedomie a popripade sa upravia....pomoze aj nam. A to, ze je razantnejsia osoba a dozaduje sa veci inym sposobom ako ty......ti nedava pravo ju hned atakovat. To je len moj postreh Janka.
nepride mi to voci nej ferove.
Dozaduje sa svojich predstav..............nieje nespolahliva.....abi sa snou tak jednalo.
Ci uz tie predstavy su splnitelne alebo nie.......odpovie admin.

Ale toto vzajomne napadanie . :( :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 11:05 pm

gonica píše: Janka...ale tebe to moze byt jedno....Lubica sa dozaduje veci, ktore jej mozno boli slubene.......alebo chce len vylepsit fungivanie stranky. ked si to tak zoberies....robi to pre vsetkych...lebo ak sa jej pripomienky zoberu navedomie a popripade sa upravia....pomoze aj nam. A to, ze je razantnejsia osoba a dozaduje sa veci inym sposobom ako ty......ti nedava pravo ju hned atakovat. To je len moj postreh Janka.
Dozaduje sa svojich predstav..............nieje nespolahliva.....abi sa snou tak jednalo.

no a teraz si to zober takto..Ty si zastávaš ju a ja alex a admina..aký je v tom rozdiel???
Každý administrátor je rád ked má platiacich členov,ale to tých členov neoprávnuje stále skákať,,a ona skáče a už by aj stačilo :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 11:09 pm

a apropo..kto je Lubica,ked sa stále niečoho dožaduje "svojim" spôsobom???čo je tu ona niečo viac,aby sa jej niekto stále klanal??to nemyslíš gonica vážne :idea: :wink: Opakujem,ja byť adminom,nemala by som jeho trpezlivosť a zvlášť po tom,ako alex nazvala najväčšou sliepkou!!!Letela by,až by sa za nou prášilo--všetko má svoje hranice..aj tieto jej komentáre týždňa :roll: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Jún 23, 2010 11:10 pm

Janka81 píše:
gonica píše: Janka...ale tebe to moze byt jedno....Lubica sa dozaduje veci, ktore jej mozno boli slubene.......alebo chce len vylepsit fungivanie stranky. ked si to tak zoberies....robi to pre vsetkych...lebo ak sa jej pripomienky zoberu navedomie a popripade sa upravia....pomoze aj nam. A to, ze je razantnejsia osoba a dozaduje sa veci inym sposobom ako ty......ti nedava pravo ju hned atakovat. To je len moj postreh Janka.

no a teraz si to zober takto..Ty si zastávaš ju a ja alex a admina..aký je v tom rozdiel???
Každý administrátor je rád ked má platiacich členov,ale to tých členov neoprávnuje stále skákať,,a ona skáče a už by aj stačilo :!:

Janka...ja si nezastavam ani Lubicu...a ani Alex.....necham kazdeho vyjadrit svoj nazor. Skor si to zober tak, ze neviem ci by sa ti pacilo ak by som sa zacala za vyjadrovanie tvojho nazoru ta napadat.
Janka...nechajme to tak....a nech tie pripomienky na Bb riesia kompetentny a nie my. Vratme sa do diskusii, kde treba pomahat...a popripade sa aj zasmiat.
:wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Platené členstvo

od vedejova » Str Jún 23, 2010 11:12 pm

zuzzika píše:Chcem sa opýtať admina či nebude členstvo lacnejšie? Napr. na Minibazare je za 1,- € mesačne a ročne je to len 10,80 €. Na Mimibazare cca 2,20 € na mesiac. Ja už som tu členstvo mala raz zaplatené a teraz by som mala rada tiež, ale stále uvažujem či neinvestujem inde aj keď mám tento portál rada a celkom dobre sa tu v ňom prehliada a dokonca musím pochváliť neustále vylepšovania. Ďakujem za odpoveď.

Ja som raz investovala aj inde na mimibazáre, no nepredalo sa mi tam takmer nič. Zbytočná investícia. A teraz keď sa inzeráty po určitej dobe vymazávajú, už ich nemá význam ani tam uverejňovať. A na minibazáre je to úplne nulové, tam so ani inzeráty už potom nepridávala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 11:15 pm

gonica píše:
Janka81 píše:

Janka...ja si nezastavam ani Lubicu...a ani Alex.....necham kazdeho vyjadrit svoj nazor. Skor si to zober tak, ze neviem ci by sa ti pacilo ak by som sa zacala za vyjadrovanie tvojho nazoru ta napadat.
Janka...nechajme to tak....a nech tie pripomienky na Bb riesia kompetentny a nie my. Vratme sa do diskusii, kde treba pomahat...a popripade sa aj zasmiat.

Ved vieš,že ja rada pomôžem a preto nechápem,prečo si sa vlastne do toho zaplietla,ked si ani nechcela :wink: :lol: Ja viem,prečo to robím a ver,že to nie je zo zábavy..aj pani XY si musí uvedomiť,že nie je nadradená!a k tomu,že by sa mal k jej požiadavkam vyjadriť admin..a čo sa stále nevyjadruje :roll: :idea: ved to je nekonečný príbeh,,myslíš,že tu má len ju a nemá čo robiť? tak to zjavne nie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 11:19 pm

vedejova píše:
zuzzika píše:Chcem sa opýtať admina či nebude členstvo lacnejšie? Napr. na Minibazare je za 1,- € mesačne a ročne je to len 10,80 €. Na Mimibazare cca 2,20 € na mesiac. Ja už som tu členstvo mala raz zaplatené a teraz by som mala rada tiež, ale stále uvažujem či neinvestujem inde aj keď mám tento portál rada a celkom dobre sa tu v ňom prehliada a dokonca musím pochváliť neustále vylepšovania. Ďakujem za odpoveď.

Ja som raz investovala aj inde na mimibazáre, no nepredalo sa mi tam takmer nič. Zbytočná investícia. A teraz keď sa inzeráty po určitej dobe vymazávajú, už ich nemá význam ani tam uverejňovať. A na minibazáre je to úplne nulové, tam so ani inzeráty už potom nepridávala.

ani mne sa inde nepredávalo :cry: a tiež by som chcela to i ono..ale ked bude každý len prskať,prestane to i vedenie baviť :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Jún 23, 2010 11:21 pm

Janka81 píše:
gonica píše:
Janka81 píše:

Ved vieš,že ja rada pomôžem a preto nechápem,prečo si sa vlastne do toho zaplietla,ked si ani nechcela :wink: :lol: Ja viem,prečo to robím a ver,že to nie je zo zábavy..aj pani XY si musí uvedomiť,že nie je nadradená!a k tomu,že by sa mal k jej požiadavkam vyjadriť admin..a čo sa stále nevyjadruje :roll: :idea: ved to je nekonečný príbeh,,myslíš,že tu má len ju a nemá čo robiť? tak to zjavne nie :wink:

Ok Janka...nechajme to tak...povedali sme si a hotovo. Nemusime mat vzdy rovnaky pohlad na danu vec...ale zato sa strielat nebudeme I.dem ja uz spinkat. Dobru noc prajem :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Jún 23, 2010 11:25 pm

gonica píše: Ok Janka...nechajme to tak...povedali sme si a hotovo. Nemusime mat vzdy rovnaky pohlad na danu vec...ale zato sa strielat nebudeme I.dem ja uz spinkat. Dobru noc prajem :wink:

Jasne gonica..my sa nemáme prečo strielať :lol: a ja si vážim ľudí,čo majú svoj názor a pritom nechajú aj iných dýchať...ale niektorí ľudia nevedia zatiahnuť brzdu :roll: :wink: dobrú aj Tebe :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vedejova » Str Jún 23, 2010 11:33 pm

Janka81 píše:
vedejova píše:

ani mne sa inde nepredávalo :cry: a tiež by som chcela to i ono..ale ked bude každý len prskať,prestane to i vedenie baviť :wink:

Myslím si, že už asi neaký ten čas to robia, takže ich to až tak zaskočiť nemože, myslím že sa s tým stretávajú denne. :wink:

Inak ja som prekvapená, že keď napíšem tu adminovi z tochto bazáriku, tak do dvoch hodín mám obvykle odpoveď, takže všetká česť

na minibazáre to trvalo tak 3dni, ak som sa vobec odpovede dočkala, nie vždy.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 8:18 am

vedejova píše:Myslím si, že už asi neaký ten čas to robia, takže ich to až tak zaskočiť nemože, myslím že sa s tým stretávajú denne. :wink:

Inak ja som prekvapená, že keď napíšem tu adminovi z tochto bazáriku, tak do dvoch hodín mám obvykle odpoveď, takže všetká česť

na minibazáre to trvalo tak 3dni, ak som sa vobec odpovede dočkala, nie vždy.

Tak ja si myslím,že admin tu je až veľmi ohľaduplný a ústretový a preto som toho názoru,že dobre aj sám vie,čo kde škrípe a určite na tom pracuje v pozadí..aj ked..občas je dobré sa pokúsiť ho "lámať" :wink: :wink: ale všetko má svoje hranice:wink: pekný deň :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 8:18 am

vedejova píše:Myslím si, že už asi neaký ten čas to robia, takže ich to až tak zaskočiť nemože, myslím že sa s tým stretávajú denne. :wink:

Máte pravdu, zažili sme tu už všeličo od vyhrážania sa, cez dávanie na súd, volanie do TV alebo pisanie do novin, ale poviem Vam, že taketo chovanie, urážanie a osočovanie ako má pani Lubica sme veru ešte nezažili.
Myslím si, že väčšina vie, že sme ochotní pomáhať a vybavovať veci čo v najkradšej dobe keď je to v našich silách. Pokiaľ sa jedná o veci, ktré sú závislé od ďalších ludí, to neovplyvníme ani my a taktiež čakáme na dané veci ako vy.
Gonica má pravdu, každý má právo na svoj názor, ale boli by sme radi ak by sa tak dialo v slušnej forme a nie hneď hrr to nefunguje, tamto je zle a pod.
A Janka81 má taktiež vo väčšine príspevkov pravdu.
Dúfam, že sa na základe môjho príspevku zas nerozpúta hádka. Napísala som to tak ako to je. A ako to vidíme my
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 8:28 am

alex píše:

Máte pravdu, zažili sme tu už všeličo od vyhrážania sa, cez dávanie na súd, volanie do TV alebo pisanie do novin, ale poviem Vam, že taketo chovanie, urážanie a osočovanie ako má pani Lubica sme veru ešte nezažili.
Myslím si, že väčšina vie, že sme ochotní pomáhať a vybavovať veci čo v najkradšej dobe keď je to v našich silách. Pokiaľ sa jedná o veci, ktré sú závislé od ďalších ludí, to neovplyvníme ani my a taktiež čakáme na dané veci ako vy.
Gonica má pravdu, každý má právo na svoj názor, ale boli by sme radi ak by sa tak dialo v slušnej forme a nie hneď hrr to nefunguje, tamto je zle a pod.
A Janka81 má taktiež vo väčšine príspevkov pravdu.
Dúfam, že sa na základe môjho príspevku zas nerozpúta hádka. Napísala som to tak ako to je. A ako to vidíme my

A práve o to ide..o vyjadrenie názoru v diskusii -vid i moje názory na to,čo sa tu niekedy deje :roll: :wink: nemyslím si ,že len to nejaký môj súkromný boj s pani XY,ktorá už nemá meno :roll: Ved si predstav,že by väčšina z tých tisícok registrovaných len osočovala portál a dožadovala sa svojich práv" takýmto spôsobom :roll: hrôza len pomyslieť :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť