ubinka1062 píše:Kočky a kde je tá pani? Urobila tu frmol a teraz je fuč. Pol Slovenska nad nou uvažuje a ona nechodí a stále nechodí
podla mna si to vymyslela
ubinka1062 píše:Kočky a kde je tá pani? Urobila tu frmol a teraz je fuč. Pol Slovenska nad nou uvažuje a ona nechodí a stále nechodí

sisu22 píše:ubinka1062 píše:Kočky a kde je tá pani? Urobila tu frmol a teraz je fuč. Pol Slovenska nad nou uvažuje a ona nechodí a stále nechodí
podla mna si to vymyslelaludia su rozni...pozeram na to napr. z mojej strany,ja keby som riesila nieco tu s niekym,ze by mi chcel poradit,alebo nieco,urcite,do temy pisem,pokym sa to nevyriesi...ale toto...

ubinka1062 píše:sisu22 píše:ubinka1062 píše:Kočky a kde je tá pani? Urobila tu frmol a teraz je fuč. Pol Slovenska nad nou uvažuje a ona nechodí a stále nechodí
podla mna si to vymyslelaludia su rozni...pozeram na to napr. z mojej strany,ja keby som riesila nieco tu s niekym,ze by mi chcel poradit,alebo nieco,urcite,do temy pisem,pokym sa to nevyriesi...ale toto...
Sisu a vieš, že by som bola rada, keby radšej napísala, že si to vymyslela, lebo ked si spomeniem na tie deti až ma mrazí....

inguli píše:tety a ujkovia nic v zlom nieze beriete zle ale to som nepocula este moje deti maju mojho brata za krstneho a moja mama ma tiez svoju sestru,teda jej sestra mi je krstnou...Ale to je kazdeho osobna vec samozrejme ze koho si zvoli...kamaratka ma svoju kamaratku inu a teraz sa jej narodilo druhe dieta a s tou kamaratkou uz davno nerozprava z /xy/dovodov a teraz vybrala sesternicu..takze takLjublju píše:ubinka1062 píše:chcem ešte povedat, že ja som si vybrala za krstnú mamu, moju sestru a ona zasa mna, lebo obé vieme, že keby sa nedaj bože niečo stalo, môžme sa jedna na druhú spolahnút. A mamina to ešte istí bočnými dvierkami
ono sa acsinou davaju tety a ujovia za krsnych,
sak tak som myslela,ze tety a ujov tych deti ,co sa idu krstit![]()
mne sa zda ze ta snehurova sa tu vykecala a uz ju to nebavi...ale samozrejme moze mat vazny dovod aj...nehovorim ze nie nepozname ju osobne tak ktovie co je ozajstna pravda ...tiez vela myslim na tie deti a denne sa sem kvoli tomu nazriem ci sa nehlasi...

ubinka1062 píše:Máš pravdu. To už určite nenapíše![]()
Inak čítala som niekde pred týmto, že chcela aby sme ju tu vychvalovali aka je dobrá matka a že to zvláda aj ked je mladá. Ale prečo by sme ju mali chválit, ved si to vybrala sama a ako hovorí moj otec- KTO CHCE FURMANIT, MUSÍ SI CESTU NEHANIT. Ved aj ja som bola mladá a mala som vážnu známost, a nejako sme sa dohodli, najskor škola, zázemie a až potom deti. Neodsudzujem matky -"16 tky" Ale rozhodli sa tak, tak prosím. Takže nechápem prečo, by sme ju mali chválit. Myslím, že sú na slovensku inak statočné ženy, ktoré si zaslúžia pochvalu. Matky, ktoré ostali samé alebo sú handikepované, alebo ich odstrčili z domu. Viem o mnohých matkách v mojom okolí, pred ktorými skladám klobúk až po samú zem. To sú naozaj hrdinky!!! Dohodli sa s manželom na bábu a ten ju potom zbil, lebo neveril, že je jeho. Ostala sama a stará sa- musí!!! Nechal ženu s dvomi detmi a odišiel za kur... Ostali o 3800 korunách materskej a on alimenty neplatil, lebo " nemal z čoho" Toto sú premna hrdinky, lebo museli prežit to čo pred nich žovit postavil a nevzdali sa !!!! Bojujú a vyhrávajú.... Tak len tolko ked som sa už tak rozkecalaDD

snehurva píše:a ešte jedna vec. Vedčinov všetky pary byvaju u rodičov až po čase si niečo najdu na byvanie. Ja som mala 15 svoj byt a v 16už aj manžela a dieta. A suseda mi furt rozprava ,,čo ja mam 30 rokoch ty maš 18. ,,
Takže ja som sa nemala na čo stažovat. Prajem každemu všetko dobre do života.

OOOOOU AAAANOO UZ CHAPEM JA SOM INAK MADARKA A NIE VSETKO PO SLOVENSKY POCHOPIM HNEDLjublju píše:inguli píše:tety a ujkovia nic v zlom nieze beriete zle ale to som nepocula este moje deti maju mojho brata za krstneho a moja mama ma tiez svoju sestru,teda jej sestra mi je krstnou...Ale to je kazdeho osobna vec samozrejme ze koho si zvoli...kamaratka ma svoju kamaratku inu a teraz sa jej narodilo druhe dieta a s tou kamaratkou uz davno nerozprava z /xy/dovodov a teraz vybrala sesternicu..takze takLjublju píše:ubinka1062 píše:chcem ešte povedat, že ja som si vybrala za krstnú mamu, moju sestru a ona zasa mna, lebo obé vieme, že keby sa nedaj bože niečo stalo, môžme sa jedna na druhú spolahnút. A mamina to ešte istí bočnými dvierkami
ono sa acsinou davaju tety a ujovia za krsnych,
sak tak som myslela,ze tety a ujov tych deti ,co sa idu krstit![]()
mne sa zda ze ta snehurova sa tu vykecala a uz ju to nebavi...ale samozrejme moze mat vazny dovod aj...nehovorim ze nie nepozname ju osobne tak ktovie co je ozajstna pravda ...tiez vela myslim na tie deti a denne sa sem kvoli tomu nazriem ci sa nehlasi...
sak tak som myslela,ze tety a ujov tych deti ,co sa idu krstit

ubinka1062 píše:Napíš nám niečopo Madarsky. Ja som Kysučanka a Madarčina je záhadný jazyk, vždy sa pri nom naslmejemTeda neber to v zlom, ale to je asi tak,
ako keby si ty mna počula hovorit Kysuckým nárečím, tiež by si sa smiala

ubinka1062 píše:nechám to na tebaAle len som ti chcela povedat, že toto je verejné forum a každý si tu píše, čo chce. Len si prečítaj niektoré príspevky, až sa ti rozum zastaví
A ja osobne proti Madarom ako takým nič nemám, len mi vsadia títo naši politici- SMK, ale vlastne aj ostatní
. Takže tak. Skor máme na Kysuciach problémy s inou rasou naších občanou
Ale zas je pravda, že niektorí blielí sú horší ako romovia. Takže čo z toho plynie? Suseda si navyberieš
![]()
![]()

dannii píše:no ani ja neviem,co si mam o tom mysliet.som jej neverila,potom som zistovala tu socialku a odvtedy sa neozvala,moj nazor je,ze to bolo tak trochu pritiahnute za vlasy

sisu22 píše:dannii píše:no ani ja neviem,co si mam o tom mysliet.som jej neverila,potom som zistovala tu socialku a odvtedy sa neozvala,moj nazor je,ze to bolo tak trochu pritiahnute za vlasy
to to, ja som to hned povedala,a neverila jej.