Ja sa nemam dovod preco hnevat na ani jednu,ja mam svoj nazor,,vy mate svoj nazor.Vsetko je uhol pohladu.Len som toho nazoru,ze ak tu niekto predava pod uctom silver a gold,,predava vo vacsom mnozstve,,ako ostatne a objednavaju napr.z anglicka,,mali by brat na seba vsetku zodpovednost co sa tyka reklamacie,,vymeny tovaru a aj vratenia penazi.
Chapem aj to,,ze si privyrabaju,,no nie je od nich fer,,ak napisu,,ze nevymienaju novy tovar,,,nevracaju peniaze a podobne.Ved tym porusuju vsetky podmienky predaja,,ved aj ked objednavate v internetovych obchodoch,,mate pravo ako na vymenu,,tak vratenie penazi.
A ked objednavaju vo vacsom množstve,,nemal by to byt pre ziadnu predavajucu problem,,tovar vezme spat,,ci vymeni a moze ho dalej ponuknut.
Uz aj ked teda nemaju ten blok,,a ako pisete su ochotne Vam veci zohnat,,podmienky predaja by mali dodrziavat aj oni.Ani ja som doteraz nemusela nic take urobit,,ale tiez som nebola dva -krat nadšena,,ked som si precitala,,ze tovar neberie spat,,nevymiena.Tak som trpla,,aby veci sadli,,ale tak bolo by pocedane,,ze aj ja mam svoje prava pri nakupe cez internet a podmienky platia pre vsetkych rovnako a hlavne tie co predavaju na cierno,,by si mali dat zalezat na ich dodrziavani.
Nie vzdy Vam velkost sadne a potom Vam to rok stoji v skrini,,co Vas mzri,,ale nemozete s tym urobit nic.
Podla zakona si predavajuca taketo podmienky nemoze davat,,vratenie tovaru do 5-7 dni bez udanie dovodu,,ta ista doba na vymenu tovaru a 2 rocna zaruka na reklamaciu.
Ale ako pisete ,,su tu mamicky,,ktore sa snazia vyst uplne v ustrety,,su velmi mile a ochotne,,maju dobre srdiecko a na tie by som urcite ziadnu kontrolu neposlala.Pisala so o tych,,vascinou su to tie co na cierno predavaju,,ze maju tu drzost napisat co by som chcela za take peniaze,,aleboze ze mi reklamaciu vezme,,no postovne tam a spat si musim hradit ja-je to jej povinnost a podobne spekulantky.