Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od sisu22 » Sob Aug 08, 2009 10:31 pm

ubinka1062 píše:Kočky a kde je tá pani? Urobila tu frmol a teraz je fuč. Pol Slovenska nad nou uvažuje a ona nechodí a stále nechodí :-D

podla mna si to vymyslela :roll: ludia su rozni...pozeram na to napr. z mojej strany,ja keby som riesila nieco tu s niekym,ze by mi chcel poradit,alebo nieco,urcite,do temy pisem,pokym sa to nevyriesi...ale toto... :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Sob Aug 08, 2009 10:45 pm

sisu22 píše:
ubinka1062 píše:Kočky a kde je tá pani? Urobila tu frmol a teraz je fuč. Pol Slovenska nad nou uvažuje a ona nechodí a stále nechodí :-D

podla mna si to vymyslela :roll: ludia su rozni...pozeram na to napr. z mojej strany,ja keby som riesila nieco tu s niekym,ze by mi chcel poradit,alebo nieco,urcite,do temy pisem,pokym sa to nevyriesi...ale toto... :idea:

Sisu a vieš, že by som bola rada, keby radšej napísala, že si to vymyslela, lebo ked si spomeniem na tie deti až ma mrazí....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 09, 2009 7:32 am

ubinka1062 píše:
sisu22 píše:

Sisu a vieš, že by som bola rada, keby radšej napísala, že si to vymyslela, lebo ked si spomeniem na tie deti až ma mrazí....

len pochybujem ze by to napisala...ale tiez by som tomu bola rada :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Ned Aug 09, 2009 10:13 am

inguli píše:
Ljublju píše:
ubinka1062 píše:chcem ešte povedat, že ja som si vybrala za krstnú mamu, moju sestru a ona zasa mna, lebo obé vieme, že keby sa nedaj bože niečo stalo, môžme sa jedna na druhú spolahnút. A mamina to ešte istí bočnými dvierkami :-)

ono sa acsinou davaju tety a ujovia za krsnych,
tety a ujkovia nic v zlom nieze beriete zle ale to som nepocula este moje deti maju mojho brata za krstneho a moja mama ma tiez svoju sestru,teda jej sestra mi je krstnou...Ale to je kazdeho osobna vec samozrejme ze koho si zvoli...kamaratka ma svoju kamaratku inu a teraz sa jej narodilo druhe dieta a s tou kamaratkou uz davno nerozprava z /xy/dovodov a teraz vybrala sesternicu..takze tak

sak tak som myslela,ze tety a ujov tych deti ,co sa idu krstit :lol:

mne sa zda ze ta snehurova sa tu vykecala a uz ju to nebavi...ale samozrejme moze mat vazny dovod aj...nehovorim ze nie nepozname ju osobne tak ktovie co je ozajstna pravda ...tiez vela myslim na tie deti a denne sa sem kvoli tomu nazriem ci sa nehlasi... :cry:

Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Ned Aug 09, 2009 10:24 am

Máš pravdu. To už určite nenapíše :-)

Inak čítala som niekde pred týmto, že chcela aby sme ju tu vychvalovali aka je dobrá matka a že to zvláda aj ked je mladá. Ale prečo by sme ju mali chválit, ved si to vybrala sama a ako hovorí moj otec- KTO CHCE FURMANIT, MUSÍ SI CESTU NEHANIT. Ved aj ja som bola mladá a mala som vážnu známost, a nejako sme sa dohodli, najskor škola, zázemie a až potom deti. Neodsudzujem matky -"16 tky" Ale rozhodli sa tak, tak prosím. Takže nechápem prečo, by sme ju mali chválit. Myslím, že sú na slovensku inak statočné ženy, ktoré si zaslúžia pochvalu. Matky, ktoré ostali samé alebo sú handikepované, alebo ich odstrčili z domu. Viem o mnohých matkách v mojom okolí, pred ktorými skladám klobúk až po samú zem. To sú naozaj hrdinky!!! Dohodli sa s manželom na bábu a ten ju potom zbil, lebo neveril, že je jeho. Ostala sama a stará sa- musí!!! Nechal ženu s dvomi detmi a odišiel za kur... Ostali o 3800 korunách materskej a on alimenty neplatil, lebo " nemal z čoho" Toto sú premna hrdinky, lebo museli prežit to čo pred nich žovit postavil a nevzdali sa !!!! Bojujú a vyhrávajú.... Tak len tolko ked som sa už tak rozkecala :-DDD
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Ned Aug 09, 2009 12:03 pm

ubinka1062 píše:Máš pravdu. To už určite nenapíše :-)

Inak čítala som niekde pred týmto, že chcela aby sme ju tu vychvalovali aka je dobrá matka a že to zvláda aj ked je mladá. Ale prečo by sme ju mali chválit, ved si to vybrala sama a ako hovorí moj otec- KTO CHCE FURMANIT, MUSÍ SI CESTU NEHANIT. Ved aj ja som bola mladá a mala som vážnu známost, a nejako sme sa dohodli, najskor škola, zázemie a až potom deti. Neodsudzujem matky -"16 tky" Ale rozhodli sa tak, tak prosím. Takže nechápem prečo, by sme ju mali chválit. Myslím, že sú na slovensku inak statočné ženy, ktoré si zaslúžia pochvalu. Matky, ktoré ostali samé alebo sú handikepované, alebo ich odstrčili z domu. Viem o mnohých matkách v mojom okolí, pred ktorými skladám klobúk až po samú zem. To sú naozaj hrdinky!!! Dohodli sa s manželom na bábu a ten ju potom zbil, lebo neveril, že je jeho. Ostala sama a stará sa- musí!!! Nechal ženu s dvomi detmi a odišiel za kur... Ostali o 3800 korunách materskej a on alimenty neplatil, lebo " nemal z čoho" Toto sú premna hrdinky, lebo museli prežit to čo pred nich žovit postavil a nevzdali sa !!!! Bojujú a vyhrávajú.... Tak len tolko ked som sa už tak rozkecala :-DDD

tiez som na to myslela ked som citala celu tuto diskusiu.ak mala dieta ak bola matkou v 16stich dobrovolne tak musela byt velmi hlupucka.a ak len otehotnela tak to tiez nie je na gratulaciu.neodsudzujem mlade mamicky aj ja som mala prve dietatko skorej(19) ale myslim ze zena na to aby mala dieta musi vyzriet a v 16stich ziadna nie je zrelou zenou.to ze sa o dieta postara to je pekne ale druha vec je byt na materstvo pripravena.
pise ze v 16stich maju vlastne byvanie.kde by zobrala 16stka peniaze na byt ak nie od rodicov a to nepokladam za vlastne ani podnajom nie je vlastne byvanie.ked si na nieco zabobim sama ,vtedy to je moje vlastne ci nie?!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Ned Aug 09, 2009 12:12 pm

snehurva píše:a ešte jedna vec. Vedčinov všetky pary byvaju u rodičov až po čase si niečo najdu na byvanie. Ja som mala 15 svoj byt a v 16už aj manžela a dieta. A suseda mi furt rozprava ,,čo ja mam 30 rokoch ty maš 18. ,,
Takže ja som sa nemala na čo stažovat. Prajem každemu všetko dobre do života.

toto mi teda ako normalne nepripada,neviem si predstavit odkial vezme 15stka byt?!akoze nad touto diskusiou by som sa asi zamyslela,ved internet znesie vela!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Aug 09, 2009 12:55 pm

Ljublju píše:
inguli píše:
Ljublju píše:
ubinka1062 píše:chcem ešte povedat, že ja som si vybrala za krstnú mamu, moju sestru a ona zasa mna, lebo obé vieme, že keby sa nedaj bože niečo stalo, môžme sa jedna na druhú spolahnút. A mamina to ešte istí bočnými dvierkami :-)

ono sa acsinou davaju tety a ujovia za krsnych,
tety a ujkovia nic v zlom nieze beriete zle ale to som nepocula este moje deti maju mojho brata za krstneho a moja mama ma tiez svoju sestru,teda jej sestra mi je krstnou...Ale to je kazdeho osobna vec samozrejme ze koho si zvoli...kamaratka ma svoju kamaratku inu a teraz sa jej narodilo druhe dieta a s tou kamaratkou uz davno nerozprava z /xy/dovodov a teraz vybrala sesternicu..takze tak

mne sa zda ze ta snehurova sa tu vykecala a uz ju to nebavi...ale samozrejme moze mat vazny dovod aj...nehovorim ze nie nepozname ju osobne tak ktovie co je ozajstna pravda ...tiez vela myslim na tie deti a denne sa sem kvoli tomu nazriem ci sa nehlasi... :cry:

OOOOOU AAAANOO UZ CHAPEM JA SOM INAK MADARKA A NIE VSETKO PO SLOVENSKY POCHOPIM HNED :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Ned Aug 09, 2009 3:12 pm

Napíš nám niečopo Madarsky. Ja som Kysučanka a Madarčina je záhadný jazyk, vždy sa pri nom naslmejem :-D Teda neber to v zlom, ale to je asi tak, :D ako keby si ty mna počula hovorit Kysuckým nárečím, tiež by si sa smiala :-D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Aug 09, 2009 7:57 pm

ubinka1062 píše:Napíš nám niečopo Madarsky. Ja som Kysučanka a Madarčina je záhadný jazyk, vždy sa pri nom naslmejem :-D Teda neber to v zlom, ale to je asi tak, :D ako keby si ty mna počula hovorit Kysuckým nárečím, tiež by si sa smiala :-D

radsej nie nechcem nikoho nahnevat su ludia ktory madarov nemaju radi tak by sa im urcite nelubilo keby som tu pisala madarsky :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ubinka1062 » Pon Aug 10, 2009 8:37 am

nechám to na teba :D Ale len som ti chcela povedat, že toto je verejné forum a každý si tu píše, čo chce. Len si prečítaj niektoré príspevky, až sa ti rozum zastaví :-D A ja osobne proti Madarom ako takým nič nemám, len mi vsadia títo naši politici- SMK, ale vlastne aj ostatní :-D. Takže tak. Skor máme na Kysuciach problémy s inou rasou naších občanou :( Ale zas je pravda, že niektorí blielí sú horší ako romovia. Takže čo z toho plynie? Suseda si navyberieš :D :lol: :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Aug 10, 2009 9:42 am

ubinka1062 píše:nechám to na teba :D Ale len som ti chcela povedat, že toto je verejné forum a každý si tu píše, čo chce. Len si prečítaj niektoré príspevky, až sa ti rozum zastaví :-D A ja osobne proti Madarom ako takým nič nemám, len mi vsadia títo naši politici- SMK, ale vlastne aj ostatní :-D. Takže tak. Skor máme na Kysuciach problémy s inou rasou naších občanou :( Ale zas je pravda, že niektorí blielí sú horší ako romovia. Takže čo z toho plynie? Suseda si navyberieš :D :lol: :D

No bohuzial...je to smutne ze ludia proti sebe nieco maju ako slovaci protio madarom alebo naopak,a niekedy na to doplatia taky ktorym je to absolute jedno..Ja sa na nikoho nehnevam s nikym nemam problemi lebo aj medzi slovakmi aj madarmi sa najdu taky zly ludia ktory sa radi vadia ale za to sa nemusi cely narod odsudzovat...su aj dobry ludia medzi nimi/nami no nie?Ja mam napr. manzela slovaka takze tak...A kde som byvala vyrastala na tej dedine su tiez romovia no oni su dobry ked nieco chcu pridu vypytaju zaplatia mozno bna 6 krat ale zaplatia a niesu s nimi problemi su ako my ale zas nieje tio vsade rovnako,u nas tito ziju dost dobre myslim dbaju na cistotu a tak aj som s jednou robila a raz ma pozvala na kavu domov a prijala som to mala cisto doma takze preto hovorim netreba kazdeho sudit vcelku/no to som asi blbo napisla :roll: /
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Aug 10, 2009 10:30 am

no ani ja neviem,co si mam o tom mysliet.som jej neverila,potom som zistovala tu socialku a odvtedy sa neozvala,moj nazor je,ze to bolo tak trochu pritiahnute za vlasy :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Aug 10, 2009 1:02 pm

dannii píše:no ani ja neviem,co si mam o tom mysliet.som jej neverila,potom som zistovala tu socialku a odvtedy sa neozvala,moj nazor je,ze to bolo tak trochu pritiahnute za vlasy :?

to to, ja som to hned povedala,a neverila jej.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sonka776 » Pon Aug 10, 2009 2:23 pm

sisu22 píše:
dannii píše:no ani ja neviem,co si mam o tom mysliet.som jej neverila,potom som zistovala tu socialku a odvtedy sa neozvala,moj nazor je,ze to bolo tak trochu pritiahnute za vlasy :?

to to, ja som to hned povedala,a neverila jej.

Ja si myslím že snehurva celý čas písala iba o sebe :roll: a keď to dani dala prečítať kámoške na sociálke tak sa jednoducho zľakla a je ticho :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť