sisu22 píše:kocky,ja som pokrstena,vsetko co ma byt,aj som do kostola chodila (aj ked skor z donutenia) ale v poslednom obdobi,normalne pochybujem,a zacina byt zo mna ateista. pozerala som ten pribeh v modrom z neba,o tom chlapcekovi-co nema koncatiny,bol vkome..jeho mama povedala,ze to tak chcel Boh a isto s nym ma nejake plany. NEni to fanatizmus? Ved to su dake dristy...Preco ked je teda Boha taky spravodlivy,ako ho ospevuju,dopusti,ze deti su hladne,zabijaju nevinnych ludi a pod. ? Nehladam na otazky odpoved,len ma zaujima,ci verite v Boha...
jednoznacne NIE

. To su iba voloviny, ktore mali davno ludom davat nadej a vlastne teraz by mali tiez.... Ak niekto chcel sprawit nieco zle,mal sa zacat bat BOha a nesprawit to... ak sa niekomu nieco zle stalo, mal verit tomu, ze to tak chcel BOh... Davalo to ludom utechu a stale ako vidim, niektorim dava. Je dobre byt veriacim a zit v tychto klamstvach, s vierou nas niektore veci bolia menej, lebo verime tomu, ze to tak malo byt, Boh to chcel. Ze je to tak ?
ALE JE O VELA MUDREJSIE VERIT V SEBE A V SILU SEBA SAMICH, AKO TOMU, ZE BOH JE NAJMOCNEJSI A NAJ VO VSETKOM. To my ludia sme tí, ktori mozme vytvarat nove veci, zmenit veci k lepsiemu atd. NIE BOH a nepotrebujeme k tomu boziu pomoc ako sa to hovori ale nieco uplne ine.
KTO VIDEL THE SECRET ?
THE SECRET DAVA NOVY POHLAD NA VSETKO.... A TEN NAJPRAVDIVEJSI A NAJMUDREJSI VEDECKY PODLOZENY.
HOVORI SA TAM KU KONCU AJ O BOHOVI.....
KTO SI POZRIE, SPRAVI DOBRE LEN PRE SEBA
JE TO NAVOD AKO SA ZBAVIT CHOROB, AKO ZISKAT BOHATSTVO,USPECH,SLAVU,STASTIE...PROSTE TO, PO COM NAOZAJ TUZIME. ZO ZACIATKU TO ZNIE AKO BLBOST, ... ALE NESKOR KED O TOM ZACNU HOVORIT ROZNI LUDIA, ... no ja otmu plne verim.
A UTVRDILA SOM SA V TOM ESTE VIAC, KED SOM SA PO DOKUKANI FILMU ROZHODLA VYHLADAT CITATY A VYROKY LUDI O KTORYCH SA TAM SPOMINALO A KTORI THE SECRET CIZE TAJOMSTVO UDAJNE POZNALI A VYUZIVALI, PRETO BOLI USPESNI A SU DO DNES UZNAVANI
A TO JE EINSTEIN, EMERSON, EDISON, SHAKESPEARE....ATD. Sami mudri ludia

, staci si pozriet video, precitat si zopar ich citatov na nete, .... a utvrdit sa v tom, ze je pravda vsetko o com sa tam hovori. VRELO ODPORUCAM POZRITE SI TO AK HLADATE BOHA NAJDETE HO TAM AJ KED TO NIE JE PRIAMO O NOM...
www.youtube.com (je to tam rozdelene na 9 casti lebo film z netu tusim stiahli.... staci tam napisat ze The secret cesky dabing).
DUFAM ZE VAM TO POMOZE