Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od sisu22 » Sob Aug 08, 2009 1:34 pm

ubinka1062 píše:mne príde že posudzuje sestru ale sama preto aby sa tie deti mali lepšie nič neurobila, len podala na sociálku sťažnosť. Ved je myslím krstná, a to je pravoplatný nahradník rodiča, ked rodič nefunguje tak ako má.... a to že sa bojí aby jej malej nič neurobila, ved nemá 15 ročnú pubertiačku, ktorú neustráži... ja teda neviem, aj tá matka- najskor píše že jej to je jedno, lebo sa k nim správla rovnako a potom, že matke to vadí a sama ju chce udat...Zdá sa mi to divné ...

suhlasim,len s dodatkom,ze ci tu staznost naozaj podala,ja tomu neverim :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Sob Aug 08, 2009 4:31 pm

ubinka1062 píše:mne príde že posudzuje sestru ale sama preto aby sa tie deti mali lepšie nič neurobila, len podala na sociálku sťažnosť. Ved je myslím krstná, a to je pravoplatný nahradník rodiča, ked rodič nefunguje tak ako má.... a to že sa bojí aby jej malej nič neurobila, ved nemá 15 ročnú pubertiačku, ktorú neustráži... ja teda neviem, aj tá matka- najskor píše že jej to je jedno, lebo sa k nim správla rovnako a potom, že matke to vadí a sama ju chce udat...Zdá sa mi to divné ...

krstny rodic sa stara o nabozensku vychovu,nie :roll: ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Sob Aug 08, 2009 4:54 pm

Krstného rodiča vyberáš dietatu na to, keby sa tebe niečo stalo, aby sa mal kto on postarat. Teda aspon by to tak malo byt. Aj pri adopcii majú najväčšie právo krstní rodičia. Podla toho by si mal vyberat krstného rodiča, komu najviac dôveruješ. A kto bude schopný sa postarat o tvoje dieta v prípade núdze, teda takto chápe krstného rodiča cirkev. Úrady však toto do úvahy moc neberú, ale viem že adpocie v tomto smere zvýhodnujú...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Aug 08, 2009 6:54 pm

ubinka1062 píše:Krstného rodiča vyberáš dietatu na to, keby sa tebe niečo stalo, aby sa mal kto on postarat. Teda aspon by to tak malo byt. Aj pri adopcii majú najväčšie právo krstní rodičia. Podla toho by si mal vyberat krstného rodiča, komu najviac dôveruješ. A kto bude schopný sa postarat o tvoje dieta v prípade núdze, teda takto chápe krstného rodiča cirkev. Úrady však toto do úvahy moc neberú, ale viem že adpocie v tomto smere zvýhodnujú...

coze???to vazne????to s tym by som nikdy nesuhlasila,ak by sa vyberalo podla toho,dam moju mamu :wink:

az teraz som docitala cely prispevok,cirkev casto riesi a rozobera ozaj divne veci :roll: esteze niesom prudko veriaca :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Tarajova » Sob Aug 08, 2009 8:09 pm

sisu22 píše:
ubinka1062 píše:Krstného rodiča vyberáš dietatu na to, keby sa tebe niečo stalo, aby sa mal kto on postarat. Teda aspon by to tak malo byt. Aj pri adopcii majú najväčšie právo krstní rodičia. Podla toho by si mal vyberat krstného rodiča, komu najviac dôveruješ. A kto bude schopný sa postarat o tvoje dieta v prípade núdze, teda takto chápe krstného rodiča cirkev. Úrady však toto do úvahy moc neberú, ale viem že adpocie v tomto smere zvýhodnujú...

coze???to vazne????to s tym by som nikdy nesuhlasila,ak by sa vyberalo podla toho,dam moju mamu :wink:

az teraz som docitala cely prispevok,cirkev casto riesi a rozobera ozaj divne veci :roll: esteze niesom prudko veriaca :roll:

No ja som verieca a som naozaj rada, ze mam vieru, ale co ti, co nicomu neveria??????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Sob Aug 08, 2009 8:36 pm

Ja tiež nie som z tých veriacich, čo chodia každý den do kostola ale som rada, že verím, lebo je tu stále niekto na koho sa možem obrátit. Znie to možno ako otrepaná fráza ale je pravda, že ked nikoho niet, vždy tu je Boh. A neviem si ani predstavit ako by som žila bez nádeje v niečo iné, než je len toto pozemské. Ja nie som bôžičkár, nemám doma sto sôch a neklačím v kostole rovno pred oltárom.

Prosím vás a čo tá pani? Už sa neozýva? Ja teda neviem... Som len zvedavá ako to dopadlo.... Možno má chorú malú, teda radšej nie. Dúfam ,že to už nejako začala riešit, chúdence dietky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Sob Aug 08, 2009 8:40 pm

chcem ešte povedat, že ja som si vybrala za krstnú mamu, moju sestru a ona zasa mna, lebo obé vieme, že keby sa nedaj bože niečo stalo, môžme sa jedna na druhú spolahnút. A mamina to ešte istí bočnými dvierkami :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Sob Aug 08, 2009 8:43 pm

ubinka1062 píše:chcem ešte povedat, že ja som si vybrala za krstnú mamu, moju sestru a ona zasa mna, lebo obé vieme, že keby sa nedaj bože niečo stalo, môžme sa jedna na druhú spolahnút. A mamina to ešte istí bočnými dvierkami :-)

ono sa acsinou davaju tety a ujovia za krsnych,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Aug 08, 2009 8:56 pm

Ljublju píše:
ubinka1062 píše:chcem ešte povedat, že ja som si vybrala za krstnú mamu, moju sestru a ona zasa mna, lebo obé vieme, že keby sa nedaj bože niečo stalo, môžme sa jedna na druhú spolahnút. A mamina to ešte istí bočnými dvierkami :-)

ono sa acsinou davaju tety a ujovia za krsnych,
tety a ujkovia nic v zlom nieze beriete zle ale to som nepocula este moje deti maju mojho brata za krstneho a moja mama ma tiez svoju sestru,teda jej sestra mi je krstnou...Ale to je kazdeho osobna vec samozrejme ze koho si zvoli...kamaratka ma svoju kamaratku inu a teraz sa jej narodilo druhe dieta a s tou kamaratkou uz davno nerozprava z /xy/dovodov a teraz vybrala sesternicu..takze tak

mne sa zda ze ta snehurova sa tu vykecala a uz ju to nebavi...ale samozrejme moze mat vazny dovod aj...nehovorim ze nie nepozname ju osobne tak ktovie co je ozajstna pravda ...tiez vela myslim na tie deti a denne sa sem kvoli tomu nazriem ci sa nehlasi... :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Sob Aug 08, 2009 9:09 pm

No, aj ja som veru zvedavá, či sa ohlási. Ona túto tému pôvodne zakladala preto, aby sme ju všetci vychvaľovali do neba, ako to super zvládla s malým aj v tak mladom veku. Tú sestru spomenula len náhodou, aj to len na porovnanie. Len sa jej to nejako vymklo spod kontroly, lebo sme sa toho všetky chytili. Ale krividiť jej nechcem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Sob Aug 08, 2009 9:19 pm

Tarajova píše:No ja som verieca a som naozaj rada, ze mam vieru, ale co ti, co nicomu neveria??????

ja nie som veriaca a mám sa úplne super :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Aug 08, 2009 9:57 pm

Tarajova píše:
sisu22 píše:

No ja som verieca a som naozaj rada, ze mam vieru, ale co ti, co nicomu neveria??????

tak hadam kazdy v nieco veri... to,ze nieje kazdy krestan,este neznamena ze v nieco neveri. Ja verim v zivot po smrti,a zije sa mi s tym fantasticky,aspon ma nebolia odchody blizkych,lebo verim,ze s nimi este budem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Aug 08, 2009 9:59 pm

no perfektny prispevok :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Sob Aug 08, 2009 10:06 pm

alex píše:
Tarajova píše:No ja som verieca a som naozaj rada, ze mam vieru, ale co ti, co nicomu neveria??????

ja nie som veriaca a mám sa úplne super :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Sob Aug 08, 2009 10:22 pm

Kočky a kde je tá pani? Urobila tu frmol a teraz je fuč. Pol Slovenska nad nou uvažuje a ona nechodí a stále nechodí :-D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť