Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - zaruka na novy tovar

od Janka81 » Pon Okt 25, 2010 6:55 pm

Jenny794613 píše:
lubica2403 píše:Trošku sa preceňujete - "ži a nechaj žiť" je bežne zaužívané a všeobecne používané vyjadrenie, nie nejaký váš osobný "vynález".
Opakujem - vaše príspevky - ak sa netýkajú konkrétne mňa- ignorujem
A odteraz aj tie, čo sa týkajú mňa :lol:

:D ja umrem uz ake odpichy tu idu

tak p.lubica2403 to tu traduje už dlhšiu dobu a my sa od nej "učíme" :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Pon Okt 25, 2010 9:45 pm

:D :D :D nerobte ja sa velmi musim smiat teraz :D Vy si davate na frak riadne :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Okt 25, 2010 9:48 pm

Jenny794613 píše::D :D :D nerobte ja sa velmi musim smiat teraz :D Vy si davate na frak riadne :D

:lol: :lol: :lol: :lol: tak vieš Jenny,,aká akcia,taká reakcia :wink: a treba sa aj zabaviť :P :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 10:40 am

Janka81 píše:a ešte dodatok :wink:

sama som mala živnosť niekoľko rokov a dobre viem,že je to nákladné prácne,ale ked si zoberieme,aká je dnes doba,je smiešne závidieť kočkám,ked si zarobia 60-100€ mesačne i bez živnosti..keby mali matky dobré materské a celkovo ženy dobrú prácu v rozumnom čase,aby sa vedeli popri tom postarať o deti a domácnosť,nikto by sa neunúval privyrábať si hoc aj takýmto spôsobom :? ale doba je už taká a každý si pomáha ako vie..mnohým fakt nie je čo závidieť :cry:

Dievčence, nie často sa tu zapájam, sem tam čítam pri rannej kávičke...ale pri tejto téme mi to fakt nedá! Janka, odpusť, že som si vybrala tvoj príspevok...bolo aj viac kde by som mohla napísať to, čo chcem-prosím baby, len môj názor to je...ale v podstate je jedno ku ktorému z tých všetkých príspevkov...PLNE S TEBOU SÚHLASÍM! Tiež viem, o čom hovorím. Baby, viete čo? Fakt tu závidieť dievčencom, že si nieči privyrobia pri vecickách, ktoré oni objednávajú z iných končín sveta...je smiešne! A že je to pre ne biznis veľký!? OMYL! Pochybujem veľmi, že až tak veľmi zarobia! Veď koľko ich tu je, či už MMB, alebo BB! A že si trošku privyrobia, ako píše Janka... Treba sa najprv pozrieť, do akej sumy v roku ani nemusíte podať daňové priznanie! že si neotvoria živnosť! No a! Oplatí sa až keď ozaj začne tá ktorá viac zarábať a pôjde jej to...potom by bola hlúpa, keby živnosť nemala...kvôli svojim poisteniam...ale keď nezarobí dosť, len tak tak...viete koľko sa platia minimálne sumy na odvodoch!!!!??? A názory, že majú takú alebo onakú šaržu???!!! je to ich šikovnosť, a v podstate áno, oni vlstne pomáhajú tým, ktoré nemajú možnosť si niečo kúpiť vo výpredaji vo veľkych mestách alebo v Rakúsku či Nemecku! Oni s tým majú aj robotu! Ale veď to viete aj vy? Opísať tovar, pomerať, odfotiť, vložiť,objednať, potom odpovedať na prípadné naše otázky, baliť, posielať...hups, a zrátajte si vynaloženú námahu...žeby až taký kšeft to bol? No neviem....A mimochodom, každá z nás si môže objednať priamo niekde z Anglicka, Ameriky či Európy? Nie!? Samozrejme, treba ku tomu možno trošku vedieť reč, prečitať si, čo kupujem...objednať neni problém...ALE...dievčence...robili ste to niekedy!?Hlavne tie čo majú problém s maržami a pod.Ak chcem jedny poondiate plavky, alebo triko, alebo bundu...nech sa páči, objednám si..a bum, na konci faktúry to POŠTOVNÉ! Pri jednej veci alebo dvoch! No už sa to potom asi ani veľmi neoplatí! ŽE? A myslieť si, že za pár euro (20-30)dostanem originál adidas alebo nike teplákovú súpravu...no tak potom niet o čom....Nikto nikoho tu nenúti si niečo kúpiť. Asi toľko môj názor...už som sa rozpísala. Lucia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Nov 04, 2010 11:44 am

Presne si to pochopila Lucia :lol:
je tu toooľko predávajúcich,čo ponúkajú nový tovar-viacmenej totožný,že si dobre rozmyslia,akú cenu dajú,pretože chcú predať..takže ako som písala,niet im čo závidieť :roll: :cry:
..a ked niekomu nejde predaj na živnosť a potom šomre..nuž doba je zlá a treba zas skúsiť niečo iné..

držím všetkým palce,ktorí si dokážu aspoň niečo privyrobiť predajom hoc aj nového tovaru tu na BB,ALE::::kočky,zaplatte si aspoň ten silver a prispejte tak na rozvoj BB...čau alex :wink: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Nov 04, 2010 12:03 pm

Janka81 píše:Presne si to pochopila Lucia :lol:
je tu toooľko predávajúcich,čo ponúkajú nový tovar-viacmenej totožný,že si dobre rozmyslia,akú cenu dajú,pretože chcú predať..takže ako som písala,niet im čo závidieť :roll: :cry:
..a ked niekomu nejde predaj na živnosť a potom šomre..nuž doba je zlá a treba zas skúsiť niečo iné..
držím všetkým palce,ktorí si dokážu aspoň niečo privyrobiť predajom hoc aj nového tovaru tu na BB,ALE::::kočky,zaplatte si aspoň ten silver a prispejte tak na rozvoj BB...čau alex :wink: :lol: :lol: :lol:

čau :lol: :lol: :lol: že dik :lol:

Nechcela som sa zapájať, ale tak pridám aj ja :wink:
mám živnosť a teda mi vôbec nevadí ak si niekto privyrába na čierno. Absolútne sa tým nezaoberám. Veď je to ich vec :roll:
A taky detail, nechcem si robiť rekalmu 8) ale máme nejaké veci z usa ... tiež sme ich kupovali v tom zmysle, že su tam super ceny, že hádam sa popredá ... no prišli balíky, každý mal veľmi vysoké poštovné + nejaké to € si pripočítal aj dotyčný čo nám dané veci posielal + clo a čo z toho máme? veci, ktoré majú trojnásobnú cenu pokiaľ prišli k nam, a ktoré máme dokonca pod nákupnú cenu, pretože nikto by za to tolké peniaze nedal :idea:
čiže čo z toho vyplýva? že to druhý-krát už neobjednáme :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 12:17 pm

Alex, myslím, že na pochopenie netreba veľa...len zo ZŠ, źe 1+1=2. A nemusím ani pochopiť, pretože viem z vlastnej skúsenosti. Vieš, ono by sa to dalo vidieť aj z inej strany...mamička predáva použité veci, lebo ich má veľa, má na to tále nové kupovať, alebo iné...ide jej to super...možno zarobí aj viac ako tých 100-120 euro mesačne...no a bum...podá si daňové priznanie, hoci by už mala!? Takže baby, pokiaľ nemáte čo robiť vo voľnom čase...osočujte sa...a vypisujte hodiny na bazároch...ale skutočne a úprimne... ži a nechaj žiť. Sú aj iné témy, ktorými si vieme pomôcť navzájom. Napr.merajte hlavne malé topánočky, kde sa nezmestí ruka do topánočky-samonavíjacím dielenským metrom či ako sa to volá, tým to ide super! A to mi musela poradiť moja chlapská polovička, keď sa nemohol pozerať na to, ako nervačím s krajčírskym. A nebojte sa, daňováci, keď budú chcieť...nájdu si aj sami! Myslím, že život je o inom. A v tomto štáte, a nielen v tomto! by ste sa čudovali aké iné prachy a podvody sa točia! Napriek tomu nám všetkým prajem, predajom svojich vecičiek urobiť možnosť radosť iným, recyklovať a nie vyhadzovať, a šetriť tým aj naše prostredie. A ehm, idem sa pozrieť na tie formy účtov, na podporu BB! Lucia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Nov 04, 2010 1:03 pm

ozaj..minule bolo v správach,že nejaký chalanisko inzertoval na nete,že predá napálené filmy atd. a už ho rieši polícia..takže baby,čo tu predávate kopie,bacha na to :wink: pre osobnú potrebu je to O.K. zatiaľ..ale na predaj eeee :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Štv Nov 04, 2010 1:53 pm

Presne ako pise Alex,aj ja som si chcela objednavat Next napriamo zo stranky a bolo by ma to vyslo omnoho viac ako v Blave v obchode,takto mam na to spolahlivu kocku,co to usetrim a ide hlavne aj o vyber,lebo v kamennom obchode toho 3/4 nemaju.A to nehovorim o tom aka je pakaren objednavat z USA,v tom naozaj treba vediet chodit,takze tie kocky obdivujem a este tam je to riziko ,ze vam baliky vykradnu niekde po ceste a pridete o kopu penazi.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Nov 04, 2010 5:48 pm

lucya10 píše:Alex, myslím, že na pochopenie netreba veľa...len zo ZŠ, źe 1+1=2. A nemusím ani pochopiť, pretože viem z vlastnej skúsenosti. Vieš, ono by sa to dalo vidieť aj z inej strany...mamička predáva použité veci, lebo ich má veľa, má na to tále nové kupovať, alebo iné...ide jej to super...možno zarobí aj viac ako tých 100-120 euro mesačne...no a bum...podá si daňové priznanie, hoci by už mala!?.

nemáš pravdu, nemusí podávať danové priznanie, pokial predáva nosené veci po SVOJICH deťoch a rodinke. Bez ohladu na to, za kolko predá mesačne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 6:11 pm

sandras píše:
lucya10 píše:Alex, myslím, že na pochopenie netreba veľa...len zo ZŠ, źe 1+1=2. A nemusím ani pochopiť, pretože viem z vlastnej skúsenosti. Vieš, ono by sa to dalo vidieť aj z inej strany...mamička predáva použité veci, lebo ich má veľa, má na to tále nové kupovať, alebo iné...ide jej to super...možno zarobí aj viac ako tých 100-120 euro mesačne...no a bum...podá si daňové priznanie, hoci by už mala!?.

nemáš pravdu, nemusí podávať danové priznanie, pokial predáva nosené veci po SVOJICH deťoch a rodinke. Bez ohladu na to, za kolko predá mesačne.

ale veď ja viem...to bol príklad...takú sumu aj tak pochybujem že niektorá dosiahne...všetky sa potešia, keď aspoň niečo predajú...ja len, že človeka niekedy zamrzí, keď tu niekedy tak číta(aj sa naučí všeličo zaujímavé samozrejme), ale ako sa niektoré babeny doťahujú za v mojich očiach hlúposti...akoby už tak nebolo dosť oveľa väčších problémov. možno si narazila poznámkou aj na mňa, ja totiž ponúkam veci aj po kamoškách okrem mojich a mojej rodiny...a poviem len toľko, tá robota s tým ani nestojí za to...a keby padla otázka prečo to teda robím...tak asi tak...chceli sme z toho veľa dať do nejakého domova, skúsila som 2. nemenované, vieš čo bolo? prídem, ponúknem, pozreli na mňa, že im by radšej fiinančný dar pomohol..no tak som sa poďakovala, vzala a odišla. asi tak.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Nov 04, 2010 7:59 pm

Nie Lucka, nebola som vo vašom bazariku, takže som na nič nenarážala.

Ak ide o take veci, ktoré niekto nosil z rodiny, priatelov, ich detí a len sa to cez niekoho bazarik predava, je jasne, že tam nejde ani tak o zisk, skor o "kolobeh vecí", prípadne vyprázdnovanie skríň.

Na živnosť by sa ale mali predavať nosené vecí typu Second hand - teda nakupene už nosené za účelom dalšieho predaja, predavane so ziskom. U týchto je ale ťažšie dokazatelné, či su to veci "po rodinke", alebo z vreca z UK, aj ked, väčšinou sa to da spoznať podla smradu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 8:20 pm

To je pravda, typický sekáčový smrad, už som mala aj to... :lol: a vieš čo, aspoň čo sa mňa týka, keď sa mi niečo pozdáva aj výzorom, aj cenou, je mi v podstate srdečne jedno odkiaľ to tá ktorá maminka má a ako to predáva či nepredáva. Aj mne moje vlastné veci keď prinesiem na sezonu z činžákovej pivnice tak páchnu. a čo? a ja osobne všetko čo kúpim, kdekoľvek, minimálne 2x periem, a ěhlením zabíjam prípadné baktérie, pred tým ako si niekto oblečieme. možno choré, ale je to tak. ale vďaka za rady, aj v tom inom príspevku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

clanok na sme

od barborkax » Uto Nov 16, 2010 11:31 pm

Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť