od 22Evka22 » Pon Okt 18, 2010 10:12 pm
Sandras,,presne takuto skusenost som mala aj ja,,ked som si po prvy krat objednala u jednej pani znackovu teplakovu supravu,,dala som za nu vtedy 1050sk aj spoštovnym.Po prvom oprati zmolky,,pustila farbu.Pani isla na mna s tym,,ze je zo zahranicia dovezena a zereklamaciu si musim zaplatit-teda ako poštovne.A stale dokola,,ze ona ma vsetko original.
Asi po tyzdni kamoska isla na pohovor do mesta kde pani byvala,,vzala som teplakovu,,kamoska ma vyhodila rovno pred domom.Pani onemela,,cudovala sa,,co u nej robim a kedze som nebola za PC ,,ale priamo u nej,,vratila mi celu sumu.
U botasiek som take stastie nemala,,do kosic sa mi nechcelo.
S detskymi vecami zatial som nemala som niejaky vacsi problem.
Zuzi,,by si sa divila,,ake ubohe az za vlasy pritiahnute vyhovorky predavajuce pouzivaju,,hlavne tie co predavaju Disney veci,,maju to predraze,,ziadna zaruka apritom tie veci su vhodne ako handra.Priklad osuska Hanna Montana je tenka ako WC papier ,,ale predavajuca chce za nu 12,50eur,,ale cez tu osusku vidis na druhu stranu,,v obchode mam za tu cenu š krat hrubsiu osusku a po prvom prani nebude mat plno zmolkov.Ale predavajuca sa bude dusitmmze je to kvali a ze som to zle prala.
Lenze je to tym,,ze vela maminiek tie peniaze oželie,,ako sandras a kasle nato,,neozve sa a potom taketo herecky su na koni.Nemaju povolenie,,predavaju fejky a pytaju za to hrozne peniaze.Neposkytuju zaruku,,ani vymenu tovaru ci vratenie penazi,,lebo si na bazare.Lenze bazar je preto bazar,,ze sa tam lacno a dobre nakupit,,lenze tieto predavajuce tu iba viac menej zarabaju na ukor druhych a moze sa na mna kazda predavajuca novy tovar nastvat,,ak ma na to papiere,,malo by byt samozrejmostou,,ze dostanete v balicku dodaci,,alebo pokladny blok,,ci prijmovy listok.
Zatial takuto samozrejmost praktizuje jedna jedina predavajuca tu na BB,,ale ja racej nakupujem na jej obchodnej stranke,,kde ma samozrejme viac tovaru a rozneho.
Takze z toho mi vyplyva ze ostatne predavaju na cierno,,a som si na 100% ista,,ze ak by som kazdu jednu od ktorej som kupovala novy tovar nahlasila,,mali by velke problemy.