Janka81 píše:a ešte dodatok
sama som mala živnosť niekoľko rokov a dobre viem,že je to nákladné prácne,ale ked si zoberieme,aká je dnes doba,je smiešne závidieť kočkám,ked si zarobia 60-100€ mesačne i bez živnosti..keby mali matky dobré materské a celkovo ženy dobrú prácu v rozumnom čase,aby sa vedeli popri tom postarať o deti a domácnosť,nikto by sa neunúval privyrábať si hoc aj takýmto spôsobom

ale doba je už taká a každý si pomáha ako vie..mnohým fakt nie je čo závidieť

Dievčence, nie často sa tu zapájam, sem tam čítam pri rannej kávičke...ale pri tejto téme mi to fakt nedá! Janka, odpusť, že som si vybrala tvoj príspevok...bolo aj viac kde by som mohla napísať to, čo chcem-prosím baby, len môj názor to je...ale v podstate je jedno ku ktorému z tých všetkých príspevkov...PLNE S TEBOU SÚHLASÍM! Tiež viem, o čom hovorím. Baby, viete čo? Fakt tu závidieť dievčencom, že si nieči privyrobia pri vecickách, ktoré oni objednávajú z iných končín sveta...je smiešne! A že je to pre ne biznis veľký!? OMYL! Pochybujem veľmi, že až tak veľmi zarobia! Veď koľko ich tu je, či už MMB, alebo BB! A že si trošku privyrobia, ako píše Janka... Treba sa najprv pozrieť, do akej sumy v roku ani nemusíte podať daňové priznanie! že si neotvoria živnosť! No a! Oplatí sa až keď ozaj začne tá ktorá viac zarábať a pôjde jej to...potom by bola hlúpa, keby živnosť nemala...kvôli svojim poisteniam...ale keď nezarobí dosť, len tak tak...viete koľko sa platia minimálne sumy na odvodoch!!!!??? A názory, že majú takú alebo onakú šaržu???!!! je to ich šikovnosť, a v podstate áno, oni vlstne pomáhajú tým, ktoré nemajú možnosť si niečo kúpiť vo výpredaji vo veľkych mestách alebo v Rakúsku či Nemecku! Oni s tým majú aj robotu! Ale veď to viete aj vy? Opísať tovar, pomerať, odfotiť, vložiť,objednať, potom odpovedať na prípadné naše otázky, baliť, posielať...hups, a zrátajte si vynaloženú námahu...žeby až taký kšeft to bol? No neviem....A mimochodom, každá z nás si môže objednať priamo niekde z Anglicka, Ameriky či Európy? Nie!? Samozrejme, treba ku tomu možno trošku vedieť reč, prečitať si, čo kupujem...objednať neni problém...ALE...dievčence...robili ste to niekedy!?Hlavne tie čo majú problém s maržami a pod.Ak chcem jedny poondiate plavky, alebo triko, alebo bundu...nech sa páči, objednám si..a bum, na konci faktúry to POŠTOVNÉ! Pri jednej veci alebo dvoch! No už sa to potom asi ani veľmi neoplatí! ŽE? A myslieť si, že za pár euro (20-30)dostanem originál adidas alebo nike teplákovú súpravu...no tak potom niet o čom....Nikto nikoho tu nenúti si niečo kúpiť. Asi toľko môj názor...už som sa rozpísala. Lucia.