Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:35 am

lulyinka píše:martinka ja som dnes robila gulasovu polievku a langose to mala lubi...langose sa pojedli a je este trocha polievky a zajtra ked dojde mala tak chcem urobit halusky z bryndzu....

Noooo vidíš, mám bryndzu, spravím halušky :lol: no aj langoše by som si dala :lol: mňam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:38 am

Martinka psychycky schudla som 17kil za tri tyzdne vracala som ..no proste troska som bola....nekomunikoval so mno vobec som nevedela ze preco...a az potom to z neho vyslo ze ma inu....ked mi to povedal tak ze koli malej budeme spolu a ja som mu povedala ze to nema zmysel zhnusil sa mi znenavidela som ho celkovo po tom vsetko co mi povedal.....

a langose by som ti dala ale uz spapane....poslem ti slaninku mam vela sestra mi doniesla......
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:38 am

MartinaGinov píše:
lulyinka píše:martinka ja som dnes robila gulasovu polievku a langose to mala lubi...langose sa pojedli a je este trocha polievky a zajtra ked dojde mala tak chcem urobit halusky z bryndzu....

Noooo vidíš, mám bryndzu, spravím halušky :lol: no aj langoše by som si dala :lol: mňam

langose nie su od veci :wink: len som to este nerobila :)
nebude plyn nebude sa varit a hotovo :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:39 am

maťka ja k bryndzy este davam aj bambinko je to aj viac aj chutne...alebo ak nemam bryndzu tak urobim len cisto syrove ....a sa mi zdaju chutnejsie.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:40 am

bubufo píše:
MartinaGinov píše:

nebude plyn...nebudeme varit......schudneme.... :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:40 am

lulyinka píše:maťka ja k bryndzy este davam aj bambinko je to aj viac aj chutne...alebo ak nemam bryndzu tak urobim len cisto syrove ....a sa mi zdaju chutnejsie.....

aj ja to tak robim su take chutnejsie jemnejsie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:41 am

lulyinka píše:
bubufo píše:
MartinaGinov píše:

nebude plyn...nebudeme varit......schudneme.... :D :D

no obavam sa ze to bude mat opacny ucinok sucha strava je svina zradna
pribera sa od nej najviac :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:42 am

bubufo píše:
lulyinka píše:maťka ja k bryndzy este davam aj bambinko je to aj viac aj chutne...alebo ak nemam bryndzu tak urobim len cisto syrove ....a sa mi zdaju chutnejsie.....

aj ja to tak robim su take chutnejsie jemnejsie

nooo a aj ked bryndza je slana tak bambinko to prekryje......a v sobotu asi urobim francuzske nieco rychle aby sme si oddychli od varenia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:43 am

bubufo to je pravda.....a chlebik pecivo to je urychlovac kil
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Pia Jan 09, 2009 12:43 am

lulyinka píše:Martinka psychycky schudla som 17kil za tri tyzdne vracala som ..no proste troska som bola....nekomunikoval so mno vobec som nevedela ze preco...a az potom to z neho vyslo ze ma inu....ked mi to povedal tak ze koli malej budeme spolu a ja som mu povedala ze to nema zmysel zhnusil sa mi znenavidela som ho celkovo po tom vsetko co mi povedal.....

a langose by som ti dala ale uz spapane....poslem ti slaninku mam vela sestra mi doniesla......

To je svina, to nevedel povedať rovno, ale takto ťa týral ..... ja by som ho zabila ........ a to byť spolu len kôli dieťatu, to nemá zmysel ....

Hm..... ja slaninku nemáááám :( bryndzu mám,no len to bambino nemám
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:45 am

viec co ja davam ked nemam slaninu...ja ju proste musim mat v haluskach inac mi nechutia...pokrajem na drobno suchu salamu a orestujem a vylejem do halusiek...je to super....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:45 am

nektori chlapi su cisti kok..ti nepochopim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Jan 09, 2009 12:46 am

lulyinka píše:viec co ja davam ked nemam slaninu...ja ju proste musim mat v haluskach inac mi nechutia...pokrajem na drobno suchu salamu a orestujem a vylejem do halusiek...je to super....

varime rovnako :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:47 am

bubufo on je korunovany....na druhej strane ked som rozmyslala kto vie aky by som mala s nim zivot....ked len sebe kupoval drahe veci a na nas kaslal proste sa mi otvorili oci ze co za k......a som si zobrala...teraz nemam stres je mi super....a najviac sa mi sprotivil ked mi povedal ze sa aj keby pat rokov pri mne lezal tak sa ma nedotkne a ja som nevedala ze preco......bolo to hrozne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Pia Jan 09, 2009 12:48 am

bubufo :D :D super....mame rovnaky sposob varenia...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť