lulyinka píše:martinka ja som dnes robila gulasovu polievku a langose to mala lubi...langose sa pojedli a je este trocha polievky a zajtra ked dojde mala tak chcem urobit halusky z bryndzu....
Noooo vidíš, mám bryndzu, spravím halušky
lulyinka píše:martinka ja som dnes robila gulasovu polievku a langose to mala lubi...langose sa pojedli a je este trocha polievky a zajtra ked dojde mala tak chcem urobit halusky z bryndzu....

MartinaGinov píše:lulyinka píše:martinka ja som dnes robila gulasovu polievku a langose to mala lubi...langose sa pojedli a je este trocha polievky a zajtra ked dojde mala tak chcem urobit halusky z bryndzu....
Noooo vidíš, mám bryndzu, spravím haluškyno aj langoše by som si dala
mňam

bubufo píše:MartinaGinov píše:lulyinka píše:martinka ja som dnes robila gulasovu polievku a langose to mala lubi...langose sa pojedli a je este trocha polievky a zajtra ked dojde mala tak chcem urobit halusky z bryndzu....
mňam
langose nie su od vecilen som to este nerobila
![]()
nebude plyn nebude sa varit a hotovo

lulyinka píše:maťka ja k bryndzy este davam aj bambinko je to aj viac aj chutne...alebo ak nemam bryndzu tak urobim len cisto syrove ....a sa mi zdaju chutnejsie.....

lulyinka píše:bubufo píše:MartinaGinov píše:lulyinka píše:martinka ja som dnes robila gulasovu polievku a langose to mala lubi...langose sa pojedli a je este trocha polievky a zajtra ked dojde mala tak chcem urobit halusky z bryndzu....
mňam
langose nie su od vecilen som to este nerobila
![]()
nebude plyn nebude sa varit a hotovo
nebude plyn...nebudeme varit......schudneme....![]()

bubufo píše:lulyinka píše:maťka ja k bryndzy este davam aj bambinko je to aj viac aj chutne...alebo ak nemam bryndzu tak urobim len cisto syrove ....a sa mi zdaju chutnejsie.....
aj ja to tak robim su take chutnejsie jemnejsie

lulyinka píše:Martinka psychycky schudla som 17kil za tri tyzdne vracala som ..no proste troska som bola....nekomunikoval so mno vobec som nevedela ze preco...a az potom to z neho vyslo ze ma inu....ked mi to povedal tak ze koli malej budeme spolu a ja som mu povedala ze to nema zmysel zhnusil sa mi znenavidela som ho celkovo po tom vsetko co mi povedal.....
a langose by som ti dala ale uz spapane....poslem ti slaninku mam vela sestra mi doniesla......

lulyinka píše:viec co ja davam ked nemam slaninu...ja ju proste musim mat v haluskach inac mi nechutia...pokrajem na drobno suchu salamu a orestujem a vylejem do halusiek...je to super....